Nagyon szepen koszonom!
Nagyon szívesen!
Kupon nincs, akció van:
Jujj köszönöm szépen!!
Az https://www.ekozmetikum.hu/ is promózik, kuponok nélkül.
Ezt küldték:
- 25% - minden Bioderma, La Roche-Posay, Vichy, Eucerin, Uriage, CeraVe, NYX Professional Makeup, Apivita és Nuxe termékre
- 20% - minden Esthederm termékre
- 40% - minden Maybelline, L’Oréal Paris, Garnier és Mixa termékre
- 17.000 Ft feletti La Roche-Posay vásárlás esetén egy 10 ml-es Pure Vitamin C10 szérumot adunk ajándékba
- Uriage Baba termékcsalád 3 db-tól 30% kedvezménnyel
- Babé - 25%, 3 db-tól 30% kedvezménnyel
- 35% - minden Bioderma Smink- és arclemosó duopackra
Douglas 20%-os Glamour kupon a tavalyi után kitotózva: GLAM202204.
Vannak kivételek, itt látható mik azok:
DOUGLAS | GLAMOUR Napok
Engem az lepett meg ,hogy alig volt pluszban még akció.Ilyenkor mondjuk az Artdeco-ra szokott -40 % lenni. Csak Loreal és Bourjois valamint Rimmel termékekre volt még + akció. Az pedig nonszensz hogy annyi kivétel kategória volt. Nem is vettem semmit.
Lehet ,hogy a válság miatt vagy átcsoportosítanak az emberek ,de alig vásárolt valaki,régen mozdulni nem lehetett egyik Müllerben sem .
Szerintem lecsengett már ez a kuponozás. Eltűntek a valóban tömegeket megmozgató, 50%-os kedvezményt adó dekorkozmetikumos kuponok, a 20% manapság már bakfitty mikor egymást érik a leárazások. Nem éri meg kuponokat vagdalni, tolongani. Egy-két drogériás cuccot vettem ami 30-40 százalékban volt, de semmit. Ja, meg Rossmannban a Gourmet-t hogy a cicám is kapjon valamit
Pontosan, szerintem is. Megvettem az újságot (a Kiskegyedet, mert a Glamourért nem adok annyit), elkezdtem vagdalni a Rossmann kuponokat, majd a harmadiknál úgy döntöttem, hogy ott egye meg a fene, megyek inkább a DM-be.
Végül a kuponokkal vettem egy könyvet, a Takkoban ruhákat főként a gyerekeknek (magamnak még a múlt héten, mikor a saját kuponjuk volt), és a Butlersből rendeltem tegnap este, mert éppen akkor világosodtam meg, hogy nekem pontosan arra csempe mintás vízhatlan terítőre és hozzá a sötétkék keleti mintás lámpásra van szükségem az erkélyre, amit a webshopban megláttam.
De pl. a H&M-ben megvettük a fiamnak a nadrágot (amiről korábban írtam), és az is simán akciós volt a klubtagoknak (meg kb. a ruhák nagy részén volt klubkártyás ár).
Viszont az Árkádban szombaton szó szerint hömpölygött a tömeg, amikor ott voltunk. Persze az is lehet, hogy csak a rossz időjárás miatt…
Ja, a rossz idő biztos, hogy rásegített!
Majd arra leszek kíváncsi, mekkora tömeg lesz, ha helyreáll a benzinár meg eltörlik a hitelstopot…
Nagyon furcsa, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam szombaton az Árkádban. A férj kitalálta, hogy kell neki scholl talpbetét, szóval hiába rendeltem online 2 nappal korábban a Rossmannból, mehettem be személyesen. Az egy dolog, hogy ott sokan voltak, de minden más boltban is hatalmas sorok álltak.
Őszintén szólva én sem igazán értem, miért voltak ennyien a bevásárlóközpontban. 2-3 héttel ezelőtt volt Árkád kupon nap. Talán az eső beterelte az embereket…?
Help! Joy akcióban lévő Marionnaud kupont tud valaki fotózni? Köszönöm szépen
nem láttam…
Sziasztok! Egy sloggi joy kupont kerhetnék esetleg? köszönöm!
Sziasztok
Libri kupon esteleg van nagyon köszi
Szia! Nem kupon, de a márkaboltban mindenre 20% kedvezmény van
Skinsmart kupont kérhetek?