Kupon napok (Glamour, Joy)

De jó, hogy mondtad! Majdnem elfelejtettem, hogy azt én is ki akarom próbálni. :crazy_face::smiley:

1 Likes

Nagyon szívesen :slight_smile:

Én is segítek ahol tudok, leginkább pénzt költeni :joy::joy::joy:

3 Likes

Ja @umpalumpa sikerült megvenni a cipősszekrényt :D.

1 Likes

Szuper! :+1: Kupont sikerült felhasználni?

1 Likes

@umpalumpa, végül is nem használtuk hozzá kupont, mert ahhoz az áruházhoz nem volt. Viszont külön akcióztak. Úgyhogy párom szerintem örökre megjegyezte a Joy napokat, hogy ez milyen szuper nap :D.

2 Likes

Szia! Marionnaud online kupont szabad kérnem?

1 Likes

Igen, pill.
Íme:
Screenshot_20201114-142207_Drive

1 Likes

Nagyon szépen köszönöm :tulip: :blush:

1 Likes

Nagyon szivi :slight_smile:

Szia! Kérhetnék Aboutyou kupont? Illetve ha van, akkor játékboltosat. Nagyon köszönöm :blue_heart:

Szia, 20JOY20 az Aboutyou és küldöm a játékost is.

A jatekbolt.hu-nál csak 10e feletti vásárlás esetén van a szállításra féláras kupon: JOYJB20NOVA. Sajnos csak ennyi.

2 Likes

A játékszigeten -20% van, a kupon kint van az oldalon.

2 Likes

Tényleg, ez is van. A kupon szerint kivéve Lego termékek.

2 Likes

Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!

1 Likes

@umpalumpa: Te vagy a nap felhasználója! :star_struck:

3 Likes

:grin:

2021.04.07 -től …Aki esetleg szeretne kuponokkal megtakarítani egy pár ezrest az vegye figyelembe ,hogy holnaptól a legtöbb üzletbe érvénybe lép a 10 nm-en egy vásárló! CUMI… …

1 Likes

Ha, ha! Pont ma kommenteltem a Müller postjához, hogy őszintén remélem, hogy a G-napokra már bevezetik a létszámkorlátot :smiley: alig várom már, hogy hőzöngjön a sok paraszt :grinning: :grinning: :grinning: ha eddig fél Európának sikerült, nálunk sem lehet gond!

Ma teljesen más okból jártam az Árkádban, és legnagyobb meglepetésemre abszolút nem volt tömeg a Rossmannban sem sor előtte. Ettől függetlenül maradtam az online vásárlásnál, ami most kifejezetten gördülékenyen ment. Majdnem mindent megtaláltam online, amit kerestem. A rendszer minden kupont elfogadott. Ha már a sok borzalom mellé annyi pozitívum járt a coviddal, hogy a webshopok felfejlődtek, én nem bánom.

8 Likes