Ígéretemhez híven, akkor beszámolnék…
Képzeld, a színe tökéletesen illik az arcom színéhez, ezúton is köszönöm még egyszer a segítséget!
Nagyon kellemes, láthatatlan viselet, olyan mintha nem is lenne az arcomon semmi, pedig aztán mégis!
Nem érzem azt, hogy elnehezítené a bőrömet, vagy eltömítené a pórusokat, annak ellenére, hogy elég testes krém. 2-3 pumpa legalább kell belőle, hogy mindenhova jusson. Épp ezért az eldolgozása is több munkát is igényel.
Szóval mindent összevetve, nagyon elégedett vagyok!
Szia, köszi az infót, nagyon örülök, hogy bevált, használd egészséggel:). Nekem blenderrel eldolgozva tetszik legjobban az eredmény.
Bocsánat az off-ért:
Feltettem zsibire egy Nyx Tinted Skin Veilt. Bontatlan fóliázott, Vanilla Nude
és a Bourjois Healthy Mixem 51 Light Vanille, 1 hónapja bontottam (kb a Healthy felirat közepéig van).
Ha valakit esetleg érdekel.
A Nyx postával 2500, a Bourjois postával 1200. Együtt pedig össz 3000.
a Bourjois elkelt
Lecsaptam a Nyx-re.
Lányok, ismeritek ezt a LRP krémet? Kipróbaltam ma a patikában es beleszerettem, meg is rendeltem egyből.
Ha van rá időd, készítesz róla swatchot? Tényleg ilyen semleges/neutrális árnyalatú a valóságban is?
Határozottan igen. Ha megerkezik mutatom.
Sziasztok, tudnátok ajánlani olyan könnyű alapozót/BB krémet ami mattít, bőrszínhez alkalmazkodó, nem kell árnyalatok választásával foglalkozni (rajtam minden sárgás ) csak light vagy medium közül választani, és UV szűrőt is tartalmaz…? Köszönöm a segítséget
A kriteriumok alapjan ez a BB krem jutott eszembe.
Ugyan arnyalatok kozul nem valogathatsz, mert egy arnyalata letezik csak, de az pont nem sargas, hanem hideg tonusu. Ha nem vagy nagyon vilagos boru, akkor ez kozel all ahoz, amit keresel.
Istenem! A kedvenc BB krémem ever
Köszönöm szépen Gondolkodom rajta, bár világos a bőröm, és ahogy nézem a véleményeket többen sötétnek találták
Én is bátran ajánlom ezt Nekem elég világos a bőröm, fair, porcelan meg ilyen árnyalatokat használok mindenből, de szerintem teljesen jó ez, szépen alkalmazkodik a bőrszínhez. A másik kedvencem a Missha Perfect Cover BB-je, abból a 21-es árnyalatot használom.
Nekem nagyon-nagyon fehér a bőröm (az EL DW-ből az Alabaster, a legvilágosabb árnyalat a nekem megfelelő), de rajtam se sötét a Holika Holika BB kréme. A tubusból kinyomva ijesztően sötét, de valahogy beleolvad a bőrbe.
Mondjuk, mattítani nem mattít, az én kombinált fejemen fényes (felvitel után normál bőrfénye van, pár óra múlva lesz kritikus a helyzet), de púderrel orvosolható.