Kamu vélemények

És tényleg! :female_detective:

5 Likes

Woooow, köszöjük szépen, ez aztán szép munka! :smiling_face_with_three_hearts: :hugs: A Demaflorákat már törölgetjük pár napja. :frowning: A többit is kipucoltuk most :blush:

2 Likes

Szuper, örülök :blush:
Egyébként, véletlenül pont az a biodermás vélemény lett távolítva, amelyik az eredeti (első) volt (igen, azt nem jeleztem, hogy melyik volt az eredeti és melyik a másolat :confused: bocsánat) :face_with_hand_over_mouth:

Szia! Azt távolítottuk el, amely a rendszerben először került rögzítésre :slight_smile:

Jaaaj de jó :relaxed: most megkönnyebbültem, hogy nem okoztam valakinek kárt figyelmetlenségből :face_with_hand_over_mouth: :blush: köszönöm a választ :slightly_smiling_face:

1 Likes

Te csak továbbra is tartsd nyitva a szemed kedves Sherlock! :face_with_monocle:

2 Likes

Haha :smile: rendben, majd résen leszek :wink:

1 Likes

@Csuporka: Te aztán tényleg komolyan vetted ezt a kutató munkát! Kérhetnél százalékot az adminoktól :rofl:

1 Likes

:laughing: hát igen, nem bírtam ki :sweat_smile:
Nem tudok szó nélkül elmenni ezek mellett, egyszerűen zavarnak. Akik ilyen sportszerűtlenek, lehet, hogy azzal nyugtatják a lelkiismeretüket, hogy “ááh, ugyan, “csak” krémekről van szó”, de szerintem, ha elmegyünk amellett, hogy krémekkel kapcsolatban történik ilyesmi, az egy lépcső ahhoz, hogy ne lepődjünk meg, ha bármi komolyabbal kapcsolatban is vannak, akik megengedik maguknak a tisztességtelenségeskedést :slightly_smiling_face:. Ilyen szempontból nincsenek “kicsi” meg “nagy” dolgok.
Nagyon nem szép így belerondítani egy olyan közösségbe, ami jó szándékú, őszinte véleményekre épül. Nem fair.
Majd kérek ám százalékot :wink:

6 Likes

Ma jött fel 2 vélemény ettől a felhasználótól, igazából úgy làtom csak eladni akarja az avonos parfümjeit
https://kremmania.hu/profil/velemenyek/panita77

Köszönjük, töröltük! :slight_smile:

1 Likes

Gyorsak vagytok, köszi :blush:

Sziasztok!
Ő ma regisztrált és egyből írt is 25 ötcsillagos véleményt Schüsslerekhez. Lehet, hogy csak nagy rajongó :wink:
https://kremmania.hu/profil/velemenyek/kon-kit

3 Likes

Köszönjük! :hugs:

1 Likes

Nem kamunak gondolom , csak teljesen haszontalannak az oldalon az előbb az Armani Sí- nél megjelent véleményt miszerint : “ kedvenc illatom évek óta” és ennyi.
Oké , de ezzel mire megy a kedves közönség?
Mitől a kedvenced? Mi tetszik benne? Hogy mutat rajtad?
Amitől viszont égnek áll a hajam, és még csak kategorizálni sem tudom : a hajzselé nem vált be narancsbőrre, a szemhéjpúder szájkontúrnak és a naptej fürdőhabnak és dirrrr megy is az 1 pont a terméknek de ha tehetné akkor nullát adna :frowning:
Ezekkel lehet valamit kezdeni? Teljesen el tudja rontani egy termék átlagát és semmi de semmi hasznuk az ilyen hozzászólásoknak.

11 Likes

Ezeket nyugodtan meg lehet jelölni házirendellesnek, mert ennél több kell véleményíráshoz, illetve a hülyeség meg hát hülyeség. Az Admin megnézi ilyenkor és átmódositja megjegyzésnek jobb esetben.

5 Likes

Köszi, ezentúl meg fogom jelölni ha ilyeneket látok.

1 Likes

Én rendszeresen házirendellenesnek jelölöm ezeket a véleményeket, eddig bevált. :smiley:

4 Likes

De legalább vette a fáradságot, és írt négy szót. :joy: Személyes kedvencem az “Imádommm”

6 Likes

Én régen face csoportban láttam ilyeneket, persze lehet valami valakinek bevállt, de amikor egy 60 fölötti nénike írja valamilyen vad színű Nu-skin és társai szemfestékről, vagy bármiről amit inkább a fiatalabb korosztály szokott használni hogy a legjobb, és írok privátot hogy mit használj stb akkor az kib.szottul hihető ahha :DD