Kupon napok (Glamour, Joy)

Ugye a DM-ben nincs Glamour kupon?
Igazából csak egy Cillit bang kellene, Glamour újságom sincs, szóval inkább elkerülném a kuponozókat.

Most 20x-os napok vannak, szóval lehet többen lesznek, de tuti nem annyian, mint egy átlag Glamour napon :slight_smile:

1 Likes

Ok, köszi

Én most rendeltem a DM online shopból és már küldték is, hogy a csomag összekészítve, holnap várható a futár. Azért sokminden ki volt fogyva, de nagyjából sikerült minden. Semmi dekor és bőrápolás, csak háztartási dolgok, tusfürdő, stb.

Köszi! Reggel elmegyek arra, ha sor van, akkor én is így oldom meg. Vagy átkerül jövő hétre. :slight_smile:

Valaki esetleg meg tudná nekem írni ha a kuponkódot a Mömaxhoz?

glamour0421

Nagyon köszi :slight_smile:

Sikerült a Catrice új pirosítóját beszerezni a Müllerben. Jól el volt dugva. Legalsó polc ahová az újdonságok kerültek.

3 Likes

Kislányok! Unipatikás kuponkódot tudna valamelyikőtök adni?! Köszönöm előre is!

1 Likes

Évek óta most először nem vettem Glamourt a kuponok miatt.
És tök jó, nem is hiányzik. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Ha valakit érdekel, a KAP-nál 20%-os akció van. A tulajdonos írta, hogy hétfőtől áremelés lesz. Rendes tőle.

uniglamour21

1 Likes

Köszönöm szépen! :pray:

Én megvettem ugyan - bár maga az újság már annyira nem az, ami valamikor volt hogy mindig megfogadom hogy többet nem veszem meg - de már másodszor fordul elő, hogy kihagyom az egészet. Egy hatalmas fiók tele van otthon dekorkozmetikumokkal, egyszerűen nincs ami ne lenne, ha józanul belegondolok (ami nem mindig sikerül). Ami feltűnt, hogy talán a Müller kivételével eltűntek az 50 %-os kuponok - azelőtt egy csomó mindenhez adták - legalább nincs kísértés :smirk:
Egyedül a H&M kupont használtam fel online hogy a család fehérneműállományát felfrissítsem, és ismerőstől hallottam, hogy bezár a H&M (?)

1 Likes

Kivonulna tőlünk is?
A cikk szerint nem:

Elolvastam, mi tényleg nem vagyunk felsorolva :slightly_smiling_face: Sajnáltam volna mert ruhát nemigen vásárolok ott de náluk találtam meg végre (!) azt a melltartófazont ami jó rám :blush:

1 Likes

Sziasztok!

Joy-napokon lesz szerintetek kupon Braun epilátorra?
Nem igazán megyek el a website-jukon…
Köszönöm!:slight_smile:

1 Likes

Sziasztok, nincs esetleg valakinek felesleges Joy Aesthetica kuponja, amit megosztana velem? (Nem tudom, hogy itt egyedi vagy általános kuponok vannak-e)

Sziasztok,
van valakinek Joy-napos Mango és H&M kuponja? Esetleg megosztaná? köszönöm szépen :blush: