JOYSMART10
Hacsak nincs nagyobb diszkont az újságban.
10% van úgy tudom, ez is csak ennyi, ha jól sejtem, ugye?
Sajnos nincs újságom vagy alkalmazásom, ezért nem tudom van-e több kedvezmény, de gyanítom, hogy nincs. Csak ennyi szokott lenni máskor is
Diego kupon van a Glamourban? Akinek van megtenné, hogy megnézi és közkinccsé teszi?
Köszi.
Nincs benne sajnos.
Sziasztok!
Esetleg megvette valaki idén az újságot? Ha igen, akkor lenne olyan kedves a Babaszafari kupont megosztani? Előre is köszi
Örök hálám, köszönöm szépen
Na ne, ahol tudunk, segítünk egymásnak. Mindjárt írok is privátban.
Bárkinek esetleg applikacio vagy papir formaban rossmannos smink/ hajápolási kupon?🥹
Szia! Elméletileg minden hajas és sminkes kupont
fotóztam. Bocsi, sajnos nem a legjobbak a képek, de a lényeg látszik!
Kedves @macooka , bocs ha off lesz a szösszenésem (babaszafaris kuponakcióhoz nem tudok érdemben hozzászólni), … mivel @asianlover szerintem már 1000-rel babázik, netán van róla/róluk híred?
És te/ti hogy vagy/tok? Gondolom már te is tervezgetsz és készülődsz a babuci érkezésére
Kedves @Niko!
Sajnos nem tudok róluk semmit, azon kívül, hogyha jól emlékszem, akkor pont mára vannak kiírva, szóval még az is előfordulhat, hogy nem babázik, csak nagyon készül Sőt, ha jól emlékszem @vrita90 is pont mára van kiírva!
Mi jól vagyunk köszönjük, most tapossuk a 26. hetet. Sajnos pár napja kiderült, hogy terhességi cukrom van, úgyhogy ezerrel mehet a diéta, de nem baj, hozzá vagyok már szokva. Mi most veszünk meg mindent ami a babának kell, a ruhákon és a babakocsin kívül már szerencsére minden megvan.
Na ügyesek vagytok, nekünk a 26. heten meg semmink nem volt🤣
A mi kisbabank meg elvezi a benti klimat, sztem tudja, hogy egy hüvösebb idoszak elott all vagy csak jofej, es nem akarja, hogy mar fütest kelljen kapcsolnunk:woman_shrugging:
De persze az is lehet, hogy egyszeruen ot nem a golya hozza, hanem a magyar posta, ugyhogy meg varhatunk😅
Hát kitartást, most már lassan csak kibújik.
Sziasztok
Kérhetek eMAG kupont?
Rossmann is Dm is jöhet
Nagyon köszönöm
Dm nek régòta nincs az újságokban Glamour vagy Joy napon.
Az alkalmazásban lehet ezeken a napokon 20-szoros pontot aktiválni.
Tudsz rakni rossmann lenor kódot
Köszi
Calzedonia kupon van esetleg Lányok? Köszönöm szépen!!!
Szia! nincs sajnos.