Köszönöm a segítséget. Majd lementem a linket, legközelebb.
Persze, türelmes vagyok, nem is tudtam hogy működik, de legalább most már tisztában vagyok vele. Köszönöm hogy írtál.
Szia Gloria! Kérlek írj nekünk a kremmania@gmail.com-ra a és segítünk az email update-ban!
Köszönöm szépen, írok.
Kedves @wishes !
Most próbáltam feltölteni a DERMOMED DOCCIASCIUMA TALCO E IRIS TUSFÜRDŐ összetevőit. Felvittem mindet, rányomtam a mentés gombra, ezután egy állapotjelző csík, kis kockákkal jelezte, hogy a mentés folyamatban van. Csakhogy nem sikerült a mentés, mert a kis kockák csak mozogtak és mozogtak. Hagytam a telefont, de 15 perc után sem változott semmi. Ekkor ráfrissítettem az oldalra, természetesen eltűntek az összetevők és a mentést jelző állapotcsík.
Mi történt?
Válaszod köszönöm!
Szia! Sajnos nem tudom mi okozza, de jeleztem a hibát az illetékesnek, köszönöm, hogy írtál miatt! Számítógépről viszont gond nélkül megy, azt javaslom, hogy próbáld inkább onnan, amíg ez nem oké…
Köszönöm szépen, megpróbálom majd gépről.
Miért nem lehet háromnál több embernek válaszolni a fórumon? Rengeteg ugranak segíteni a kérdésemre, és nem tudom megköszönni nekik. Egyben sem, új válasszal, mert ott is azt írja.
Három egymás utáni bejegyzést nem írhatsz egy topikba. Azt hiszem valami olyasmi, hogy ne magaddal beszélgess, vagy ne urald le a topikot… Nem emlékszem pontosan.
Anyám! Pedig csak személyre szóló köszönömöket akartam írni.
Megtörtem neked a sort
Jaj, nagyon köszi. Fogalmam sem volt, hogy az az volt.
Tegnap óta nem működik nálam rendesen a Krémmánia. Nem tudok új terméket felvinni, nem tudok korábbi véleményt frissíteni, nem tudok a piactérre feltölteni, nem tudok termékhez hibát jelezni vagy terméket kívánságlistába tenni. A gombok megjelennek a monitoron, de nem aktívak. A hiba csak iOS alatt jelentkezik a laptomon, Windows alól a nagy asztali számítógépen rendesen megy minden. Egyébként minden más oldal hibátlanul működik, csak a Krémmániát nem tudom használni, már kikapcsoltam, előzményeket frissítettem, nincs több ötletem. Jelentkezett hasonló nehézség másnál is? Sikerült valahogy orvosolni? Előre is köszönöm!
Kedves Szeliger_1!
Utánanézünk, kérjük szíves türelmedet!
Üdv: Fórummodi
Sziasztok!
Nekem egy pár napja eltűnt a KM oldalán a jobb oldali görgő, és sem egérrel, sem billentyűzettel nem tudok lefelé görgetni. Egyetlen megoldás ha lekicsinyítem az oldalt, ilyenkor megjelenik, ami lejjebb lenne, piciben. Ti találkoztatok már ezzel a problémával? Mi lehet a gond?
Kedves Dunaimano!
Ha túl nagy az oldalnagyítás, akkor valóban eltűnik, ekkor kicsinyíteni kell.
Nem lehet, hogy véletlenül elállítódott a nézet a gépeden, és emiatt változott?
Üdv, Forummodi
Semmilyen nagyításban nem látom sajnos. Általában 100%-on nézegetem az oldalt.
Más oldalon is megjelent a probléma, de azóta megoldódott egy böngésző alapértelmezett beállítások visszaállításával.
Szuper, nagyon örülök, köszönöm a visszajelzést!
Akkor nem cincáljuk darabokra a rendszert…
Most már minimum 1 éve nem tudok belépni a KM oldalára, a jelszavamat nem fogadta el, emlékeztetőt nem küld az oldal. Ezt írja ki csak mindig.
Tud valaki valami megoldást? Az a mailcímem amivel oda regisztráltam nemsokára törölve lesz (április 12).