Nekem is az van meg pont.
Nekem is egy mini Pillow Talk van és elképesztően fénylik. Nagyon szép
Régen volt már bejegyzés, de én is elhoztam a kedvenc highlighteremet, a theBalm triót. Biztosan volt már, de nekem a mai napig ez a top, pedig sokat kipróbáltam.
A rózsaszín gyönyörű pirosító topper, de önmagában is tökéletes, a bronzos pedig nyáron nekem a mindennapi bronzosítóm. Nagyon jól kihasználható, mert szemsminket is nagyon szívesen készítek velük.
Talán Mary Lout használom legritkábban, de az is nagyon szép.
Nem bíztam a véletlenre, ha elfogy a paletta, mindegyik megvan külön, nagy kiszerelésben is.
Gyönyörű fényük van!
Én úgy irigylem, akin jól mutat a highlighter. Nem az instás diszkógömb vagy disznózsír ragyogású, unikornispóni túltolt verziókra gondolok, hanem azokra, akiken szépen, finoman kiegészíti a sminket. Nekem nem elég sima a bőröm hozzá, ha felteszem, rögtön feszengek benne, hogy ne bohóckodjak már közel 50 évesen. Egy Trend it up példányom van, Szalay Csenge videójában láttam, és tényleg nagyon kis visszafogott, ilyen gyáváknak való, de valahogy még ezt is olyan hivalkodónak érzem magamon. Valaki győzzön meg, hogy hülye vagyok, plíz!
Nem bohóckodás a highlighter, sőt! Gondolj bele, az egyik legjobb bók az, hogy “ejha de jól nézel ki, szinte ragyogsz”!
Nem fogom azt írni, hogy hülye vagy, de ne feszengj a highlighter miatt. Ha nem érzed magadon komfortosnak, ne erőltesd.
Azonban.
Sose felejtsük el, hogy az instán az esetek 99%-ában photoshoppolt képeket láthatunk. Jóformán senkinek nincs tökéletes bőre és ugye félünk, hogy jaj, a highlighter még jobban kiemeli a hibákat - amiket csak mi látunk hatalmasnak.
Plusz a képeken az arcsminkből, ha normál mennyiségű pirosítót, highlightert visznek fel, semmi nem látszik, ezért “kénytelenek” túlozni, de ezt a gyakorlatot nem kell az életben követni, mert szemtől szemben, ill. a tükörben az egy suhintásnyi anyag is tökéletesen elég lesz.
Még az jutott eszembe, hogy esetleg kipróbálhatod pl. a MAC Strobe Creamet (sok mini verzió a zsibin is fenn van), primerként vagy alapozóba keverve is nagyon szép hatást ad, de arccsontra ütögetve sem bazári.
(Most sikerült olyat írni, amit biztosan tudtál🤣)
Azért szeretem az ABH Glow Kiteket és a két Beccát egyébként, mert olyan szépen beleolvadnak a bőrbe és olyan szép, tiszta fényt adnak, mint semmi más.
Jaj, nagyon köszi mindkettőtöknek a bátorítást.
Èn is 3 èv mùlva az 5. X- et töltöm. De ha smink akkor a highlighter nem maradhat el .natasànak ès ct- nek nagyon szatèn fènyű diskret highlighterei vannak a mary lou is ilyen ùgy emlèkszem. Ha zavar az orcàdon, akkor tedd a szemöldökcsont alà, sokkal frissebb tekintetet varàzsol. Sőt èn a szemem alà a karikàs rèszre is suhintok egy lehelletnyit, ha màr nem tudom teljesen eltüntetni akkor inkàbb csillogjon .Ha nagyon matt alapozòt hasznàlok akkor a homlokra is megy ès alig làtszik.
Nyugodtan használd a highlightert! Én is 46 vagyok, és szoktam rendszeresen használni. Amúgy szerintem annyira egyáltalán nem feltűnő, mint amennyire gondoljuk. Mivel mi nem járunk egy, az arcunkra fényt vető körlámpával esernyő gyanánt, nem úgy veri vissza a fényt, mint a fotókon, youtube videókon.
Nektek is nagyon köszi. Holnap suhintok.