Sajna nincs benne egyik sem…
Köszönöm szépen, neked is!
A Deichmann-nak nem szokott lenni külön kuponja glamour napokon,a 0. napon az oldalukon meg szoktak adni egy kódot (vagy a hírlevél feliratkozóknak adják, erre már nem emlékszem) és azt felhasználva van 20% kedvezmény. Idén nem tudom hogy fogják csinálni, de valószínű ilyesmi lesz, ha lesz.
Nekem arra jó ez a glamour nap, hogy a 20× pontszorzóval bevásárlok a DM-ben
Valami ilyesmi rémlett, de úgy emlékeztem, hogy ezt is beleteszik az újságba is. Habár az elmúlt időkben már a Kiskegyedet szoktam venni, így nem tudom.
Jól emlékszel, régen Glamour napokon volt H&M kedvezmény.
Nem kupon de jelenleg klubtagoknak van h&m akció. Esetleg úgy megtalálod akciósan, amit keresel, @Kokapu?
Nem keresek semmi konkrétat, a nagyobbik gyereknek kellene egy elegánsabb nadrág. Mondjuk ahhoz rá kéne vennem, hogy jöjjön el próbálni.
Ah, rendelj 3 fele fazont, ha tudod a meretet es majd visszakuldod, ami nem jo. Pikkpakk megy nalunk…online regisztaln be, ott pedig mindig ogt van a kupon;-)
Ma lesz night shopping
Köszönöm szépen!
Meg is rendeltem!
Pont tegnap vettem én is egy tunikát a H&M-ben. S-es méretben! LOL! elképesztő a méretezés… nadrágoknál még csak-csak be tudom lőni, hogy mondjuk M-es vagyok, de a felsőknél/ruháknál ezek az eszméletlen szabások… Próba nélkül nagyon mellé lehet lőni.
Szia! Engem CCC kupon érdekelne, ha van
Bookline kódot szeretnék, köszönöm.
Engem Ecipő és Heavy Tools kupon érdekelne, köszönöm
Köszönöm