Hajápolás & Hajkezelések

Tehát hajmosás előtt megfésülöd, megmosod, pakolás (leave in?) és ezek után már nincs fésülés-bontogatás?
Bocsi az értetlenkedésért, 2 hete túlórázom és ilyenkor már zselévé válik az agyam…

1 Likes

Igen, de az én hajam nem olyan mennyiségű, hogy ezzel gond lenne. Átkefélem, sampon, utána męlyhidratáló pakolás, leöblítem és rá a turbán. Itt már nincs fésű. :blush:
A hajban maradó leave-in balzsamot próbáltam, másnap reggel tök szép hullámos lett, de estére kinyúlt. Szóval nem erőltetem. Nem az én hajamhoz való, hanem ami vastag, erős szálú, sok, majdnem kezelhetetlen.
Kipróbálásra vár még a hajhab, meg kíváncsi leszek a co-wash samponra.:grin:

2 Likes

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan festett hajra való (színvédő) sampont, ami bevált nektek és cruelty-free? Lila sampont már találtam a festett szőke hajamra, de azt csak hetente egyszer érdemes használni, így kéne egy “normál” sampon is. :slight_smile:

Az a baj, hogy az én hajam nagyon összekócolódik a mosástól, muszáj utána kifésülnöm. Majd próbálkozom…
Majd számolj be a hatásukról.:slight_smile:

1 Likes

Gloria köszönöm a tippet, nem ismertem ezt a márkát de most ahogy nézegettem a termékeket, örömmel látom hogy van gyereksamponjuk és kifésülő spray is. Az egyik lányom göndör hajú, és már kutakodtam, mivel mossam a haját ami segít hogy puhább legyen, a másik nem göndör ugyan de rettenetes kócos tud lenni. Ezeket mindenképp ki fogom próbálni

1 Likes

Jó szívvel ajánlom, nekem bevált. Azt olvastam a CGM-hez türelem kell, idő kell a hajnak, míg átáll. Egy hónapja használom, már érzem a változást, kezd visszatérni a régi ruganyosság. Remélem, hogy te és gyerkőcök is megszeretitek majd, nagyon klassz termékek. :blush:

1 Likes

1 Likes

Csajok, koszi mindenkinek az ajanlasokat. Kerastase es cantu kepezi most a hajapolasomat es a hajam allaga masfel het alatt mar sokat javult🤩

2 Likes

Én teljesen odavagyok a Cantuért, várom a hajmosás napját🤭 majd írni akarok az összesről, de csak annyi, hogy a co-wash, balzsamos hajtisztító egy csoda, imádom. Több mint egy hónapja cantuzok és érzetre, látványra sokkal jobb a hajam minősége. Fenti képet, ahol sima bob + hullámos viszem magammal a fodrászhoz, hogy könnyen legyen elmagyarázni mit szeretnék. (Olyan hajat, ami nyugodtan hullámosodhat.)

4 Likes

Kérastase akció

A Cantut szerintetek nem göndör hajra is lehet használni? Az enyém alapból egyébként az, de sosem hordom úgy, hanem mindig kivasalom, ezért csak a tápláló hatása miatt venném a samponját, balzsamját. :smiley:

1 Likes

Nekem csak hullámos hajam van, egyáltalán nem száraz (mint ált. a göndör haj), nem tiltakozik a Cantu termékek ellen.

1 Likes

Az enyém sem göndör, jóindulattal hullámos. Most kezd visszatérni az életbe, sokkal ruganyosabb.:pray:
Én a szárazságot akartam megszűntetni, na azt sikerült.
Ha csak ápolás a cél, sampon, balzsam és pakolás elég lesz, a többi termék felesleges.

2 Likes

Ingyenes szállítás van.

Be kell vallanom, multkor müllerben elcsabultam a Cantu samponoknal, muszaj volt kiprobalnom, annyit zengtetek rola… meg a legnagyobb joindulattal sem mondhatom magam celcsoportnak, mivel szögegyenes, vastagszalu, zsirosodasra hajlamos hajjal rendelkezem. De ez valami hihetetlen, amit ez a sampon leművelt a fejszerkezetemmel…(Lehet h tenyleg igaz a mondas, hogy sampont fejbőrproblemakra, balzsamot hajproblemakra veszünk? :sweat_smile:). Ilyen puha sztem gyerekkorom ota nem volt a hajam, es annyira szep esese van, meg a bebihajaim is rendezettek, ami soha nem volt jellemzo. Kb harom hete tart a teszteles, semmi mast nem hasznalok mellette (se balzsam, se olaj, se pakolas), de megis annyira mas. Edzesek miatt 2-3 naponta azert mosom mindenkeppen, viszont meg harmadnapokon is teljesen vallalhato a fejem. Ugyh nagyon koszonom, hogy velemenyeztetek a markat, kulonben nem talaltam volna ra soha​:heart:

5 Likes

De jó, nagyon örülök. A balzsamot is érdemes kipróbálni. De a legjobb, mélyhidratáló pakolás. És a hajban maradó is megér egy misét.:wink:
Itt van: https://shopbymalia.com/ szokott lenni ingyen szállítás akció.
Én ma voltam fodrásznál, kaptam jó kis vasalást, jó száraz lett a hajam. De annyira szeretem akihez járok, hogy semmire nem mondok nemet.
De holnap jól bepakolózom majd.:smile:

3 Likes

Köszi a linket, halisten nalunk megvan az egesz kollekcio müllerben, ugyhoy nem kell rendelnem. De biztos, hogy ki fogom probalni az egesz termekcsaladot :grin:

Aww, ahol néztem, csak pár termék volt.

Na jo, ez igy hazugsag volt, a gyerek szekciot nem lattam, mondjuk nem is kerestem eddig, de a többi megvan (Ausztriaban elek). De most nezem, amazonrol rendelve meg jobban megerne :crazy_face:

Ok, így már érthető.:smile: