Köszönöm szépen Az eredeti terv szerint arany színű Moyra nyomdalakkal akartam a kis fenyőket a piros körmömre nyomdázni, de valamiért azzal a színnel nekem sem akart együttműködni
Végül ezért lett fehér -piros kombináció.
gyönyörűséges lett!
Végre én is elkészültem a karácsonyi körmömmel
Köszönöm szépen!
Elkészült az én karácsonyi manim is Élőben szebben csillog, olyan téli csillogást szerettem volna, de párom szerint inkább piros havas csillogás lett
Én is elkészültem a karácsonyi körmökkel
Enyém ilyen lett
Az év utolsó manija Természetesen holo csillámos
A mostani fényekben és vakuvalm ilyen ha fény éri
A csillám mindig szuper választás, nagyon szép.
Most segítettél kirántani a döntésképtelenségből. Hétvége óta azon agyalok, hogy milyen szilveszteri manit készítsek, ami nem vesz el sok időt (mert mostanában rengeteget kell túlóráznom). Így kb 8-21 óra között meló, utána jöhet minden más. Eszembe juttattad, hogy nemrég megrendeltem az Essence Holo lakkját (ami törve, kifolyva érkezett először), és azzal meg tudom menteni a helyzetet.
Köszönöm
De örülök, hogy segíthettem dönteni, nálam a csillám mindig nyerő, emlékszem arra a szép lakkra, akkor ezek szerint simán ment az újraküldés Amúgy nagyon szeretem ezt a Superchic lakkor, egy rétegben fed és gyorsan szárad, Catrice gyorsan száradó fedőlakkal zártam. A sok túlórához pedig kitartást! 31.-ig kell húznod az igát, vagy hagynak aznap pihenni, készülődni meg virslit főzni?
Valóban nagyon szép ez a lakk és gyorsan lehet különleges, szép manit varázsolni.
Az Essence lakkokat hipergyorsan újraküldte a Lovebrands, konkrétan másnap már nálam is voltak a termékek.
Sajnos 31-én is dolgoznom kell, a szakma örömei, hogy minden ünnepen meló van, a magyar pirosbetűs ünnepnapok számunkra ugyanolyan munkanapok, mivel külföldi az ügyfél és a nemzetközi szállítmányozás sosem áll le… most meg kifejezetten agyhalál van. Kis csomagok esetében is biztosan nagyobb most a káosz, de abba nem látok bele, én külföldi konténereket szervezek.
Nagyon szép!
Ennek hatására én is felültem a csillám vonatra, rendes fényben megpróbálom majd lefotózni
Nekem is meghoztátok a kedvem a csillámokhoz, úgyhogy ma ( vagy holnap) csillámba “mártom” a körmeim.
Örülök, hogy ilyen jófej volt a Lovebrands Hű, atyaég, olvasva is elég durván hangzik ez a sok meló
És a külföldi piros betűs ünnepnapokat legalább kiadják nektek?
Köszönöm Üdv a csillám-vonaton
Még a nap is kisütött, ma minden csillám megmutatja a szépségét
De jó, majd muti milyen szépséget festettél végül, biztos csodás lesz
Á dehogy sok országgal dolgozunk együtt, így ha egyik országban ünnep is van, a másik miatt dolgozni kell.
Annyira megtetszett ez a szín, hogy mióta megrendeltem álmodoztam róla. Ha lenne tél (ami most nincs), akkor igazán illene az évszakhoz.
Á de kitolás ez így