Mi itt a gond? Ez 3, nem 30…
Oké, ott a pont, igazad van. Azt hittem hirtelen hogy ez megint egy spammolós (spammelős?) példa lenne.
Ez nekem nem vélemény, csak egy megjegyzés. Finom illata van … szereti atrmékeit, ebből semmit nem lehet megtudni… .
A finom illatú arckrémnél legalább vette a fáradtságot, és írt egy darab jellemzőt, ami miatt tetszik neki a termék.
Támad az Amway , hihetetlen, hogy minden terméke ennyire jó, csakis 5 csillagos mindegyik!
Újra hódit a 90-es évek na
Most egy csaj elárasztja az oldalt random parfüm értékelésekkel, ami nyilván nem baj, csak arra is 5 csillagot ad, amit szövegesen meg lehúz a béka segge alá. Nem értem…
Tulajdonképpen használhatatlanok az értékelései.
Még amire azt írja, hogy neki ez a tökéletes parfüm az is, mert indoklás az nincs mellé.
Én ezeket jelenteni szoktam, tanulja már meg használni az oldalt.
Ilyenkor mindig azt hiszem, hogy valami nyereményjátékot hirdettek meg, és arra gyúr az illető. Apropó… Elég régen volt már sorsolós játék, amikor több szépséget is lehet nyerni azonak, akik aktívak az oldalon.
Tök jó lenne, ha a tartalmatlan véleményezéseket törölnék, nem pedig azt a bejegyzést cenzúráznák, ami felhívja rá a figyelmet…
Még csak nevesítve sem volt az illető. Kép sem volt kivágva a véleményéről.
Én sem értem, semmi bántó vagy személyeskedő nem volt benne.
5 csillag csodaszer 1 csillag pedig no way , ő meg adta az 5- öt “12 egy tucat” véleménnyel illetve " a parfüm" volt a leírása az értékelésének, semmi indoklással.
Szerintem az ilyen értékelések nem validak ,illetve nem elég informatívak , rontják a statisztikát.
Sziasztok!
Persze, semmilyen bántás nem volt benne, sőt, köszönjük, hogy jeleztétek.
Nem mi töröltük, hanem valaki a fórumozók közül jelentette. De mivel egyik sem ütközött a Fórum szabályzatába, ezért mindegyik hsz-t vissza is engedtük!
Reméljük, így mindenkinek rendben lesz a dolog, és a jelentőt sem bántottuk meg…
További kellemes napot, hetet kívánunk!
Üdv, Fórummodi