Tehát hajmosás előtt megfésülöd, megmosod, pakolás (leave in?) és ezek után már nincs fésülés-bontogatás?
Bocsi az értetlenkedésért, 2 hete túlórázom és ilyenkor már zselévé válik az agyam…
Igen, de az én hajam nem olyan mennyiségű, hogy ezzel gond lenne. Átkefélem, sampon, utána męlyhidratáló pakolás, leöblítem és rá a turbán. Itt már nincs fésű.
A hajban maradó leave-in balzsamot próbáltam, másnap reggel tök szép hullámos lett, de estére kinyúlt. Szóval nem erőltetem. Nem az én hajamhoz való, hanem ami vastag, erős szálú, sok, majdnem kezelhetetlen.
Kipróbálásra vár még a hajhab, meg kíváncsi leszek a co-wash samponra.
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan festett hajra való (színvédő) sampont, ami bevált nektek és cruelty-free? Lila sampont már találtam a festett szőke hajamra, de azt csak hetente egyszer érdemes használni, így kéne egy “normál” sampon is.
Az a baj, hogy az én hajam nagyon összekócolódik a mosástól, muszáj utána kifésülnöm. Majd próbálkozom…
Majd számolj be a hatásukról.
Gloria köszönöm a tippet, nem ismertem ezt a márkát de most ahogy nézegettem a termékeket, örömmel látom hogy van gyereksamponjuk és kifésülő spray is. Az egyik lányom göndör hajú, és már kutakodtam, mivel mossam a haját ami segít hogy puhább legyen, a másik nem göndör ugyan de rettenetes kócos tud lenni. Ezeket mindenképp ki fogom próbálni
Jó szívvel ajánlom, nekem bevált. Azt olvastam a CGM-hez türelem kell, idő kell a hajnak, míg átáll. Egy hónapja használom, már érzem a változást, kezd visszatérni a régi ruganyosság. Remélem, hogy te és gyerkőcök is megszeretitek majd, nagyon klassz termékek.
Csajok, koszi mindenkinek az ajanlasokat. Kerastase es cantu kepezi most a hajapolasomat es a hajam allaga masfel het alatt mar sokat javult🤩
Én teljesen odavagyok a Cantuért, várom a hajmosás napját🤭 majd írni akarok az összesről, de csak annyi, hogy a co-wash, balzsamos hajtisztító egy csoda, imádom. Több mint egy hónapja cantuzok és érzetre, látványra sokkal jobb a hajam minősége. Fenti képet, ahol sima bob + hullámos viszem magammal a fodrászhoz, hogy könnyen legyen elmagyarázni mit szeretnék. (Olyan hajat, ami nyugodtan hullámosodhat.)
Kérastase akció
A Cantut szerintetek nem göndör hajra is lehet használni? Az enyém alapból egyébként az, de sosem hordom úgy, hanem mindig kivasalom, ezért csak a tápláló hatása miatt venném a samponját, balzsamját.
Nekem csak hullámos hajam van, egyáltalán nem száraz (mint ált. a göndör haj), nem tiltakozik a Cantu termékek ellen.
Az enyém sem göndör, jóindulattal hullámos. Most kezd visszatérni az életbe, sokkal ruganyosabb.
Én a szárazságot akartam megszűntetni, na azt sikerült.
Ha csak ápolás a cél, sampon, balzsam és pakolás elég lesz, a többi termék felesleges.
Ingyenes szállítás van.
Be kell vallanom, multkor müllerben elcsabultam a Cantu samponoknal, muszaj volt kiprobalnom, annyit zengtetek rola… meg a legnagyobb joindulattal sem mondhatom magam celcsoportnak, mivel szögegyenes, vastagszalu, zsirosodasra hajlamos hajjal rendelkezem. De ez valami hihetetlen, amit ez a sampon leművelt a fejszerkezetemmel…(Lehet h tenyleg igaz a mondas, hogy sampont fejbőrproblemakra, balzsamot hajproblemakra veszünk? ). Ilyen puha sztem gyerekkorom ota nem volt a hajam, es annyira szep esese van, meg a bebihajaim is rendezettek, ami soha nem volt jellemzo. Kb harom hete tart a teszteles, semmi mast nem hasznalok mellette (se balzsam, se olaj, se pakolas), de megis annyira mas. Edzesek miatt 2-3 naponta azert mosom mindenkeppen, viszont meg harmadnapokon is teljesen vallalhato a fejem. Ugyh nagyon koszonom, hogy velemenyeztetek a markat, kulonben nem talaltam volna ra soha:heart:
De jó, nagyon örülök. A balzsamot is érdemes kipróbálni. De a legjobb, mélyhidratáló pakolás. És a hajban maradó is megér egy misét.
Itt van: https://shopbymalia.com/ szokott lenni ingyen szállítás akció.
Én ma voltam fodrásznál, kaptam jó kis vasalást, jó száraz lett a hajam. De annyira szeretem akihez járok, hogy semmire nem mondok nemet.
De holnap jól bepakolózom majd.
Köszi a linket, halisten nalunk megvan az egesz kollekcio müllerben, ugyhoy nem kell rendelnem. De biztos, hogy ki fogom probalni az egesz termekcsaladot
Aww, ahol néztem, csak pár termék volt.
Na jo, ez igy hazugsag volt, a gyerek szekciot nem lattam, mondjuk nem is kerestem eddig, de a többi megvan (Ausztriaban elek). De most nezem, amazonrol rendelve meg jobban megerne
Ok, így már érthető.