Nekem is csak a hüvelykujjaim, esetenként a mutatóujjam és a középső. Sosem az összes. És igen, én is Catrice, Essence, Moyra, Misslyn vonalon mozogtam, de utáltam, hogy 1 hétig lakkozok, aztán 3 hét kell, hogy kiheverjék szerencsétlenek.
Pár éve már nem is tudom hogyan került szóba Instán egy ismerős lánnyal, aki azt mondta, hogy neki is így volt, amíg el nem kezdett jobb minőségű (és igen, sajnos drágább) lakkokat használni.
Én addig azért nem költöttem rájuk többet, mert nem tudtam elképzelni, hogy lehet különbség. Az olcsó is tele van vegyszerekkel, a drága is, nem igaz…?
Aztán csak beruháztam egy Dior Nail Glow-ba és láss csodát, attól egyben maradtak a körmeim. Vettem még párat a Nailland-től, amik tetszettek és kicsit különlegesebbek de visszafogott mindennap hordható színek, és tudom, hogy el fogom őket használni. Kevesebb lakkom van így, de azok mind olyanok, amiket szeretek és örömmel használok.
Ez volt 2-3 éve, és azóta szinte folyamatosan lakk van a körmeimen. Per pillanat idejét sem tudom, mikor volt akár csak egy napig is lakk nélkül. Ez sem feltétlenül jó dolog, valaki biztos el is szörnyed, ha ezt hallja, de az én körmeim olyan mattak és randák anélkül, hogy mindig elcsábulok. És a lényeg, hogy egyszer nem volt beszakadva, széttörve a körmöm mióta váltottam.
Azt gondolnám, hogy először érdemes lenne venned egy darab drágábbat és azt próbálni hordani pár hétig, hogy lásd, ez működik-e neked. A Dior Nail Glow-t mindenképpen ajánlom, Nailland-től pedig én általában KBShimmer, ILNP vonalon mozgok, de amiket legutoljára vettem (J Reine, AB Phoenix, Beaux Reves) azoktól sem lett semmi baja a körmeimnek.

Bátor őszi szín!
)
Fél órája ezen röhögök