Köszi! 
Igen, szerintem is elegáns. Hiába van vagy 50 géllakkom, mégis a top 5-ben, amit “felnőtt, igényes, elegáns nő manikűrje kategóriában indítanék” pont ilyenek lennének: sötét zöld, vörös, sötét lilás, sötét kék meg egy nude. Igazából a másik 45 teljesen felesleges is lehetne 
Dehogy! Az élénk fukszia is belefér, nyáron a sárgák és a fekete is nagyon menő, csak tudni kell viselni és nem túlzásba esni (persze mindenkinek olyan formájú és színű körme legyen, amilyet szeretne).
Mert nincs is jobb, mint szőrmével pózolni. Főleg, ha boldogan viseli a tulajdonosa
Kékséghez illik a kék mani

Én már karácsonyra készülök
nem tudok értelmesen fotózni, és száraz a körömágyam is, nézzétek el nekem.

Idén kivételesen nem piros lett a karácsonyi manikűr 

De jó kép!
Hajrá zöldek!
Én szerintem 24-én fogok tudni egy szép, nyugisat körmözni, amíg a nagyi kezében van Babus
nagy dilemmában vagyok, mi legyen, talán a sötétkék vonal lesz a nyerő, majd hozom a végeredményt!
Biztos nagyon szép lesz! 
Idén én megint a klasszik piros mellett döntöttem. Igaz, most legalább csillámos. A karifa matrica, és azért áll fejen, mert én szeretem, ha a minta felém néz 

Múlt heti és a karácsonyi körmöm. Nehéz lefotózni, fehér alapon multikróm pelyhek vannak, ha fény éri szépen ragyognak.

Az Ava Lavender nagyon szép, de elég brutális könyv.
A csillogó téli hó jut eszembe a fehér manikűrödről.
Igen, ez is volt az inspirációm 
A könyv nagyon tetszik, lassan a felénél járok, letehetetlen.
@Brunettee : ez a merre álljon a minta jó kérdés! Én is azt szeretem, ha felém 
Szóval, ki mire szavaz? Merre van az előre?
Az év utolsó manija.
Gyönyörű ez az Essie szín, kékes-zöldes csillámparti. És nem kentem össze a jobb kezemet! Kész csoda 

Ez melyik Essie lakk?
Under wraps 
Az egyik kedvenc thermo lakkom. Cirque - Luna

Még egy thermo lakk. KPT Show me polaris és Rival <3 Me csillámos fedőlakk. A hidegben kékeslila lesz.

Olyan szépek ezek a hideg árnyalatok a kezeden.
Én ma megyek, a tejfehértől kezdve a feketéig bezárólag minden IS van a fejemben , hogy milyen legyek. 
Köszönöm 
Esetleg tejfehér és fekete együtt?
Majd muti milyen lett végül.
Azt kell mondjam , hogy ami a leghamarabb elkészül az lesz, mert a körmösömnek már csak 1 dobása van és lelépek, nem szeretek már hozzá járni. Nagyon jól dolgozik, de az, hogy erőszakosan próbál a magánéletemben turkálni , szenzitív témákban az nekem sok.