Első benyomások

Emlékeztek a régi Esssence zselés tusra a 2010-es évekből? Volt róla nemrég egy poszt instán, amiben a régi KM kedvencek között szerepelt, és egy kommentelő írta, hogy újra elkezdték gyártani. A Rossmannban már elérhető, úgyhogy szaladtam is érte, mert huszas éveim elején hatalmas kedvencem volt. Érdemes indulás előtt készletinfót csekkolni, mert itt a fővárosban is kevesebb helyen kapható, mint ahol nem.
Még megvan hozzá a régi ecset, amit időközben arra fogtam be, hogy az üveges alapozók utolsó cseppjeit kapirgáljam ki az üvegcsékből. Ez annyira első benyomás, hogy a szememen csak 1x volt, és amatőr módon egyszerre volt először használva egy Catrcice spirállal, szóval még nem szűkítettem le a kört, hogy mitől volt pandaszemem a nap végére. Ami biztos, hogy kézfejről nehezen jön le, sima vizes lemosó nem hozta le teljesen. Nekem a pigmentáltsága még hagy némi kívánnivalót maga után, 1 rétegben inkább szürke, mint fekete.

Még tesztelgetem, de az tuti, hogy régen voltam ilyen lelkes egy “új” cucc miatt

5 Likes

A mai napon végre élőben kipróbáltam a Luminous Silk alapozót. Most már értem miért zengenek ódákat róla.

Ecsettel vitte fel a sminkes, de annyira könnyed érzete volt így is, mintha semmi sem lett volna rajtam. Elvileg közepes a fedése, de talán annál kicsit enyhébb. A neve alapján fényes hatást vártam, szerencsére inkább bőrfényű. A választott szín is tökéletes volt, az üzletben is jól állt, de természetes fényben sem ütött el. Telefononra fixálás nélkül sem kenődött.

Helyben meg is vettem volna, ha nem derül ki hogy a választott szín nincs készleten. Így még agyalhatok kicsit azon, hogy kell-e nekem aranyáron alapozó. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Ez az alapozó tökéletes. Számomra legalábbis (kombinált - zsírosodó bőr).
Nem látni, hogy alapozót viselek, tökéletes bőrképet ad, néha kijön tőle egy-két pattanás, amitől néha frászt kapok, néha nem, de ennek az alapozónak képes vagyok mindent megbocsátani.
Egyáltalán nem fénylik, csodásan pihen a bőrön. Valóban nem ragacsos, amit imádok.
Én mindig minit veszek a Sephorában, és azt is kuponnal, mert csak alkalmakra kenem, vagy ha olyan napom van, hogy van valami jelenésem. Még nem találtam nála jobbat.

3 Likes