Kupon napok (Glamour, Joy)

Nagyon szepen koszonom! :kissing_heart:

1 Likes

Nagyon szívesen! :kissing_heart:

Kupon nincs, akció van:

Screenshot_2022-04-08-08-25-39-370_com.google.android.gm

4 Likes

Jujj köszönöm szépen!!

1 Likes

Az https://www.ekozmetikum.hu/ is promózik, kuponok nélkül.
Ezt küldték:
- 25% - minden Bioderma, La Roche-Posay, Vichy, Eucerin, Uriage, CeraVe, NYX Professional Makeup, Apivita és Nuxe termékre
- 20% - minden Esthederm termékre
- 40% - minden Maybelline, L’Oréal Paris, Garnier és Mixa termékre
- 17.000 Ft feletti La Roche-Posay vásárlás esetén egy 10 ml-es Pure Vitamin C10 szérumot adunk ajándékba
- Uriage Baba termékcsalád 3 db-tól 30% kedvezménnyel
- Babé - 25%, 3 db-tól 30% kedvezménnyel
- 35% - minden Bioderma Smink- és arclemosó duopackra

3 Likes

Douglas 20%-os Glamour kupon a tavalyi után kitotózva: GLAM202204.
Vannak kivételek, itt látható mik azok:
DOUGLAS | GLAMOUR Napok

3 Likes

Engem az lepett meg ,hogy alig volt pluszban még akció.Ilyenkor mondjuk az Artdeco-ra szokott -40 % lenni. Csak Loreal és Bourjois valamint Rimmel termékekre volt még + akció. Az pedig nonszensz hogy annyi kivétel kategória volt. Nem is vettem semmit.
Lehet ,hogy a válság miatt vagy átcsoportosítanak az emberek ,de alig vásárolt valaki,régen mozdulni nem lehetett egyik Müllerben sem .

3 Likes

Szerintem lecsengett már ez a kuponozás. Eltűntek a valóban tömegeket megmozgató, 50%-os kedvezményt adó dekorkozmetikumos kuponok, a 20% manapság már bakfitty mikor egymást érik a leárazások. Nem éri meg kuponokat vagdalni, tolongani. Egy-két drogériás cuccot vettem ami 30-40 százalékban volt, de semmit. Ja, meg Rossmannban a Gourmet-t hogy a cicám is kapjon valamit :heart_eyes_cat:

4 Likes

Pontosan, szerintem is. Megvettem az újságot (a Kiskegyedet, mert a Glamourért nem adok annyit), elkezdtem vagdalni a Rossmann kuponokat, majd a harmadiknál úgy döntöttem, hogy ott egye meg a fene, megyek inkább a DM-be. :smiley:

Végül a kuponokkal vettem egy könyvet, a Takkoban ruhákat főként a gyerekeknek (magamnak még a múlt héten, mikor a saját kuponjuk volt), és a Butlersből rendeltem tegnap este, mert éppen akkor világosodtam meg, hogy nekem pontosan arra csempe mintás vízhatlan terítőre és hozzá a sötétkék keleti mintás lámpásra van szükségem az erkélyre, amit a webshopban megláttam. :rofl:

De pl. a H&M-ben megvettük a fiamnak a nadrágot (amiről korábban írtam), és az is simán akciós volt a klubtagoknak (meg kb. a ruhák nagy részén volt klubkártyás ár).

Viszont az Árkádban szombaton szó szerint hömpölygött a tömeg, amikor ott voltunk. Persze az is lehet, hogy csak a rossz időjárás miatt…

3 Likes

:grinning_face_with_smiling_eyes: Ja, a rossz idő biztos, hogy rásegített!
Majd arra leszek kíváncsi, mekkora tömeg lesz, ha helyreáll a benzinár meg eltörlik a hitelstopot… :roll_eyes:

1 Likes

Nagyon furcsa, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam szombaton az Árkádban. A férj kitalálta, hogy kell neki scholl talpbetét, szóval hiába rendeltem online 2 nappal korábban a Rossmannból, mehettem be személyesen. Az egy dolog, hogy ott sokan voltak, de minden más boltban is hatalmas sorok álltak.
Őszintén szólva én sem igazán értem, miért voltak ennyien a bevásárlóközpontban. 2-3 héttel ezelőtt volt Árkád kupon nap. Talán az eső beterelte az embereket…? :flushed:

Help! Joy akcióban lévő Marionnaud kupont tud valaki fotózni? Köszönöm szépen :pray::kissing_heart:

kép

2 Likes

@dyna, h&m kupon van esetleg? Köszönöm.

nem láttam…

Sziasztok! Egy sloggi joy kupont kerhetnék esetleg? :blush: köszönöm!

Sziasztok

Libri kupon esteleg van nagyon köszi

Szia! Nem kupon, de a márkaboltban mindenre 20% kedvezmény van

Screenshot_20220515-055459_JOY Hungary

2 Likes

Skinsmart kupont kérhetek?