Emlékeztek a régi Esssence zselés tusra a 2010-es évekből? Volt róla nemrég egy poszt instán, amiben a régi KM kedvencek között szerepelt, és egy kommentelő írta, hogy újra elkezdték gyártani. A Rossmannban már elérhető, úgyhogy szaladtam is érte, mert huszas éveim elején hatalmas kedvencem volt. Érdemes indulás előtt készletinfót csekkolni, mert itt a fővárosban is kevesebb helyen kapható, mint ahol nem.
Még megvan hozzá a régi ecset, amit időközben arra fogtam be, hogy az üveges alapozók utolsó cseppjeit kapirgáljam ki az üvegcsékből. Ez annyira első benyomás, hogy a szememen csak 1x volt, és amatőr módon egyszerre volt először használva egy Catrcice spirállal, szóval még nem szűkítettem le a kört, hogy mitől volt pandaszemem a nap végére. Ami biztos, hogy kézfejről nehezen jön le, sima vizes lemosó nem hozta le teljesen. Nekem a pigmentáltsága még hagy némi kívánnivalót maga után, 1 rétegben inkább szürke, mint fekete.
Még tesztelgetem, de az tuti, hogy régen voltam ilyen lelkes egy “új” cucc miatt