Körömlakkok, manikűr

Köszönöm szépen :heart: Az eredeti terv szerint arany színű Moyra nyomdalakkal akartam a kis fenyőket a piros körmömre nyomdázni, de valamiért azzal a színnel nekem sem akart együttműködni :neutral_face: Végül ezért lett fehér -piros kombináció.

1 Likes

gyönyörűséges lett! :slight_smile:

1 Likes

Végre én is elkészültem a karácsonyi körmömmel :blush:20201223_211804

12 Likes

Köszönöm szépen! :blush:

20201224_092229

Elkészült az én karácsonyi manim is :blush: Élőben szebben csillog, olyan téli csillogást szerettem volna, de párom szerint inkább piros havas csillogás lett :rofl:

10 Likes

Nagy körömtrend előrejelzés: Ezek lesznek a legdivatosabb manikűrök 2021-ben | Femcafe

1 Likes

Én is elkészültem a karácsonyi körmökkel :slightly_smiling_face:IMG_20201224_161042

9 Likes

Enyém ilyen lett :slight_smile: 133358469_1130920260699352_5188593745926555468_n

8 Likes

Az év utolsó manija :innocent: Természetesen holo csillámos :sweat_smile: A mostani fényekben és vakuvalm ilyen ha fény éri :slight_smile:

20201228_125001 20201228_125026

13 Likes

A csillám mindig szuper választás, nagyon szép. :heart_eyes:
Most segítettél kirántani a döntésképtelenségből. :smiley: Hétvége óta azon agyalok, hogy milyen szilveszteri manit készítsek, ami nem vesz el sok időt (mert mostanában rengeteget kell túlóráznom). Így kb 8-21 óra között meló, utána jöhet minden más. Eszembe juttattad, hogy nemrég megrendeltem az Essence Holo lakkját (ami törve, kifolyva érkezett először), és azzal meg tudom menteni a helyzetet. :smiley:

5 Likes

Köszönöm :blush: :kissing_heart:
De örülök, hogy segíthettem dönteni, nálam a csillám mindig nyerő, emlékszem arra a szép lakkra, akkor ezek szerint simán ment az újraküldés :heart: Amúgy nagyon szeretem ezt a Superchic lakkor, egy rétegben fed és gyorsan szárad, Catrice gyorsan száradó fedőlakkal zártam. A sok túlórához pedig kitartást! 31.-ig kell húznod az igát, vagy hagynak aznap pihenni, készülődni meg virslit főzni? :blush:

1 Likes

Valóban nagyon szép ez a lakk és gyorsan lehet különleges, szép manit varázsolni. :slight_smile:
Az Essence lakkokat hipergyorsan újraküldte a Lovebrands, konkrétan másnap már nálam is voltak a termékek. :slight_smile:
Sajnos 31-én is dolgoznom kell, a szakma örömei, hogy minden ünnepen meló van, a magyar pirosbetűs ünnepnapok számunkra ugyanolyan munkanapok, mivel külföldi az ügyfél és a nemzetközi szállítmányozás sosem áll le… most meg kifejezetten agyhalál van. :pleading_face: Kis csomagok esetében is biztosan nagyobb most a káosz, de abba nem látok bele, én külföldi konténereket szervezek.

2 Likes

Nagyon szép! :slight_smile:
Ennek hatására én is felültem a csillám vonatra, rendes fényben megpróbálom majd lefotózni :slight_smile:

2 Likes

Nekem is meghoztátok a kedvem a csillámokhoz, úgyhogy ma ( vagy holnap) csillámba “mártom” a körmeim. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Örülök, hogy ilyen jófej volt a Lovebrands :blush: Hű, atyaég, olvasva is elég durván hangzik ez a sok meló :open_mouth: És a külföldi piros betűs ünnepnapokat legalább kiadják nektek? :grin:

1 Likes

Köszönöm :blush: Üdv a csillám-vonaton :grin: :steam_locomotive: Még a nap is kisütött, ma minden csillám megmutatja a szépségét :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

De jó, majd muti milyen szépséget festettél végül, biztos csodás lesz :star_struck:

1 Likes

Á dehogy :smiley: sok országgal dolgozunk együtt, így ha egyik országban ünnep is van, a másik miatt dolgozni kell. :smiley:

1 Likes

20201229_093242

20201229_104154

Annyira megtetszett ez a szín, hogy mióta megrendeltem álmodoztam róla. Ha lenne tél (ami most nincs), akkor igazán illene az évszakhoz. :slight_smile:

12 Likes

Á de kitolás ez így :astonished: :grinning:

1 Likes