Ezt mázoltam tegnap. Sajnos a jobb mutatóujjamon kicsit elmosta a fedőlakk a mintát.
Hát ez minden csak nem mázolás, nagyon szép lett! Úgy tetszenek amiket csinálsz
De szép a Mama gyűrűje A körmöd is, csak nem tudtam elmenni az ékszer mellett, főleg azok után amiket meséltél Mamádról
Köszönöm szépen
Köszi, nagyon kedves vagy. Sok ötletem van, csak általában este fél kilenc, mire odáig jutok, hogy kezdjük el és az ágynak elég erőteljes gravitációs mezeje van… Pár éve képes voltam másfél órát görnyedni a körmeim fölött (érdekes módon akkor még nem sminkeltem), de az akkori munkám 10-kor kezdődött, nem kellett hat előtt kelnem.
Gyönyörű szép lett!
Köszönöm.
Na, eddig bírtam Hello tavasz! Jöjjenek a pasztelek!
Elég béna vagyok körmözésben, de ez nem tántorít el, csak azért is mindig magamnak csinálom. Ez viszont meglepően szép önmagamhoz képest, úgyhogy meg is mutatom. Persze mire lefotóztam, már több napos, de sebaj.
Jajj, hát ez nagyon cuki!
Nálam ma egy picit kékes-lila (majdnem az év színe) manikűr született. Az elmaradhatatlan transzfer fóliával. Meg is lepett ez a kombó, szerintem nagyon jól mutat a rózsaszín is a lilán.
Segítséget szeretnék kérni tárolás ügyben Jelenleg egy sima papír dobozva van minden behalmozva. Viszonylag helytakarékos, de kicsit sem funkcionális. Valami Olyasmire gondolnék, mint azok a kinyitható barkácsdobozok, ami harmonika-szerűen nyílnak. Ti miben tároljátok a körmös holmikat? Van valami speciális megoldásotok? Köszi!
Ha a dizájn nem annyira szempont, komolyan ajánlom a szerszámosládákat. Vagy horgász bőröndöket. Olcsóbbak, mint egy profi sminkes / körmös tároló, nem is olyan szépek, de legalább annyira strapabíróak
Mondjuk én inkább fiókosban gondolkodnék, mint ez:
Természetesen az inspiráció máshogy nézett ki, az én változatom hippisebb lett:
Szép lett nagyon! Mi volt az inspirációd? Egy könyv?
Nem, ez a manikűr:
Na, egyszer az életben én is elmegyek vásárolgatni az Obi-ba meg a Praktiker-be
Ha fürdök akkor sellőuszonyom lesz tőle 🧜🏼♀
Az elmúlt pár hét…
Kipróbáltam a matt mágneses lakkot, eddig kimondottan idegenkedtem a matt lakkoktól, de szerintem mágnessel nagyon szépen működik együtt, olyan éteri, ködös ragyogása van. Legközelebb tuti be merem vállalni a teljes manit így.