Kupon napok (Glamour, Joy)

Szia

Alza kupont tudsz felrakni meg eMAG légyszi

1 Likes

Emag nincs, felteszem a listát, hogy mi van Glamourban.

2 Likes

Nagyon szépen köszönöm!

1 Likes

Nem Glamour, hanem DM.
Most ugye vásárlás végösszegi 20x-os pontok vannak.
Van aki tudja, hogy ilyenkor a többi kupon külön is érvényes? Pl. Domestosra aktiválom a 35x-ös pontot, attól még megy rá a 20x-os is a végén, vagy ilyenkor nem érdemes felhasználni??

Köszönöm!!

Én úgy tudom, hogy azok is számítanak :slightly_smiling_face:

1 Likes

Felteszem ide, mert nagyon jó vétel és van még méret.
Glamourban 18000 Ft- tól (ha melléteszel még valamit) lejön még 20%, kód: GLAMOUR24
Norvég márka, megnéztem a gyártó oldalán, tényleg 100 euró az ára.
@Kokapu
@Luiselotte
@umpalumpa

4 Likes

Igen, én hó elején kipróbáltam, ment rá a vásárlás végösszegi és a Frosch szorzó is ugyanabban a vásárlásban.

1 Likes

Köszi, a megerősítést. Szerencsére minden aktivált kupont figyelembe vesz a rendszer, ma használtam. :iphone:

Sziasztok! :cherry_blossom:
Valakinek van Joy napos online MediaMarkt kuponkódja?

Valakinek van esetleg Mömax-os Glamour Xmas Week online kuponja és megosztaná?
Csak egy asztalt szeretnék vásárolni.
Előre is köszönöm!

Íme🙃:XMAS24

2 Likes

Glamour CCC kupont tudna valaki írni?

Vettetek, vesztek valamit a kuponos napokon?
Nekem csak egy L’Oréal highlighter stick kellene, mert még nincs itthon, csak 10 db :sweat_smile: , de emiatt nem veszek újságot.

Nekem ilyen képen van meg, nem tudom, mennyire olvasható…

Amúgy én (remélem) semmit nem veszek. :see_no_evil:

1 Likes

Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!
:smiling_face_with_three_hearts:
Képzeld, a N. webáruházban most akciós ez a márka, ha az app-ban veszed. 40% kedvezmény van arra, amire fáj a fogam. https://www.notino.hu/loreal-paris/lumi-glass-kremes-elenkito-keszitmeny-stift/p-16291459/ Lehet, hogy ezt nem kellett volna írnom? :sweat_smile: :thinking:

1 Likes

Wow, nagyon jól néz ki, nem is ismertem ezt a highlightert. :sparkles::star_struck:

1 Likes

A mostani kuponok sajnos csak vasárnap (16-án) estig, és jobbára csak a Rossmannban voltak érvényesek.
Én Difeel cuccokat vettem rogyásig. A biotinos vonaluk egy álom, még alig használtam a szérumot, de már most érzem, hogy sokkal jobb tartása van a hajamnak. De vettem sampont, balzsamot, olajat, mindent, amit belefér. :smiley:
A Blikk Nőkben is volt kupon, az 400,- Ft, a Kiskegyedben is, az 500,- Ft volt.

1 Likes

Én sem találkoztam még vele, csak belefutottam, amikor egy Rival Loves Me limitált kiadású highlighterét kerestem a neten. Akkor dobta fel ezt is többek között.
Ma megnéztem élőben is a DM-ben és tényleg szép vizes/üveg fénye van mindkét “színnek”. Iciri-piciri csillámok vannak benne, amik csak a bolti fényben látszottak.

1 Likes

Lányok, ki Glamourozik? És mit vesztek vagy terveztek venni? :smiley:

Én csak a Rossmannban és a DM-ben. Utóbbi felhagyott a kuponozással, de egész hónapban 20x-os pontok járnak egy alkalommal a vásárlás végösszegére. Már ha van törzsvásárlói kártyája az embernek és aktiválja is a kuponokat. Kiskegyedben van kuponfüzet, 1290,- Ft (ezt is szépen emelgetik), szerintem a Blikk Nőkben is lesz, az valamivel olcsóbb, de csak holnap jelenik meg.
Én egy kis türelmetlen menyét vagyok, ma már megjártam a DM-et. Vettem egy raklapnyi sajátmárkás papírzsepit. Messze az egyik legjobb ár-érték arányban. Aztán a lányomnak néhány sminkcuccot, háztartási lötyiket, néhány tusfürdőt és folyékony szappant. Meg búzasikért, puffasztott rizst, szűztea kekszet. Én itthon sütöm a kenyeret, de azt tapasztalom, hogy a normál fehér búzaliszt minősége is egyre silányabb, amelyik meg ér valamit, jobb minőségű, annak már 1000,- Ft/kg körül jár az ára. Ha a fapados liszthez teszek 1 evőkanálnyi sikért, csodaszép kenyér szokott készülni. Gluténérzékenyeknek nem ajánlom.

Jut eszembe: megjelent a DM-ben néhány Khadjal és Lattafa parfüm, sőt az Avon is kezd befurakodni. Láttam sok Far Away-t a polcon. Jó drágán. Csak egyetlen új illat keltette fel a figyelmem, a 2025-ös Cavalli Paradiso Rosa. Volt teszter. Csajok, majdnem elsírtam magam. :frowning: Imádom a márkát, 5-6 illata megvan, de ha még nem szaglásztatok jelentéktelen, nulla tartóssággal rendelkező parfümöt, akkor ezt “ajánlom”. Persze tudom, hogy ez totál szubjektív, de kétszer is telefújtam a csuklóm és körbejártam az üzletet, abban reménykedve, hogy valami kibontakozik. De nem. Sőt, 3-4 perc után már nem is éreztem semmit, még a pulcsim ujján sem!!! Így sajnos ő ott maradt, pedig az ára sem vészes: 11.900,- Ft-ot kértek volna 30 ml-ért + a 20x-os pont.

Na, eldugulok. :rofl:

5 Likes