@legallybrunette!
Nyertél, ld. előző komment.
Hát, nagyon köszönöm. Ez tényleg korrekt sorsolás volt, mert nem volt kimondottan hízelgő az észrevételem. Kedves tőletek az ajándék, de egyre kevesebb rúzst használok, ezért szívesen átengedem a “pótnyertesnek”, ha sorsoltak ilyet.
Köszi
Kedves Legallybrunette! Random ajándékokat adunk, nem mindenkinek rúzst Kedves vagy, de ha mégis úgy látod irj nekünk, hátha olyan valamivel tudunk meglepni aminek örülnél
Kedvesek vagytok, köszi szépen, írtam.
@MEGA Tervezitek esetleg valamikor a jövőben a posta pontra történő szállítást? Bár valószínűleg egyedül vagyok ezzel, de sajnos a munkahelyemre nem kérhetek csomagot, csomagpontok pedig nincsenek a közelemben és általában otthon sincs senki napközben aki átvehetné helyettem. Gondolom, hogy nem egyszerű bevezetni és kezelni ilyen sokféle szállítási opciót, csak érdeklődöm. Köszönöm a választ
Szamomra mindig ijeszto egy uj webshop kiprobalasa, foleg ha high-end sminktermekeket arul. Velemenyem szerint a jelenlegi smink szekcio kisse hianyos, emellett rendezetlen, ahogy ezt elottem is irtak. Jo lenne akar kategoria akar marka szerint rendezni a termekeket. Szeretnek latni a termekekrol tobb kepet, illetve nagyobb szinvalasztekot.
Az viszont mindenkeppen pozitiv, hogy itt kommunikaltok velunk, es kertek visszajelzest.
Köszönöm az ajándékot !
A kerdes teljesen helyen valo, koszonjuk! Igen, ugy gondolom hamarosan elerheto lesz ez az opcio is, ezek szerint sokaknak szamit, koszonjuk a visszajelzest
Legyen elerheto? Ismeritek ezt a markat?
Ilyen mar biztos hogy lesz a kovetkezo par hetben
Danessa Myricks, úristen!!!
Errol esetleg barmilyen velemeny vagy javaslat?
Nekem nincs az érdeklődésem homlokterében a márka.
Nem ismerem. Nem venném.
Ez ázsiai márka?
Nem, ő egy amerikai youtuber/influenszer/transznő
Én is megkaptam az ajándékot, amit nagyon szépen köszönök. Az első összetörve érkezett, erre ma, vasárnap (!) a cég házhoz hozott nekem egy másikat. Ötcsillagos ügyfelközpontúság, köszönet érte.
Breaking News: November 15-tol elerheto a MORPHE marka majdnem teljes kinalata a MEGA-n. Palettak, bronzerek, ecsetek, limitalt kiadasok, stb. Mit gondoltok errol a markarol, erdekes lehet szamotokra? A mi velemenyunk a termek csaladrol egyszeru: “Minoseg elerheto aron”.