Fogalmam sincs, nekem ezt mondták akkor. Lehet, hogy konkrétan a Douglasra értették. Azért is kérdeztem őket, mert az üzletben viszont kevés fajta termék volt és azokból csak 1-2 árnyalat.
Mivel akkor lesznek dm bónusz napok is, így arra utazom, már csináltam listát
Ide tartozó beszerzések: GG happier barrier, GG toner, Balea med habzó lemosó. A többi az háztartási termék.
Ugyanez van itt Cipruson a BeautyLine-ban (ez kicsit hasonló mint a Douglas), Chanel csak a boltban van, online nincs. Lehet ez országtól is függ. Egyrészt mindkettő kis ország, másrészt sem itt, sem otthon nem gondolnám hogy az online vásárlás mindennapos dolog lenne minden korosztályban.
Makeup.hu-n meg notinon talán azért van valamennyi, mert azok nem fizikai üzletláncok online kiszállítással, hanem elsősorban webshopok. De csak tippelek.
Köszi szépen! Melyik posztban? Átnéztem vagy ötöt, de nem lelem.
Meglett. 5%-ot ad, de már más kedvezmény nincs rá.
Bocsi, csak most lattam, amit irtal. Igen, az insta oldalan felul a :kuponok" alatt talalhato a kod. Ha esetleg a skinsmart akcioval menne egyutt Glaúron, akkor ez is tobb, mint a semmi;-)
Nagyon köszi, lesni fogom, csak el ne felejtsem. Nem vagyok mostanában valami nagy kuponnapozó.
Majd szólok😂
Pingvin patika kupon van a Glamourban? Megosztaná velem valaki? Köszi.
Kupon nélküli az akció.
skinsmartra van kupon esetleg, nem tudjátok?
Én nem láttam.
Úgy emlékszem, hogy JOY-napokkor szokott kupon lenni.
Dm-ben bónusz napok, szokásos kör. Szemeztem a Helia-D Hydramax krémekkel, de aztán végül azért nem vettem, mert már egy vagy több influencernél láttam róla tartalmat, és emiatt már nem szimpatikus. Nem tudok mit tenni, de reklám hatására könnyebben alakul ki bennem ellenérzés…
Én a fényvédővel szemeztem, de nagyon vegyesek róla a vélemények, rossz fényvédőt meg büntetés ilyen-olyan módon elkenegetni.
Arról én is letettem. Pedig a Helia-D és a Nivea fényvédőjével is szemeztem. De aztán rájöttem, hogy van otthon 3 másik bontatlan, az télig kitart.
Csak azokat pótoltam volna,ami elfogyott: Agame,éjszakai krém,Bradoman, mosogatószer, fertőtlenítő spray.
Aztán a pénztárnál észrevettem,hogy a bankkártyám nincs nálam
Így végképp keveset költöttem.
Én pont most mondtam a férjnek, hogy a kb 50 ezres kuponos/pontsokszorozós Rossmann és dm vásárlás nagy része gyerekcucc (tápszer, pelenka). Kb 3-3 ezer forintot költöttünk szépségápolási dolgokra fejenként. Ez minden, csak nem glamour.
A Niveára kívácsi lennék, de nem találtam, amikor legutóbb a dm-ben portyáztam.
Én is fel vagyok tankolva, csak fényvédőmist kell majd nyárra.
Sziasztok! Van most Ilcsi kupon?