Sziasztok!
Arra vagyok kiváncsi, kinek mi a kedvenc Sminkmárkája! Írjon mindenki bátran (:
Nekem : MAC , Loreál Paris, Alverde, Esteé Lauder, Bobi Brown, és Maxfactor
Sziasztok!
Arra vagyok kiváncsi, kinek mi a kedvenc Sminkmárkája! Írjon mindenki bátran (:
Nekem : MAC , Loreál Paris, Alverde, Esteé Lauder, Bobi Brown, és Maxfactor
Hát ez egy nehéz kérdés, mert természetesen több is van. Hármat azért kiemelnék:
Estée Lauder, Guerlain, Adrienne Feller
Már többször is beszélgettünk erről hasonszőrű barátnőimmel, egyikőnk sem tudott olyat brandet megnevezni, amelyiknek tényleg minden terméke igazán jó lenne. Ami elég sajnálatos mondjuk high-end vonalon… Nekem a Dior az, ahonnan a legtöbb szép dolgot össze tudom szedni. Tőlük sem tudnék összerakni egy primerrel kezdődő és highlighterrel végződő (és mindent ami e kettő között van) olyan kollekciót, aminek minden egyes darabjával maximálisan elégedett vagyok, de a legtöbb lépést össze tudnám úgy szedni, hogy azok igazán jó termékek legyenek. (szemfestékekben viszont fájóan rossz a Dior szerintem mind színösszeállításokban, mind minőségben)
Legjobb választások!!:))
Drogériás szinten: Maybelline, L’oreal, Max Factor. Rúzsok miatt pedig a Trend it up
Anastasia Beverly Hills, MAC, Bobbi Brown, Nabla, Urban Decay
A Dior kapcsán - az arcápoló termékek köréből - a szérumjait szeretném megemlíteni, ebben a kategóriában is kimagasló ez a márka.
Sok márkát szeretek én is, de ha csak egyet választhatnék, akkor NYX.
Jó választás! nekem is bejön.
Ha csak egyet mondhatok akkor Bobbi Brown. Ha kettőt, akkor ABH. Bármelyik márka szponzorálhatna:D Van amúgy sok kedvenc: Tarte, Inika, Lancomé.
Bobbi Brown és Lancome nagyon jók
Én pl a Diortól még semmit nem próbáltam.
Én csak egy rúzst, de az hatalmas csalódás volt. Kb.egy Alverde színvonal volt az a formula. Szerencsére csak tesztert vettem itt a KM-en.
Én a Chanellel voltam így. Egy teszter pirosítót vettem itt KM-en, de nagyon gyengécske. Meg is lepődtem, agyvérzést kapnék ha megvenném tizenezrekért és ilyet produkál. Pont egyik nap néztem egy Párizsban élő magyar lány youtube videóját amiben elmondta, hogy mekkora csalódás neki a Chanel márka.
Biztos hogy eredeti volt?
A Chanel szerintem az egyik leghullámzóbb minőségű márka (a másik ennyire hullámzó minőség a Charlotte Tilbury). Vannak csodálatos termékeik, és vannak kifejezetten gyengécskék is.
Hónapok óta nézegetem a Dior 5 színű palettájait, kettő is van (de egy nagyon) amit szívesen megvennék. Egyszer a Notinón már kosárba is tettem, de aztán mégis kivettem. Egyszerűen sajnálok 5 színért 16-18 ezer forintot kiadni…
Az általam vett legdrágább paletta a Huda Desert Dusk volt, de hát abban legalább 18 szín van ennyiért (20%-os akció volt rá a Cult Beautyn, így volt £ 44,80).
Egyébként nincs kedvenc smink márkám, bár a Nablát nagyon szeretem, talán tőlük van a legtöbb mindenem (mindkét paletta, mono szemhéjpúderek, pirositók, bronzosító, korrektor, highlighter, rúzsok).
Arcápolásban kedvencem a Magister, Hylamide, Paula’s Choice termékeket.
Nekem drogériás szinten a NYX és a Maybelline a kedvencem. Nem azt mondom, hogy minden termék kifogástalan, de szerintem a termékek nagy részére elmondható, hogy ár-érték arányban elég jók. High endből pedig Urban Decay, de még vannak itt általatok említett márkák, amiket nem próbáltam, de szeretnék. Ilyen többek között a Tarte, Bobbi Brown. Egy Chanel terméket is kipróbálnék, de ha ennyire negatívak róla a tapasztalatok, lehet inkább kihagyom. Számomra egyébként a MAC-nek a hypeja kicsit érthetetlen, de hát kinek a pap… Ja és ki ne felejtsem, a Kell a púderes sminktermékek eddig mind beváltak, amiket próbáltam, ráadásul magyar márka.
Nekem egy Chanel alapozóhoz volt most szerencsém tesztre, és oda vagyok érte. Szerintem a következő alapozóm az lesz, Ja, nem már megrendeltem egy Bobbit, de az azutáni alapozóm tuti Chanel lesz:D
Alapozó mániás vagy igaz? én is az voltam, amig tönkre nem tettem velük a bőröm egy időre…
Azok a gyengéim igen:). Mi volt a gond az alapozókkal?