Igen, ez az @Alsace
Mmm jól hangzik fontolóra veszem mindkét terméket, időm mint a tenger kenegetni magamat
Ha már így belelendültünk
G&G B-bomb (niacinamide + cink), segít a bőr olajtermelésének szabályozásában, szuper antioxidáns. Ezzel mellé nem tudsz lőni, egyébként elég sok márkának van ehhez hasonló széruma (TO, Revolution).
BHA hámlasztó: én anno ezzel a gyengéd hámlasztóval kezdtem. (Azóta ebből is a G&G-re váltottam, de az picit erősebb.) A TO BHA2%-os hámlaszója biztos, hogy nagyon gyengéd, egy roppant egyszerű hámlasztó, cserébe géles, ragacsos állaga van, én jobban szeretem a teljesen folyékony hámlasztókat. A PC-nek van esetleg 1%-os BHA hámlasztója is, annál gyengédebbet nem hiszem, hogy találsz.
@umpalumpa: A tejsavas TO hámlasztó AHÁ-hoz hasonlóan működik?
A Revolution alatt is kamugyanús az egymás utáni egy csillagos vélemények, szinte van ami egy napon született…
De köszönöm az ajánlást, őket is lementegettem
Igen, alfa-hidroxi sav az is, de kíméletes, talán a legenyhébb hatású. Emellett a kedvező ár is szempont volt, ha jól emlékszem, amikor @Alsace kérdezte, h mi lehet jó egy kezdőnek. Bevallom én ezt nem használtam, de ha most kezdenék hámlasztásba, akkor ezzel nyitnék. Sztem nem fogja bántani a bőrét és személyesen volt szerencsém az arcához , ezért merem ajánlani.
Viszont, a BHA is jó lehet, ahogy szerinted is. Ezt majd meglátja, ha kipróbálta De a legjobb a 2-féle (AHA és BHA) kombinációja, nem feltétlenül egyszerre, csak a heti rutinban 1x ez, aztán az. Na többet nem okoskodom
Én a TO 5% Lactic Acid-dal kezdtem a hámlasztást és szuper jó volt, imádtam
Á, szuper. Már annyira nem vagyok kezdő a hámlasztásban, de azért megjegyzem, ha mégis gyengédebb AHÁ-ra vágyom, szuper terméknsk tűnik.
Olyan jókat írtatok, serényen mentegettem őket, egyelőre a gyengéddel amit Umpalumpa ajánlott szemezek továbbra is Ha ez ilyen hülyebiztos, akkor pláne Na nemsoká megnyitom majd a rendelés eshetőségét páromnál
Köszi, megnézzük!
Köszönöm Csak olyan furán sűrűn egymás után jött a negatív vélemény…
Ha megkérlek, tudnál adni linket hozzájuk? Most így hirtelen nem találom. Nagyon köszi
https://kremmania.hu/kremek/revolution-skin-blemish-and-pore-refining-serum-10 Ő lenne az Köszi, hogy ránézel
Köszönöm szépen! Ezek úgy tűnik rendben vannak, csak véletlen egybeesés!
Szuper! Tényleg fura volt csak, szegényeknek nem jött be akkor a termék tényleg. Köszi, hogy megnézted!
Én köszönöm, hogy írtál!
Én is félek a hámlasztástól :O, leginkább a fényérzékenység miatt, meg hogy túl hámlasztanék és csak kárt tennék az arcbőrömben.
Ne félj, de azt nem ajánlom, hogy nyáron vágj bele. Nekem az első hámlasztóm a G&G Smooth out volt ami nem a gyenge kategória. Először hetente egyszer használtam és semmi baja nem volt a bőrömnek. Aztán hamarosan megvettem a Cheer up-ot és azóta is egyszer ezt egyszer azt használom.
Nyilván ha érzékeny a bőröd egy gyengébb hámlasztót válassz elsőnek, mint amit itt is ajánlottak már.
Az egyik legjobb döntés volt, hogy elkezdtem hámlasztót használni. A fényvédő használata pedig amúgy is ajánlott.
Mondjuk, nem égsz le, nem jelennek meg pigmentfoltok…
Jelenleg egy 50 faktoros Eucerint használok, de van Sundance is és még néhány itthon. Tavaly vettem néhányat, hogy kipróbáljam, de mivel sokszor éjjel dolgozom, nappal alszom nem használok minden nap.
A fényvédő nagyon olyan amit magadnak kell megtalálnod. Olvasni kell véleményeket aztán indulhat a próbálgatás.