Sziasztok! Most kezdek áttérni a koreai bőrápolásra… elsősorban hidratálókrém érdekelne. De bármi is jöhet még. Ajánlásokat szeretnék kérni, hogy kinek mi vált be k-beaty témában, főleg problémás, pattanásos, mitesszeres, és elég száraz, érzékeny bőrre… Köszönöm
Az előző választ támogatom. Ha nagyon új vagy a koreai bőrápolás terén, akkor tudom ajánlani a csigás krémeket, főleg a COSRX Snail 92 All in one krémet - nagy tégely, lehet kenni bátran bárhova (arcra gondolok, nem pirítósra) és elég könnyű hozzájutni.
Köszönöm a válaszokat! Már próbáltam 1-2 terméket, főleg erborian bb krémet, és a cosrx snail 96-ot ezeket nagyon szeretem…de olyan hidratálót ami nagyon tápláló és nem csap ki még nem sikerült de megpróbálom a Cosrx 92-őt hátha.
Bocsánat, én nagyon elvesztettem a fonalat… sajttisztító?
Reszelő , húzogatod a pofidon és leszed mindent, zseniális
Biztosan autocorrect eredménye, bár nem jöttem még rá, hogy vajon mit írt át.
Én is elvesztettem a fonalat a felsorolásban. Hol kijelentő, hol felszólító mód, hol tegezés, hol magázás. Ezt valami AI írta?
Ez egy spam amúgy csajok Valószínűleg guglifordítós az eredeti
Azt sejtettem hogy valami gugli fordítás lesz, de azt nem igazán értem, hogy hogy kerül ide… De valszeg az én képzelőerőm a kicsi.
Sikerült esetleg beszerezni a 92-t? Csak azért kérdezem, mert lightos, csigás, nagy adag, de pl állítólag a mizon tubusos vagy a benton steam cream jobb, inkább azt ajánlottam volna, de azok nehezek nagyon, vastag kenőcsök.