Honnan rendelted? Megbízható, kozmetikumokat árusító (nem parfümös) webáruházak

Tegnap bementem egy gyógyszertárba, és szétnéztem. Az összes nagyobb termék- 500 ml- es testápolò, tusfürdő, sampon doboz nélkül volt. Legyen az vichy, avéne, la roche posay, biotherm, stb. Csak a krémek, naptejek voltak kartondobozba csomagolva . Sőt az arclemosó zselék, micivizek is doboz nélkül sorakoztak egymás mellett.

Nem vagyok meglepve… szerintem mi nagyobb értéket tulajdonítunk egy jól bevált samponnak, micivíznek, stb, mint egy bolti szarka - vagy akár a gyártó, forgalmazó, disztribútor, satöbbi.
A naptej viszont drága ml/ft arányban. Az arckrémek meg a bevétel nagyja, “olcsón veszik, drágán adják”

1 Likes

Rendeltetek már innen?

Az Xpertbeauty webshopból rendelt már valaki?

Cégtár alapján felszámolás alatt van a Glossin Beauty. Már a 22es évre sincs leadva beszámoló.
Sajnálom, mert olyan jól indult. Bár az ügyfélszolgálat és úgy általában Csenge kommunikációja (inkább hallgatása) nem remekelt, szeretem a termékeit és rendeltem is volna még valószínüleg, de így már nem fogok.

4 Likes

@Mse ma jött szembe velem ez a weboldal, a Korff Magyarország FB hirdetésében.
Dermatopik

Ezek szerint már itthon is kapható (azt nem néztem, hogy árban is jobban megéri e, mint külföldről)

1 Likes

Sajnos ez várható volt… Amikor kiderült, hogy csak kínai cuccokat árul nekem csalódás volt, azt hittem itthon gyártja. Ami van tőle pár monó és az első palettája az nagyon klassz, de az az igazság, hogy a Glamshop olcsóbb és jóval több a választék.

2 Likes

Igen, szoktam innen is rendelni fényvédőket, van, ami jó árban van, van ami azon az olasz oldalon olcsóbb, sokkkkkkkkkkkkkkkal olcsóbb, csak ott ugye van szállítás.

Igazából dr. Pónyai Katinkánál láttam először a Korff-ot, miután volt némi kozmetikai kezelésem, áttértem a fényvédőikre, mert pirosodásra hajlamos, érzékeny bőrre való minden termékük:

Érdekes, a Luminous Silk alapozóm nem bántotta a bőrömet, még a kezelés után sem, és a hétköznapokban sem. :smiley:

4 Likes