De jó, hogy mondtad! Majdnem elfelejtettem, hogy azt én is ki akarom próbálni.
Nagyon szívesen
Én is segítek ahol tudok, leginkább pénzt költeni
Szuper! Kupont sikerült felhasználni?
@umpalumpa, végül is nem használtuk hozzá kupont, mert ahhoz az áruházhoz nem volt. Viszont külön akcióztak. Úgyhogy párom szerintem örökre megjegyezte a Joy napokat, hogy ez milyen szuper nap :D.
Szia! Marionnaud online kupont szabad kérnem?
Igen, pill.
Íme:
Nagyon szépen köszönöm
Nagyon szivi
Szia! Kérhetnék Aboutyou kupont? Illetve ha van, akkor játékboltosat. Nagyon köszönöm
Szia, 20JOY20 az Aboutyou és küldöm a játékost is.
A jatekbolt.hu-nál csak 10e feletti vásárlás esetén van a szállításra féláras kupon: JOYJB20NOVA. Sajnos csak ennyi.
A játékszigeten -20% van, a kupon kint van az oldalon.
Tényleg, ez is van. A kupon szerint kivéve Lego termékek.
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!
2021.04.07 -től …Aki esetleg szeretne kuponokkal megtakarítani egy pár ezrest az vegye figyelembe ,hogy holnaptól a legtöbb üzletbe érvénybe lép a 10 nm-en egy vásárló! CUMI… …
Ha, ha! Pont ma kommenteltem a Müller postjához, hogy őszintén remélem, hogy a G-napokra már bevezetik a létszámkorlátot alig várom már, hogy hőzöngjön a sok paraszt ha eddig fél Európának sikerült, nálunk sem lehet gond!
Ma teljesen más okból jártam az Árkádban, és legnagyobb meglepetésemre abszolút nem volt tömeg a Rossmannban sem sor előtte. Ettől függetlenül maradtam az online vásárlásnál, ami most kifejezetten gördülékenyen ment. Majdnem mindent megtaláltam online, amit kerestem. A rendszer minden kupont elfogadott. Ha már a sok borzalom mellé annyi pozitívum járt a coviddal, hogy a webshopok felfejlődtek, én nem bánom.