Valahogy éreztem -a nagy bejelentés után-, hogy le kell törölnöm az összes véleményem…
A legfájóbb az egészben, hogy igazán sajnálnám a véleményeim letörlését. Nem az oldal miatt, hanem magam miatt. Néha visszakeresek, csak úgy.
Lementeni meg nem akarnám őket.
De igen, jelenleg a boldog tudatlanság a legjobb opciónk
Most jött el az a pont, hogy én is azt teszem. Mondjuk elkéstem vele, valóban beleírták az ászf-be (mikor?) hogy felhasználhatják a tartalmainkat - mindenesetre írtam az ügyfélszolgálatnak, hátha. Nem emlékszem, hogy erre felhívták volna a figyelmünket, persze nem lehetetlen. Annyit tudok tenni, hogy sóval behintem az itteni profilomat, és sok szerencsét kívánok az új üzleti modellhez.
Igen, érdekes, hogy máshonnan szoktak emailek jönni, ha változik az ÁSZF vagy az adatkezelési tájékoztató, de nem találok erről emailt a Krémmániától. Valaki esetleg kapott?
Wow èn csak most olvasom ezt, 578_Irmika lett belőlem. Nagyon hitelesnek làtszik az egèsz ùj oldal …
8445Ajwy lettem ez megy, de az igazi magyar KM oldalon semmi javítás nem történt hónapok óta.
- A vélemények továbbra is tagolatlanul jelennek meg
- Ha krémek között navigálok, csak alul tudok oldalt váltani. Az új oldal a lap aljára dob, görgethetek a fel világűrbe, aztán vissza le
- A 4 sornál hosszabb vélemény végigolvassához kattintani kell
@grund , ha válaszol az ügyfélszolgálat, esetleg megosztod velünk?
Dehogy kaptam. Bár én úgy tűnik, nem lettem átnevezve és valaki más, vagy akár saját név alatt megjelentetve- vágy sincs bennem rá, nem mintha bárkit érdekelne, akarom-e- valószínűleg szűrnek, kik népszerűek, kire kattint jobban a közösség. Ez tényleg végtelenül ízléstelen
Mg-Shrek lettem😀
Ó, hát meglettem, egy kedves régi Km-es tag megtalált engem is, LiluT-q néven Ezek szerint pirgálnak a vélemények közt . tényleg nem értem, ennek mi értelme. Átfutott az agyamon, hogy regisztrálok a szlovák oldalra- van kitől nyelvi segítséget kérnem- és széttrollkodom az átlopkodott és más néven megjelentetett véleményeimet
Én is ugyanerre gondoltam a napokban
Azt írták, hogy felveszik a kapcsolatot az oldal üzemeltetőivel, és visszajeleznek majd. Mindenképpen megírom, ha lesz fejlemény.
Azt írták, hogy hamarosan törlik a kommenteimet. Ellenőrzöm majd, hogy megtörténik-e.
Milyen kedves, hogy a szlovák oldalon csak négy csillagos értékelésem van. Mondjuk legalább nem is tudok rákattintani a felhasználóra. Úgyhogy semmilyen nemzetközivé válás nincs itt, egyszerűen csak ellopták a szellemi tartalmakat és klónoztak belőle egy másik oldalt.
Végtelenül gáz és undorító!
Biztos abban bíznak, hogy hátha a szlovák KM még befuthat, ha már az eredetit szétb.aszták… Használja azt egyáltalán valaki még?
Ez nem egy másik Glow & Know?
Szerintem nem ellopták, hanem fogták a véleményeinket és álnevesítve továbbították. Valószínűleg ez jogilag megengedett. Gondolom, konzultáltak jogásszal előtte, stb.
Ha megnézed, az átvitt véleményeknél ott van egy megjegyzés, hogy ez a magyar oldalról lefordított értékelés.
Persze az már más kérdés, hogy ez mennyire szimpatikus vagy nem szimpatikus dolog
Bár korrektebbnek tartottam volna, ha küldtek volna egy emailt, akkor, amikor ez belekerült az adatkezelési tájékoztatóba, úgy, ahogy más adatkezelők is írásban szoktak tájékoztatni a változásokról, mivel úgy tűnik, erről nem jött semmilyen email.
Őszintén megmondom, egyáltalán nem érdekel, mihez kezdenek az írt véleményeimmel, az online tér velejárója,visz mindenki, amit akar, az egyik filmes csoportban is kikozmetikázva, saját posztokként jelentek meg sorban egy “hölgytől” az irományaim, én ezt nem veszem már a szívemre. De ízléssel, ha lehetne kérni. Egy sablon emailt ért volna, azt gondolom. LiluT-q? Mondjuk itthon lett belőle móka bőven
Időnként felnézek ide, hátha van fejlemény. Meg is találtam a szlovák alteregómat: s.Bodocka :)) Függetlenül attól hogy jogilag rendben van-e, szerintem ez iszonyú gáz.
Nem mert úgy xar ahogy van