Kupon napok (Glamour, Joy)

Sajna nincs benne egyik sem…

1 Likes

Köszönöm szépen, neked is!

1 Likes

A Deichmann-nak nem szokott lenni külön kuponja glamour napokon,a 0. napon az oldalukon meg szoktak adni egy kódot (vagy a hírlevél feliratkozóknak adják, erre már nem emlékszem) és azt felhasználva van 20% kedvezmény. Idén nem tudom hogy fogják csinálni, de valószínű ilyesmi lesz, ha lesz.

1 Likes

Nekem arra jó ez a glamour nap, hogy a 20× pontszorzóval bevásárlok a DM-ben :upside_down_face:

3 Likes

Valami ilyesmi rémlett, de úgy emlékeztem, hogy ezt is beleteszik az újságba is. Habár az elmúlt időkben már a Kiskegyedet szoktam venni, így nem tudom.

Jól emlékszel, régen Glamour napokon volt H&M kedvezmény.

Nem kupon de jelenleg klubtagoknak van h&m akció. Esetleg úgy megtalálod akciósan, amit keresel, @Kokapu?

1 Likes

Nem keresek semmi konkrétat, a nagyobbik gyereknek kellene egy elegánsabb nadrág. Mondjuk ahhoz rá kéne vennem, hogy jöjjön el próbálni. :rofl:

Ah, rendelj 3 fele fazont, ha tudod a meretet es majd visszakuldod, ami nem jo. Pikkpakk megy nalunk…online regisztaln be, ott pedig mindig ogt van a kupon;-)

Ma lesz night shopping
kép

2 Likes

Köszönöm szépen!
Meg is rendeltem! :slightly_smiling_face:

1 Likes

Pont tegnap vettem én is egy tunikát a H&M-ben. S-es méretben! LOL! elképesztő a méretezés… nadrágoknál még csak-csak be tudom lőni, hogy mondjuk M-es vagyok, de a felsőknél/ruháknál ezek az eszméletlen szabások… Próba nélkül nagyon mellé lehet lőni.

Szia! Engem CCC kupon érdekelne, ha van :slight_smile:

1 Likes

Bookline kódot szeretnék, köszönöm. :kissing_heart:

1 Likes

IMG_20220328_164514

1 Likes

IMG_20220328_164536

1 Likes

Engem Ecipő és Heavy Tools kupon érdekelne, köszönöm :relaxed::kissing_heart:

2 Likes

IMG_20220328_171738
IMG_20220328_171710

2 Likes

Köszönöm :kissing_heart:

1 Likes

Kedves @Timmon, Calzedonia és Tezenis kupon van esetleg?

1 Likes