Ez a nem luxus táska kezdeményezés most is lesz jan másodikától, szerintem most én is csatlakozom
Tegnap leadtam a táskát a budapesti gyűjtőponton, a képről lemaradtak azok a dolgok, amiket végül még vennem kellett: Balea ureás kézkrém, Baba szappan, utólag még beleraktam egy Alverde körömvirágos ajakápolót, egy fogkrémet, és egy Nivea intim törlőkendőt, amit egy dm-es boxban kaptam, de nekem nem igazán volt rá szükségem. Remélem örülni fog neki, aki megkapja.
A budapesti gyűjtőpontnál érdemes figyelni hogy nem minden nap van nyitva, de cserébe szombat délelőtt is lehet táskát vinni. http://nemluxustaska.hu/hova-vidd-a-taskat/
De jó Már én is összekészítettem egy táskát, jövő héten terveztem elvinni.
Jaj de jó, hogy posztoltad ezt a képet! Nekem nem volt felesleges táskám, így gondolkodóba ejtett, hogy mégis mibe rakjam bele, aztán rájöttem, hogy ilyenem nekem is van, valahová jó mélyen a fiókba elsüllyesztve! Szerintem én is rakok bele jó pár cuccot és leadom. Köszi!
De szuper táskát raktál össze! Szerintem nagyon fog örülni aki kapja :). Mi az a rózsaszín kis doboz a képen?
Oriflame tender care balzsam, a Joy szerencsekuponnal kaptam még egyet és rájöttem, hogy annyira mégsem szeretem, hogy elhasználjam(a 2019. tavaszi KM boxban is volt egy), nem szeretek tégelyben nyúlkálni, én ajakápolónak használom, de elvileg univerzális balzsam
Én a barátnőmnek szedtem össze pár cuccot :). Mindig szoktam neki ajándékozni kozmetikumokat, tudom hogy ő nem tud annyit költeni kozmetikumokra mint én, eddig mindig minden tetszett neki amiket adtam, szeret tesztelgetni :).
Ha nagyon nincs táskád, anélkül is beviheted a termékeket, valamennyit el tudnak passzolni Szandráék úgy is
Én hátizsákot tervezek vinni, gondolom azért az nem gond ugye?
Nem, külön örülnek is neki!