Körömlakkok, manikűr

Ez a lakk (is) igazán gyönyörű :star_struck: Hát igen, elég rég láttam telet én is, olyan tavaszias az idő inkább…

1 Likes

Úgy örülnék egy kis hidegnek és hónak… de lassan tényleg el kell utazni, hogy láthassunk ilyet.

3 Likes

Jaj ne is mondd :cry:

1 Likes

Kipróbáltam a ma megérkezett essence fedőlakkot, pont ez a göbös lakkom volt rajtam, amit egy fedőlakkom se tudott szépen beteríteni simára. Essencnek sikerült, kíváncsi vagyok a tartósságára, mert eddig nagyon pozitív a véleményem :blush: :heart: 990 ft-ért ajándék :smiley:

1 Likes

Ez most kicsit egyszerű lett :slightly_smiling_face:
IMG_20201229_134313
IMG_20201229_134844

11 Likes

Egyszerű, de nagyszerű! :star_struck: :heart_eyes:

1 Likes

A szilveszteri körmeim kellékei, amivel egy sietős napon is különleges manit tudtam varázsolni. :slightly_smiling_face: @Alsace-nak köszönhetően jött a megmentó glitteráradat. :grin:
IMG_20201230_111839 IMG_20201229_202047 IMG_20201230_080631

17 Likes

Óóóóó de szépséges!
:drooling_face: :drooling_face: :drooling_face:

Örülök, hogy segítettem átlendülni a döntésen, a csillámok mindig jó választás :star_struck:

2 Likes

Azta, a Napra lehet nézni, de a te körmeidre nem!

1 Likes

Köszi @Alsace, @Amadea. :slightly_smiling_face: Ennyire telibe glitter még sosem volt minden körmömön :grin:

2 Likes

Pedig csodásan mutat a körmeiden :heart_eyes:

1 Likes

Köszönöm szépen :heart:

1 Likes

Egész hónapban próbáltam kimaxolni a karácsonyi nyomda mintákat, a legjobban a fekete arany és ezüst és a szürkés bézs plusz glitteres kombó tetszett. A piros lakknal sajna képen nem jön át hogy apró csillámokkal van tele és száradáskor fahéjas almás illata van :smiley:
IMG_20210101_103253

17 Likes

Nagyon szépek lettek! :star_struck: Illatos körömlakk, azta, nagyon szuper lehet :star_struck:

Jaj az lemaradt hogy a karácsonyi Essence az, talán Pink Pandán még láttam :smiley:

1 Likes

Tényleg van még ott :blush:

1 Likes

Mindegyik gyönyörű lett :heart: De ha csak egyet kéne választanom a fekete arany változat lenne, az most nagyon megfogott. :blush:

1 Likes

Nekem is a fekete-arany a kedvencem.:slight_smile:

1 Likes

Karácsonyi és új évi körmeim :slight_smile:
Ez a hagyományos piros-kék kombó bevallom egyszer bőven elég egy évben, gondoltam is, hogy ez így nagyon bazári, pedig összhatását tekintve nem is rossz, csak nagyon nem én vagyok. Ezért aztán “lefordítottam” magamnak, és így készült az első matt shellacom: szürke hópihékkel.
Sokáig nagyon idegenkedtem a matt manikűrtől, rendesen le is maradtam a trendekkel, amíg beadtam a derekam :slight_smile: de végül is tök jó, a matrica kontrasztját még jobban ki is adja, mint a fényes finish. Most majd érdekes lesz kísérletezni a színeimmel, eléggé más 20201225_103930 20210102_122630 hatást lehet vele elérni.
Ha már a fényes-matt a téma, Ti szeretitek keverni? Nekem még ez is fura, de ki tudja, talán 2-3 év alatt ehhez is hozzászokik a szemem :smile:

12 Likes

Nagyon szép mindegyik!
Én még mindig idegenkedem a matt manikűrtől, vagyis szépnek találom fotókon, de amikor nekem volt, a saját kezeimen valahogy zavart, fura volt