Kedvenc Smink Márkátok

Sziasztok! :slight_smile:

Arra vagyok kiváncsi, kinek mi a kedvenc Sminkmárkája! :slight_smile: Írjon mindenki bátran (:

Nekem : MAC , Loreál Paris, Alverde, Esteé Lauder, Bobi Brown, és Maxfactor

Hát ez egy nehéz kérdés, mert természetesen több is van. Hármat azért kiemelnék:
Estée Lauder, Guerlain, Adrienne Feller

2 Likes

Már többször is beszélgettünk erről hasonszőrű barátnőimmel, egyikőnk sem tudott olyat brandet megnevezni, amelyiknek tényleg minden terméke igazán jó lenne. Ami elég sajnálatos mondjuk high-end vonalon… Nekem a Dior az, ahonnan a legtöbb szép dolgot össze tudom szedni. Tőlük sem tudnék összerakni egy primerrel kezdődő és highlighterrel végződő (és mindent ami e kettő között van) olyan kollekciót, aminek minden egyes darabjával maximálisan elégedett vagyok, de a legtöbb lépést össze tudnám úgy szedni, hogy azok igazán jó termékek legyenek. (szemfestékekben viszont fájóan rossz a Dior szerintem mind színösszeállításokban, mind minőségben)

3 Likes

Legjobb választások!!:))

Drogériás szinten: Maybelline, L’oreal, Max Factor. Rúzsok miatt pedig a Trend it up

Anastasia Beverly Hills, MAC, Bobbi Brown, Nabla, Urban Decay

1 Like

A Dior kapcsán - az arcápoló termékek köréből - a szérumjait szeretném megemlíteni, ebben a kategóriában is kimagasló ez a márka.

Sok márkát szeretek én is, de ha csak egyet választhatnék, akkor NYX.

Jó választás!:slight_smile: nekem is bejön.

Ha csak egyet mondhatok akkor Bobbi Brown. Ha kettőt, akkor ABH. Bármelyik márka szponzorálhatna:D Van amúgy sok kedvenc: Tarte, Inika, Lancomé.

1 Like

Bobbi Brown és Lancome :heart: nagyon jók :slight_smile:

1 Like

Én pl a Diortól még semmit nem próbáltam.

Én csak egy rúzst, de az hatalmas csalódás volt. Kb.egy Alverde színvonal volt az a formula. Szerencsére csak tesztert vettem itt a KM-en.

Én a Chanellel voltam így. Egy teszter pirosítót vettem itt KM-en, de nagyon gyengécske. Meg is lepődtem, agyvérzést kapnék ha megvenném tizenezrekért és ilyet produkál. Pont egyik nap néztem egy Párizsban élő magyar lány youtube videóját amiben elmondta, hogy mekkora csalódás neki a Chanel márka.

Biztos hogy eredeti volt?

A Chanel szerintem az egyik leghullámzóbb minőségű márka (a másik ennyire hullámzó minőség a Charlotte Tilbury). Vannak csodálatos termékeik, és vannak kifejezetten gyengécskék is.

1 Like

Hónapok óta nézegetem a Dior 5 színű palettájait, kettő is van (de egy nagyon) amit szívesen megvennék. Egyszer a Notinón már kosárba is tettem, de aztán mégis kivettem. Egyszerűen sajnálok 5 színért 16-18 ezer forintot kiadni…
Az általam vett legdrágább paletta a Huda Desert Dusk volt, de hát abban legalább 18 szín van ennyiért (20%-os akció volt rá a Cult Beautyn, így volt £ 44,80).

Egyébként nincs kedvenc smink márkám, bár a Nablát nagyon szeretem, talán tőlük van a legtöbb mindenem (mindkét paletta, mono szemhéjpúderek, pirositók, bronzosító, korrektor, highlighter, rúzsok).
Arcápolásban kedvencem a Magister, Hylamide, Paula’s Choice termékeket.

1 Like

Nekem drogériás szinten a NYX és a Maybelline a kedvencem. Nem azt mondom, hogy minden termék kifogástalan, de szerintem a termékek nagy részére elmondható, hogy ár-érték arányban elég jók. High endből pedig Urban Decay, de még vannak itt általatok említett márkák, amiket nem próbáltam, de szeretnék. Ilyen többek között a Tarte, Bobbi Brown. Egy Chanel terméket is kipróbálnék, de ha ennyire negatívak róla a tapasztalatok, lehet inkább kihagyom. :smiley: Számomra egyébként a MAC-nek a hypeja kicsit érthetetlen, de hát kinek a pap… :smiley: Ja és ki ne felejtsem, a Kell a púderes sminktermékek eddig mind beváltak, amiket próbáltam, ráadásul magyar márka. :heart_eyes:

2 Likes

Nekem egy Chanel alapozóhoz volt most szerencsém tesztre, és oda vagyok érte. Szerintem a következő alapozóm az lesz, Ja, nem már megrendeltem egy Bobbit, de az azutáni alapozóm tuti Chanel lesz:D

1 Like

Alapozó mániás vagy igaz?:slight_smile: én is az voltam, amig tönkre nem tettem velük a bőröm egy időre… :confused:

1 Like

Azok a gyengéim igen:). Mi volt a gond az alapozókkal?