Kupon napok (Glamour, Joy)

Köszönöm szépeen:)

1 Likes

Kép

Brands.hu kupon napok ha valaki szeretne rendelni.

3 Likes

Azt hiszem, rászánom magam egy Steampod hajvasalóra. Hogyan tudnám a legjobb áron, újan megvenni? Tudtok esetleg kódot vagy akciót rá?

1 Likes

Nekem is nagyon izgatja a fantáziámat a Steampod - már egy ideje- viszont hosszú távú véleményeket még nem nagyon olvastam róla. Mindenki nagyon meg van vele elégedve, és én is imádom a hajam, ha ezzel csinálja meg a fodrászom, de azért mégis csak egy hajvasaló, nem egy “hajápoló gép”. :thinking: Nagyon jó lenne olyan véleményt hallani valakitől, aki már egy éve használja (mondjuk heti egy alkalommal), hogy hosszú távon mit csinál a hajjal…

1 Likes

20%- os kedvezmény a bérletekre, minden szőrtelenítő kezelésre és a kavitációs zsírbontásra , valamint SHR is van :slight_smile:
A régi zuglói stúdióban voltam és tündér kedves a hölgy aki kezel, az árak is teljesen rendben vannak, bátran ajánlom.
1 Likes

És a Glamour kuponok eredményei. :blush:
Bár hosszú szállítási időre voltam felkészülve, néhány nap alatt hozta a postás. :slight_smile:

https://beautyminimalist.hu/kencefice/glamour-napi-szerzemenyek/

Glamour-napi szerzemények

10 Likes

Ti mit terveztek beszerezni a közelgő Glamour-napokon? :blush:

Semmit , netes rendelést sem tervezek:) amúgysem szeretem a plazakat, biztos nem tolonganék a boltokban. Azt veszem észre, hogy egymást érik a leárazasok, hacsak itt megnézem az akciók topicban, minden hétre jut valami, nekem nem akkora rush ezek mellett egy Joy vagy Glamour.

5 Likes

Én leszoktam róla - rájöttem hogy hiába akciós, ha nincs rá szükségem - és SEMMIRE sincs - pénzkidobás az egész.
És amikor utoljára böngésztem a kuponfüzeteket, már nem is láttam féláras sminkcuccokat amik meg tényleg megérték volna :roll_eyes:

1 Likes

Most fog elfogyni a micellás vizem, kibontom a másikat, úgyhogy valószínűleg azt veszek egyet tartalékba. Tisztítószert.
És meglátom milyen kuponok vannak benne, mert a nagyfiamnak kellene egy elegánsabb nadrág, mert kinőtte.

De csak akkor, ha lesz kupon a Kiskegyedben, és azt kapok. Glamourt nem veszek emiatt.

2 Likes

Emiatt nek szívesen vennék újságot, de ha kapok kupont valakitől, akkor szempillaspirált vennék meg micellás vizet :slightly_smiling_face:

1 Likes

Patikai cuccaim fognak kb. addigra elfogyni, így onnan majd rendelek szerintem.
De tényleg egyfolytában akciók vannak mindenhol, kinézek valamit és, ha tudok várni, 1-2 héten belül tuti akciós lesz valahol.

1 Likes

SMILEZOR kuponkódot ha tudna valaki megköszönném. :blush:

Szia! :blush:IMG_20220324_183326

1 Likes

Köszönöm szépen!

1 Likes

Lányok!:blush:
Ha valakit érdekel valamilyen kupon, akkor írjon! Rövid időn belül fotózom és küldöm a képeket a kuponokról.

14 Likes

Nagyon rendes vagy, köszönjük :hugs::hugs::hugs:

1 Likes

Köszönöm szépen!
Azt tudod, hogy a Deichmannban lesz-e megint 1 nappal korábban online akció?

És H&M kupon van?

Köszi :slightly_smiling_face:

1 Likes

Én nem látok Deichmann-t meg H&M-et :frowning:

IMG_20220325_111727727~2

5 Likes

Köszönöm!
A H&M-et nem emlékeztem, hogy ebben, vagy a Joyban szokott benne lenni? De ezek szerint a Joyban.
A Deichmannban meg kinéztem egy szandált, de majd figyelem akkor az online akciókat, mert teljes áron sokallom.

1 Likes