Köszönöm szépeen:)
Brands.hu kupon napok ha valaki szeretne rendelni.
Azt hiszem, rászánom magam egy Steampod hajvasalóra. Hogyan tudnám a legjobb áron, újan megvenni? Tudtok esetleg kódot vagy akciót rá?
Nekem is nagyon izgatja a fantáziámat a Steampod - már egy ideje- viszont hosszú távú véleményeket még nem nagyon olvastam róla. Mindenki nagyon meg van vele elégedve, és én is imádom a hajam, ha ezzel csinálja meg a fodrászom, de azért mégis csak egy hajvasaló, nem egy “hajápoló gép”. Nagyon jó lenne olyan véleményt hallani valakitől, aki már egy éve használja (mondjuk heti egy alkalommal), hogy hosszú távon mit csinál a hajjal…
20%- os kedvezmény a bérletekre, minden szőrtelenítő kezelésre és a kavitációs zsírbontásra , valamint SHR is van
A régi zuglói stúdióban voltam és tündér kedves a hölgy aki kezel, az árak is teljesen rendben vannak, bátran ajánlom.
És a Glamour kuponok eredményei.
Bár hosszú szállítási időre voltam felkészülve, néhány nap alatt hozta a postás.
https://beautyminimalist.hu/kencefice/glamour-napi-szerzemenyek/
Ti mit terveztek beszerezni a közelgő Glamour-napokon?
Semmit , netes rendelést sem tervezek:) amúgysem szeretem a plazakat, biztos nem tolonganék a boltokban. Azt veszem észre, hogy egymást érik a leárazasok, hacsak itt megnézem az akciók topicban, minden hétre jut valami, nekem nem akkora rush ezek mellett egy Joy vagy Glamour.
Én leszoktam róla - rájöttem hogy hiába akciós, ha nincs rá szükségem - és SEMMIRE sincs - pénzkidobás az egész.
És amikor utoljára böngésztem a kuponfüzeteket, már nem is láttam féláras sminkcuccokat amik meg tényleg megérték volna
Most fog elfogyni a micellás vizem, kibontom a másikat, úgyhogy valószínűleg azt veszek egyet tartalékba. Tisztítószert.
És meglátom milyen kuponok vannak benne, mert a nagyfiamnak kellene egy elegánsabb nadrág, mert kinőtte.
De csak akkor, ha lesz kupon a Kiskegyedben, és azt kapok. Glamourt nem veszek emiatt.
Emiatt nek szívesen vennék újságot, de ha kapok kupont valakitől, akkor szempillaspirált vennék meg micellás vizet
Patikai cuccaim fognak kb. addigra elfogyni, így onnan majd rendelek szerintem.
De tényleg egyfolytában akciók vannak mindenhol, kinézek valamit és, ha tudok várni, 1-2 héten belül tuti akciós lesz valahol.
SMILEZOR kuponkódot ha tudna valaki megköszönném.
Szia!
Köszönöm szépen!
Lányok!
Ha valakit érdekel valamilyen kupon, akkor írjon! Rövid időn belül fotózom és küldöm a képeket a kuponokról.
Nagyon rendes vagy, köszönjük
Köszönöm szépen!
Azt tudod, hogy a Deichmannban lesz-e megint 1 nappal korábban online akció?
És H&M kupon van?
Köszi
Én nem látok Deichmann-t meg H&M-et
Köszönöm!
A H&M-et nem emlékeztem, hogy ebben, vagy a Joyban szokott benne lenni? De ezek szerint a Joyban.
A Deichmannban meg kinéztem egy szandált, de majd figyelem akkor az online akciókat, mert teljes áron sokallom.