Én örülök neki. Többször nézegettem már a termékeiket és szívesen kipróbálnék tőlük pàr dolgot, de nem volt kedvem külföldről rendelni.
Engem az ecseteik érdekelnek jobbára (Morphe). Én szívesen látnék több terméket Charlotte Tilbury-től, főként palettákat, illetve ugyanúgy Natasha Denonának is örülnék a kínálatban, tőle is főként a paletták izgatják a fantáziámat. Design szempontjából szerintem is jobb lenne egy kevésbé színes, letisztultabb arculat, adott esetben a smink kategórián belül akár külön listázva a kapható márkákat. Ebből aztán ki lehetne választani, hogy mire szeretnék szűrni. Ugyanígy pl. szem/ajak/arc stb. termékek. Mobilról néztem, így ha az asztali verzióban van, akkor szuper, itt nem találtam még ilyen funkciót, szerintem átláthatóbb lenne tőle a kínálat.
Én örülök neki, szivesen kipróbálnám a palettáikat, ecseteiket :).
Én is nagyon örülök neki! Van tőlük palettám, kiváló minőség. Szívesen vásárolnék még tőlük, de nem akartam külföldről rendelni, így nagyban megkönnyítitek a hozzájutást.
Ez tényleg nagyon jó hír! Nagyon szeretem a palettáikat, 3 is van, plusz van egy negyedik a kívánság listámon, de mindig sold out az európai weboldalon. Kíváncsian várom.
Van esetleg KM fórum kupon kód? Köszi
Köszönjük az ötleteket, szem előtt tartjuk! Legközelebb 2022 első negyedévében várható márka bővülés. Parfüm lehet hogy lesz még az ünnepek előtt, dolgozunk rajta! Morphe pedig ha minden igaz akkor már a jövő hét közepétől elérhető, de jelzek nektek! Néhány termék esetében sokat segithetnétek ha megmondanátok hogy milyen áron legyenek fent az oldalon, illetve mi az ami még nektek szimpatikus Továbbra is nagyon köszönünk minden segitséget!
Happy Saturday! Megerkeztek a MEGA-ra a Morphe gyonyoru palettai es ecsetjei illetve par limitalt jopofasag is hogy jobb kedvunk legyen Kerlek mondjatok el hogy igy mar megfelel-e a kinalat vagy legyen meg tobb Morphe amire esetleg gondoltatok. Nekem szemelyes kedvencem a Coca Cola-s de mindenki dontse el maga Ugy probaltuk megalkotni az arakat hogy senkinek se viselje meg nagyon a penztarcajat es lehetosegetek legyen kiprobalni ezt a remek markat meg az unnepek elott. Kellemes bongeszest es szep hetveget mindenkinek!
Linket
Kedves Gloria! A linket a fórum legelején találod.
@MEGA , megnéztem az oldalt! Nagyon jó kis termékek kerültek fel. Tök jó, hogy vannak Anastasia Beverly és Bobbi brown termékek . A Morphe termékek is érdekesek :). A kólás paletta nagyon kis csinos :).
Az a Samer Khouzami paletta
Nekem is tetszett!
Sziasztok! Decemberi akciónk keretében a mai naptól minden 30.000 Ft feletti vásárlás mellé egy 40.000 Ft-os Wellness kupont adunk ajándékba a MEGA-n az első 20 vásárlónak.
Sziasztok! Újabb újdonságok kerültek fel a napokban és némi kedvezmény is a Karácsonyi szezonra Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kivánunk!