Nekem nagyon sokat szokott segíteni a választásban a vélemények olvasgatása. Ezért ha ezeket olvasom, kicsit elkezd tikkelni a szemem:
“Sok mindent nem csinál, de rosszat sem tesz, viszont lepontozni nem akarom”
“Nagyon akartam szeretni”
Ez nem éppen kamu vélemény ,de az is lehet mármint eladás . Ennyire nem lehet valaki buta.
Igazság szerint mióta megtudtam, hogy az általános iskolát most elvégzettek közel 70%-a funkcionális analfabéta, meg sem lepődöm. Inkább sírni kéne. Ez az arány pedig gyanítom, hogy a pár évvel idősebbek körében sem jobb…
Pont ezt akartam írni, meg azt, hogy buborékban élek, hasonló tudású és műveltségű emberek között mozgok, így hajlamos vagyok azt gondolni, hogy minden rendben van.
Pedig nagyon nincs. Az utolsó zsákfalu utolsó házában is ott van a telefon mindenki kezében, a kommentelési lehetőség pedig az interneten. Van véleményük és meg is írják.
Sosem felejtem el mikor a jóétvágyat oldalról olvastam fel anyukámnak egy- két receptet szó szerint, teljesen ledöbbent, hogy ilyen létezik.
Ez mondjuk pont OFF ide, de sajnálatos módon szoktam némely üzletben hallani, ahogy emberek beszélgetnek. Finoman fogalmazva is szép anyanyelvünket úgy használják páran, hogy elsőre nem voltam meggyőződve róla, hogy magyarul szólalt meg. Majd következő etapban sajnálni kezdtem, mondván biztosan valamilyen fogyatékkal él. Végül rájöttem, hogy nem áll fenn egészségügyi vagy szellemi probléma, csak egyszerűen megmerényelte a nyelvet és mindez így jön ki a száján. Többször kellett nekifutnom a mondanivalójának, mire rájöttem, mit szeretne.
Az uborka ketchupben az egy recept?
Nem az “ recett” ahogy ott mondják
Édes jóistenem Nem tartom magam micsoda műveltnek, de az ilyesmitől hajam égnek áll!
Srácok, a nyelv egy élő dolog, folyamatosan változik. Bármennyire hüledezhetünk rajta, amíg megértik egymást, nem tudunk változtatni a jelenségen.
A kompetenciamérés is azért lett megszüntetve, mert csukafejessel orientálódott lefelé.
Óanyám, most munka helyett ezt görgetem…
Nálam ez egy idő után túlcsordult és asztal csapkodós, hörgős vinnyogás lett belőle.
Egy idióta megint
Ez nem megint ugyanaz a troll, aki egy másik vagy éppen ugyanannak a lánynak a profilját cs.szte szét? A többi véleménye teljesen rendben van.
Eh, nem tudom
Tényleg, a többi írása normális. Háát, én meg jól feljelentettem emailben is Gondolom az Adminok nem törölnek mindent, csak, ami “olyan”.
Sanszos… de biztosan mások is jelentették, mert akárki írja ezeket nagyon gázok…
Nem kamu, csak mindig elröhögöm magam amikor olvasom, hogy “ később megírom”, “ majd upd” stb.
Nem, nem fogod.
Úgy látom, hogy a kemény mag az aki tényleg vissza- visszatér az egyes termékekhez, megírja, hogy mik a jó vagy rossz tapasztalatai.
“Megelőlegezem az 5 csillagot”
???
Én vissza szoktam menni update-elni. Erre (is) használom a kívánságlistát: ha valami oda bekerült, megvettem, és úgy véleményeztem hogy “majd még ápdét”, akkor nem veszem ki onnan, amíg nem frissítem a véleményem. Bár biztos kihagytam párat, azért ezúton is elnézést kívánok
Na ne mááár…