Sziasztok!
Egy jó ideje nem aktív ez a topik, de hátha akad rajtam kívül más is, akit érdekel.
Kb. 1,5 éve küzdök hajhullással, rengeteg vizsgálaton túl vagyok és az ok nem derült ki. Vannak kisebb-nagyobb eltérések, amiket egyelőre csak megfigyelés alatt tart az orvosom.
Hajgyógyásznál is jártam, kipróbáltam az O’Rising hajhullás elleni samponját, a tisztító oldatot és kétféle ampullát (hajhullás elleni + növényi őssejtes). Nem javítottak semmit a helyzeten.
Mivel egyre jobban stresszel a hajam, elkezdtem az OxygeniHair kezeléseket. Három kezelésen vagyok túl. A hajam továbbra is hullik (hosszú és rövid, új szálak egyaránt), azonban sok babahajam nőtt. Közben vitaminokat is szedek, szóval nem tudom, mi segített a növekedésben. Itthon mini kiszerelésben megvan a hajhullás elleni samponjuk, igazából kimondottan szeretem, mert jól tisztít, kicsit kitolja két hajmosás között az időt, viszont nekem nem állította meg a hullást.
Emellett a Lee Stafford hajnövekedést elősegítő samponját is használtam már kétszer. Szóval igen, mindent kipróbálok.
Látványra lehet, hogy más azt mondaná, nem vészes a hajam állapota, azonban én tudom, hogy kb. kétszer ennyi volt korábban.
Szívesen fogadnék tippeket, tanácsokat, történeteket, kinek mi vált be!