A gyöngyökhöz való ecsettel ma kezdtem el szemezni.
Nagyfejűek
Gyömyörűek! Imádom a nagyfejű ecseteket!
Eddig összesen 25 ecsetet fotóztam, szóljatok nyugodtan, ha uncsi!
A zöld milyen jól néz ki
Sosem uncsi!
Úristen, dehogy!
Várom a további képeket.
Jelenleg betárazott fényvédők. Kb. a felét már próbáltam és bejött, egy része pedig olyan amire áhítoztam (Heliocare age aktiv, Biossance, Isdin) és természetesen kihagyhatatlan akcióban sikerült megcsípni.
Tartottam ma egy kis ecsetmosást A betegség után jó kis elfoglaltság Ez a teljes felhozatal
Nálunk is ecset-wellnesshétvége volt
(A radiátor csak tárolóként funkcionál, még nem fűtünk)
Nálam is.
Ezt a lyukacsos dobozt hol lehet kapni?
Zseniális, én is beszerzem!
Nálatok mennyi időnként van ecsetmosás? Bevallom töredelmesen, hogy az itteni posztom óta nálam nem volt és így is van olyan ecsetem, ami azóta is tiszta és érintetlen. Jellemzően ugyanazzal az esettel nyúlok ugyanabba a termékbe és nem használok folyékony dolgokat. Azt viszont megfigyeltem, hogy a tiszta ecsettel nekem nem olyan pigmentáltak a termékek, még a legjobb minőségűek sem. ellenben ha már használt, akkor valahogy szebben tudok dolgozni és jobban látom a végeredményt is. Nálatok ez hogy van?
Nekem vasárnapi program az ecsetmosás.
De nekem egy Scott Barnes travel ecsetkészletem van, egy alapozó ecsetem, és ki is fújt. Szóval nekem nem sok melóm van velük.
Én hetente 1x vasárnap mosom őket, de csak ha öszegyűlnek (pl sok féle színűek stb) ha csak nude vonalon mozgok, mert inkább rúzsozok akkor 2 hetente. A korrektoros ecsetet viszont mindig kimosom heti 1x. Kb az az egyetlen folyékony termék, amit használok.
Nálam ecsetfüggő (meg néha kedvfüggő ) a mosás. Azokat az ecseteket, amiket csak por állagú termékekhez használok, hetente vagy max kéthetente mosom ki. Viszont mindig van a sminkasztalomon sebbenzin és hétközben azzal szoktam őket megtisztítani és fertőtleníteni, ha szükséges.
Ha egy ecsetet épp használok folyékony termékhez is, akkor azt még aznap ki is mosom.