Kupon napok (Glamour, Joy)

Sziasztok!
Most van Skinsmartos kupon? :blush:

Huhú, Douglas kupon van a Joy-ban? Köszi. Most látom single days lesz holnap.

Csajok, Glamour-oztok áprilisban? Ha igen, mit terveztek venni? Spájzolás, tartalékolás vagy tűzoltás?

vagy impulzus :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile::joy:

1 Likes

Semmit, a DM-ben ejtem majd meg a szokásos nagybevásárlást…

5 Likes

Nemsokára elfogy a szent Vichy deom, abból jó lenne venni egy duo- packot kicsit olcsóbban mint a jelenlegi ára, mert most olyan 7500 körül van. Nekem ez az éves adag, mindig tavasszal veszek egy csomagot és az kitart következő tavaszig.
Valamint nekem nagyon bejött a Nivea Cellular Luminous spf 50 - es krémecske,amit @Gloria - tól volt szerencsém megvenni, szuper áron, abból is szívesen vennék egy flakonnal. Ahogy elnézem Glamour nélkül is akciózzák a boltokban.
Más nem jut eszembe ami most kellene, mindenem megvan. :slight_smile:

2 Likes

Én is inkább arra várok. Pontsokszorozással pelenkát venni :heart_eyes: :grin:

2 Likes

Skinsmartrol tervezek rendelni. De lehet, hogy okosszepseg kodjaval.kb.ugyanazt a 10%kedvezmenyt kapom meg, mint a glamúros kuponnal?! Akkor.meg nem.is erdemes ra varnom, ha a ket kupont egyszerre nem lehet felhasznalni. Douglas-ben max. a boltban van annyi plusz ilyenkor, hogy chanelre is er a szokasos 20% engedmeny. (Online ugye nincs chanel:-/). DM bevasarlas alap ilyenkor, itt valszeg becsuszik majd valami smink is. Az uj lorealos szerumalapozot ki akartam probalni, de olyan draga, hogy ketszer is meggondolom, kell-e…kicsivel kipotolom es mar highendet kapok ezen az aron…es rimmel cerkakat is ilyenkor veszek meg loreal lash paradise szempillaspiralt.

3 Likes

Valaki el tudja mondani, hogy online miért nincs sehol itthon Chanel?
:frowning:

Engem ez nagyon kiborít. :frowning:
Sephora francia oldaláról szoktam rendelni. Nem tudok jobbat. Van a makeup-hu-n, Notino-n némi minimális termék, személyesen Müllerben, Douglasban, de ennyi…

1 Likes

Némi impulzus, jön a tavasz, és új színek jöhetnek (a barna újabb árnyalatai), de inkább Skinsmartos rendelést adok fel.

1 Likes

Engem is kiakaszt. :pensive: Tényleg nem tudom az okát.

Nincs valakinek kedve írni a Douglasnak - ahogy egy kolléganőm mondta régen- ijgumbujgum levelet?
:sweat_smile:

2 Likes

Én szívesen írok nekik a cél érdekében.
A nevem előtti “dr.” néha megfélemlíti őket. :smiley: Hiába írok tök kedves levelet néha a cégeknek, passzív-agressziót feltételeznek a nevem előtagja miatt. :smiley: :smiley: :smiley: Ez már így marad, mert csak hivatalos e-mailcímeim vannak.

4 Likes

Én kérdeztem anno a Douglasban és azt mondták, azért, mert a márka megköveteli, hogy csak üzletben, tanácsadónővel lehessen árusítani, hogy ez a presztízsük része. De a Notinon meg azt hiszem kapható. Nem értem.

1 Likes

… és a Sephora honlapjáról is rendelhetek bárhova a világban. Az nem egy alig ismert honlap.

1 Likes

Hol lehet a kódot megtalálni? Engem is érdekelne a Skinsmart kedvezmény. Az a mostani honlapos 10%-on felül van?:slight_smile:

A luxus márkák marketingjére ez a jellemző. A luxus termék exluzív, és ezért nem rendelhető online.
(Ezt erasmuson tanultam egy francia business school-ban. Kevés dologra emlékszem már hogy még mi mindent tanítottak, de ez nagyon megragadt. :grin:)

1 Likes

Nem.tudom, megy e egyutt a ketto. Okosszepseg instaoldalan van a sajat kodja megadva.

1 Likes

Jò vicc, akkor Németben miért lehet minden online oldalon rendelni???:rofl:
Tanácsadónő :stuck_out_tongue_closed_eyes: szerintem van jó pár , akiket smink és arcápolási tudàsunkkal párszor lekőrözünk …

2 Likes