Áhh, vaklárma, bocs.
Sziasztok,
Valójában nem a fórum hibája, hanem az enyém A mobilon a profilomon véletlenül rányomtam az “asztali nézet” nevű gombra, és most nem tudom visszaállítani
Yessss! Sikerült! Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Nem Fórum, hanem Krémmánia kérdés: hol tudok jelszót változtatni?
Egyszerűen nem találom sehol ezt az opciót (mondjuk nem is nagyon kerestem azóta, hogy 7 évvel ezelőtt regisztráltam), de most azért kérdezem, mert a nálam belépést követően (Krémmánia accountos belépés) a böngészőm (Chrome) egy pár napja sikít, hogy valami adatvédelmi incidens történt…
Az elfelejtett jelszó funkció pedig sajnos nem működik.
Köszi, hogy feltetted a kérdést. Azt hittem én vagyok az egyedüli aki nem találom a jelszó változtatás opciót…
Olyan van, hogy elfelejtett jelszó, szerintem meg lehet vele változtatni így.
kattints a jobb felső sarokban a képedre, aztán a nevedre, aztán a Beállításokra. ott lesz egy “E-mail küldése új jelszó megadásáról” felirat. tovább nem tudom, de szerintem ez az
szerk: bocsi, ez a fórumra vonatkozik… nvm
Igen. Te próbáltad, neked működik? Mert nálam nem. Hibát ír ki.
Nem tudom, nálam mi lehet, de semmilyen böngészővel, se gépről, se telefonról nem működik az elfelejtett jelszós dolog, ennyit ír ki utána:
Még régen működött :). Most nem tudom mi lehet, hogy neked nem működik.
Kedves Silver!
Ellenőriztük, de nálunk működik a dolog.
Kérlek, segíts, hogy hol akad el a folyamat? Ha a Beállításoknál az E-mail küldése új jelszó megadásáról gombra kattintasz, akkor megkapod az e-mailt?
Ha igen és a levélben lévő linkre kattintasz, feljön az új jelszómegadó oldal vagy itt kapod a hibát?
Köszönjük!
Üdv, Fórummodi
Kedves Fórummodi!
Nem a Fórumon tapasztalom ezt a problémát, hanem a Krémmánián, bocsi ha ez nem volt egyértelmű.
Szia silver! Ebben én fogok tudni neked segíteni! Akkor szokott ilyen hiba fellépni, ha nincsen kitöltve a Bőrtípus, Bőrprobléma és Életkor rész a profilodban. Ha ezt pótolod, fogsz tudni kérni új jelszót is.
Szia wishes! Na erre tuti nem gondoltam volna Nagyon köszönöm, így sikerült.
(A bőrprobléma rész nem volt kitöltve. Merthogy szerencsére nincsen… Nem tudom, ez miért kell a jelszóváltoztatáshoz, de oké)
Ez amolyan bug sajnos Amikor beállítottuk, hogy kötelező legyen ezeket az adatokat megadni, akkor lépett fel olyanoknál, akik régebben regisztráltak és még nem adták meg.
Sziasztok!
Az miért van, hogy csak az egy hónapnál frissebb bejegyzéseimet engedi a rendszer módosítani? Szerettem volna törölni fotót egy-egy hozzászólásomban de nem lehet.
Kedves Anheszenamon!
Fogós kérdés…
Rákérdezünk a fejlesztőknél, türelmedet kérjük!
Üdv, Fórummodi
Kedves Anheszenamon,
kiderült a megoldás: direkt van így beállítva! Pontosabban úgy, hogy a rendszer egyáltalán engedélyezi a javítást. Ez azért fontos, mert a Fórumoknál általában az az alap, hogy nem lehetséges utólag javítani (csak persze a moderátoroknak), így a mi rendszerünk kivételesen megengedő…
Kérjük szíves megértésedet! Persze ha olyan hsz-ről van szó, ami bántó, szabályzatba ütközik, netalántán a családi békét fenyegeti, akkor természetesen segítünk megoldani