Ez a lakk (is) igazán gyönyörű Hát igen, elég rég láttam telet én is, olyan tavaszias az idő inkább…
Úgy örülnék egy kis hidegnek és hónak… de lassan tényleg el kell utazni, hogy láthassunk ilyet.
Jaj ne is mondd
Kipróbáltam a ma megérkezett essence fedőlakkot, pont ez a göbös lakkom volt rajtam, amit egy fedőlakkom se tudott szépen beteríteni simára. Essencnek sikerült, kíváncsi vagyok a tartósságára, mert eddig nagyon pozitív a véleményem
990 ft-ért ajándék
Ez most kicsit egyszerű lett
Egyszerű, de nagyszerű!
A szilveszteri körmeim kellékei, amivel egy sietős napon is különleges manit tudtam varázsolni. @Alsace-nak köszönhetően jött a megmentó glitteráradat.
Óóóóó de szépséges!
Örülök, hogy segítettem átlendülni a döntésen, a csillámok mindig jó választás
Azta, a Napra lehet nézni, de a te körmeidre nem!
Pedig csodásan mutat a körmeiden
Köszönöm szépen
Egész hónapban próbáltam kimaxolni a karácsonyi nyomda mintákat, a legjobban a fekete arany és ezüst és a szürkés bézs plusz glitteres kombó tetszett. A piros lakknal sajna képen nem jön át hogy apró csillámokkal van tele és száradáskor fahéjas almás illata van
Nagyon szépek lettek! Illatos körömlakk, azta, nagyon szuper lehet
Jaj az lemaradt hogy a karácsonyi Essence az, talán Pink Pandán még láttam
Tényleg van még ott
Mindegyik gyönyörű lett De ha csak egyet kéne választanom a fekete arany változat lenne, az most nagyon megfogott.
Nekem is a fekete-arany a kedvencem.
Karácsonyi és új évi körmeim
Ez a hagyományos piros-kék kombó bevallom egyszer bőven elég egy évben, gondoltam is, hogy ez így nagyon bazári, pedig összhatását tekintve nem is rossz, csak nagyon nem én vagyok. Ezért aztán “lefordítottam” magamnak, és így készült az első matt shellacom: szürke hópihékkel.
Sokáig nagyon idegenkedtem a matt manikűrtől, rendesen le is maradtam a trendekkel, amíg beadtam a derekam de végül is tök jó, a matrica kontrasztját még jobban ki is adja, mint a fényes finish. Most majd érdekes lesz kísérletezni a színeimmel, eléggé más
hatást lehet vele elérni.
Ha már a fényes-matt a téma, Ti szeretitek keverni? Nekem még ez is fura, de ki tudja, talán 2-3 év alatt ehhez is hozzászokik a szemem
Nagyon szép mindegyik!
Én még mindig idegenkedem a matt manikűrtől, vagyis szépnek találom fotókon, de amikor nekem volt, a saját kezeimen valahogy zavart, fura volt