Koreamánia - tényleg jobbak?

Sziasztok! :slight_smile: Tudnátok jó szemmaszkot ajánlani? A fáradságtól mindig megereszkedik a bőr a szemem körül… Bevált valakinek valami erre?

Sziasztok, lehet tudni, hogy Budapesten pontosan melyik nagyobb DM-ban lehet kapni Cosrx termékeket? Köszi szépen a segítséget!

2 Likes

Szerintem már majdnem mindenhol lehet. Ahol én láttam és tuti van az a Ferenciek terénél lévő dm (Petőfi Sándor u.), Nyugati téren is van azt hiszem.

2 Likes

Köszönöm @macooka, itt a közelemben évő DM-ben (Bartók Béla út) nincs csak Hada Tokyo termék. Alleeban elfogyott, amit szeretnék. Vasárnap elcsoszogok Arenaba, hatha ott lesz az általam körözött BHA hámlasztó. :sunglasses:

1 Likes

Koreai kozmetikumcsalád a természet erejével – Hayejin Cosmetics

1 Likes

@koalace, a Hegyvidek Kozpontban mindig van minden;-)

Honnan rendeltek most? Beautynetkoreától rendelt már valaki? Innisfree the minimum sun creamet szeretnék rendelni, de ebayen nagyon drága a szállítás, ha ingyenes akkor meg nem jön meg.

Yesstyle vagy Jolse 50 USD feletti ingyenes szállítás.

Yesstyle-ról most. :slight_smile:

HUBISLAB orvoskozmetikai márka

HUBISLAB - Márkák (theboxandbeauty.hu)

Kicsit felfrissíteném a témát: Kinek milyen kedvencei vannak Koreából? Van, ami nem vált be?
Én két dolgot tudok megemlíteni: a Purito zöld tonerjét és a Missha olajos lemosóját. Mindkettő újravevős. :slight_smile:
Olyan, ami abszolút nem vált be, nekem még nem volt szerencsére.
Nagyon sok kívánságlistás termék van, viszont évi 1-2 alkalommal rendelek kb 2-3 terméket, amik aztán a polcon várakoznak hosszú hónapokig a sorukra. Hamarosan jöhet a következő adag, de kb dönteni nem tudok a nagy választékból. Mondjuk a magyar webshopok is versenybe kerülnek a jelen dollár árfolyam mellet, úgyhogy ez is nagyban befolyásolhatja a döntést.

3 Likes

A Missha lemosóját én is bírom nagyon :slight_smile:

1 Likes

Nekem a Round Lab fényvédője nagyonnagyon bevált! Kombinált bőröm van és rejtett szemhéjam, nem állt be később se csíkokba, szépen egységesített és nem olvadt le a T vonalban később sem.

3 Likes

Nekem a Missha C- vitaminos széruma és az ugyanezzel az anyaggal átitatott maszk.
Többször vettem 5db- os maszk szettet a márkától,azok is szuperek.
Egyben tudom őket mutatni:
Kép
Most csak a szérum van, reggeli rutin része, szép fényes tőle a bőröm, a foltokat pedig halványítja, a karikàim is halványabbak amióta ezt használom. Szettben jó áron el lehet csípni.

4 Likes

Lányok a Missha Perfect BB krémjét használja valaki?
A kedvenc Shiseidomat megszüntették világos színben, muszáj lesz helyette valami mást keresnem és ez tetszik, rengeteg jó vélemény van róla és árban is sokkal kedvezőbb mint a Shiseido.
Vagy esetleg más koreai BB amit szerettek?

2 Likes

Én szeretem, száraz bőrön szerintem jobban mutat, mint zsíroson. Előnye, hogy van több árnyalat belőle. Amit még szeretek az a Holika Holika Aqua Petite BB krém, ez zsíroson is jól mutat, cserébe nincs belőle csak egy árnyalat.
Elvileg sokan szeretik még a Purito Cica Clearing BB-jét, én még nem próbáltam.

1 Likes

Köszönöm a választ.
A Holikát nem merném vakra megrendelni úgy, hogy csak 1 árnyalat van belőle, a Misshából mintha valahol láttam volna, hogy mintát is lehet venni, meg fogom keresni .

Nekem szintén a Purito zöld tonerje, kb a legkedvesebb tonerem, a centellás zöld szérumot is szeretem. Benton snail-bee lotion, high content skin, Insntree hyaluronos toner és krém, szintén Isntree bifida ampoule és szemkörnyékápoló, cosrx aha, ezeket mind szerettem, a Purito és Benton termékeket sokszor újravettem. Mostanában nemigen rendelek külföldről, inkább hazai webshopokban nézek szét, szerencsére egyre több dolog elérhető így is. Olyan koreai termék nem volt amivel kifejezetten rossz tapasztalataim lettek volna.

3 Likes

Tretinoin és lemosó kivételével mindenem koreai, imádom őket. Nemrég rendeltem jolse-ról, de már a teljes ár alapján számolják az áfát, de a hazai webshopok árait tekintve még így is megérte. 7 db termék volt összesen így 34 ezer körül, tehát darabja kevesebb mint 5000 ft.

2 fényvédő a kedvencem, oktokrilén és octinoxate mentesek, modern szűrők vannak bennük (Uvinul, Tinosorb), állagra mintha egy sima hidratálót kennék.
https://kremmania.hu/kremek/round-lab-birch-juice-moisturizing-sun-cream-spf50-pa
https://kremmania.hu/kremek/beauty-of-joseon-relief-sun-rice-probiotics-spf50

Tonerekből, szérumokból, hidratálókrémek közül egyik jobb mint a másik, nem tudnék választani. Új kedvenc márkáim a Round Lab és a Skin1004.

4 Likes

Ez a szérum nekem is megvolt, nagyon szerettem.

1 Likes