Fórum - Hibát észleltél?

Ha bármilyen hibát tapasztalsz, jelezd Nekünk! :slight_smile:

1 Like

Hello :slight_smile:

2 Likes

Szia! :* Köszi szépen a tesztet! :slight_smile:

Szívesen! :grinning:

Halihalló :blush::heart_eyes:
Halló halló

1 Like

Hello Mindenki! Akkor most már csak azt kéne megoldani, hogy az eredeti nevemen tudjak belépni, nem ezen a klónozotton :blush:

És az is jó lenne, ha a fórumról vissza tudnék menni a KM-re. Jelenleg, ha a fenti Krémmánia logora kattintok, akkor ugyanúgy a fórumon maradok. Vagy csak én nem találtam még meg, hogy hogyan kell?

Javítottalak is :wink: A KM logós KM-re való visszairányítás is TODO listán van amúgy, de köszi, hogy szóltál! <3

2 Likes

Nagyon köszi! Szuper vagy!

Nagyon szuper, hogy lett fórum :blush::blush::blush:
A krémmánia menübe hosszú ó-val kellene írni. Amúgy be lehet állítani értesítést válaszról adott topicban? Még csak ötletelek, de bevallom, nem tanulmányoztam át alaposan (még!).
Nagyon örülök viszont!!! :sunglasses:

1 Like

IOSrol es Windowsrol rendben megy nalam.

Sziasztok! :slight_smile: Úgy tűnik nálam is működik rendesen. :slight_smile:

2 Likes

Tegnap meg account aktivalo emailt kuldott a rendszer elvileg, de nem kaptam 1 mailt se (junk folderben sincs, semmi se jott).
Ma jelszoemlekezteto mailt kertem, azt se kaptam meg (bar ez nem volt meg olyan regen…).
Ezt azert nezzetek meg szerintem :open_mouth::blush:

Valamiért nem tudok belépni chrome-ról az accountomba, csak mozilla böngészőből, ezt tudnátok orvosolni?:slight_smile:

Itt a fórumon nem tudsz belépni?

Nem, a sima krémmániás accountomba nem tudok belépni chrome-ról, a belépés opció után visszadob a főoldalra, és meghagyja jobb fent a “belépés” fület.

Helló! Először is, maga a fórum szuper ötlet.

Viszont elég ügyetlen megoldás, hogy a fórumban kéne hibát bejelenteni, mivel pl. nekem ez már a harmadik próbálkozásom, hogy egyáltalán aktiváljam a fiókom és be tudjak lépni, hogy hozzászólást írjak.

Az első két alkalommal két különböző (gmailes) címmel is próbáltam regisztrálni, de egyikre sem jött meg az aktivációs e-mail (spambe se). A harmadik alkalommal egy yahoo-s címet használtam, ezzel azonnal sikerült regisztrálnom. De szuper lenne, ha tudnám a silver nevű felhasználónévhez tartozó, gmailes fiókomat használni, és nem ezt. :smiley:

Ha az ember regisztrált, de még nem kapott megerősítő e-mailt, akkor a belépéskor felugrik egy kisablak az újraküldésre, de ez csak Firefoxban működik, Chrome-ban nem történik semmi.

Szia! A mailes hibát hamarosan javítjuk (rajta vannak a fejlesztők, csak még nem jöttek rá sajna, mi a gond), ezt a topicot a más, további hibák bejelentése miatt hoztuk létre.

A nevedet közben átírtam viszont :slight_smile:

1 Like

Oké, azért nem esett le, mert ebbe a topicba a fórummal kapcsolatos észrevételeket gyűjtjuk :wink:, de válaszolok akkor gyorsan:

Először is érdemes lenne megpróbálnod törölni a cookie-kat és megpróbálnod újra, de ha úgy sem sikerül, akkor innen jelentkezz be: https://kremmania.hu/

Valószínű a Chromeod még a régi http-s alapú Krémmániát tölti be.

Az átállás okairól itt olvashatsz: https://webshark.hu/hirek/https/

Nekem chrome- mal teljesen jól működik.