Sziasztok!
Most van Skinsmartos kupon?
Huhú, Douglas kupon van a Joy-ban? Köszi. Most látom single days lesz holnap.
Csajok, Glamour-oztok áprilisban? Ha igen, mit terveztek venni? Spájzolás, tartalékolás vagy tűzoltás?
vagy impulzus
Semmit, a DM-ben ejtem majd meg a szokásos nagybevásárlást…
Nemsokára elfogy a szent Vichy deom, abból jó lenne venni egy duo- packot kicsit olcsóbban mint a jelenlegi ára, mert most olyan 7500 körül van. Nekem ez az éves adag, mindig tavasszal veszek egy csomagot és az kitart következő tavaszig.
Valamint nekem nagyon bejött a Nivea Cellular Luminous spf 50 - es krémecske,amit @Gloria - tól volt szerencsém megvenni, szuper áron, abból is szívesen vennék egy flakonnal. Ahogy elnézem Glamour nélkül is akciózzák a boltokban.
Más nem jut eszembe ami most kellene, mindenem megvan.
Én is inkább arra várok. Pontsokszorozással pelenkát venni
Skinsmartrol tervezek rendelni. De lehet, hogy okosszepseg kodjaval.kb.ugyanazt a 10%kedvezmenyt kapom meg, mint a glamúros kuponnal?! Akkor.meg nem.is erdemes ra varnom, ha a ket kupont egyszerre nem lehet felhasznalni. Douglas-ben max. a boltban van annyi plusz ilyenkor, hogy chanelre is er a szokasos 20% engedmeny. (Online ugye nincs chanel:-/). DM bevasarlas alap ilyenkor, itt valszeg becsuszik majd valami smink is. Az uj lorealos szerumalapozot ki akartam probalni, de olyan draga, hogy ketszer is meggondolom, kell-e…kicsivel kipotolom es mar highendet kapok ezen az aron…es rimmel cerkakat is ilyenkor veszek meg loreal lash paradise szempillaspiralt.
Valaki el tudja mondani, hogy online miért nincs sehol itthon Chanel?
Engem ez nagyon kiborít.
Sephora francia oldaláról szoktam rendelni. Nem tudok jobbat. Van a makeup-hu-n, Notino-n némi minimális termék, személyesen Müllerben, Douglasban, de ennyi…
Némi impulzus, jön a tavasz, és új színek jöhetnek (a barna újabb árnyalatai), de inkább Skinsmartos rendelést adok fel.
Engem is kiakaszt. Tényleg nem tudom az okát.
Nincs valakinek kedve írni a Douglasnak - ahogy egy kolléganőm mondta régen- ijgumbujgum levelet?
Én szívesen írok nekik a cél érdekében.
A nevem előtti “dr.” néha megfélemlíti őket. Hiába írok tök kedves levelet néha a cégeknek, passzív-agressziót feltételeznek a nevem előtagja miatt. Ez már így marad, mert csak hivatalos e-mailcímeim vannak.
Én kérdeztem anno a Douglasban és azt mondták, azért, mert a márka megköveteli, hogy csak üzletben, tanácsadónővel lehessen árusítani, hogy ez a presztízsük része. De a Notinon meg azt hiszem kapható. Nem értem.
… és a Sephora honlapjáról is rendelhetek bárhova a világban. Az nem egy alig ismert honlap.
Hol lehet a kódot megtalálni? Engem is érdekelne a Skinsmart kedvezmény. Az a mostani honlapos 10%-on felül van?
A luxus márkák marketingjére ez a jellemző. A luxus termék exluzív, és ezért nem rendelhető online.
(Ezt erasmuson tanultam egy francia business school-ban. Kevés dologra emlékszem már hogy még mi mindent tanítottak, de ez nagyon megragadt. )
Nem.tudom, megy e egyutt a ketto. Okosszepseg instaoldalan van a sajat kodja megadva.
Jò vicc, akkor Németben miért lehet minden online oldalon rendelni???
Tanácsadónő szerintem van jó pár , akiket smink és arcápolási tudàsunkkal párszor lekőrözünk …