Első benyomások

Sajnos már nem volt. Azt mondták, nézegessek vissza, hátha jön, bár eddig csak egyszer kaptak belőle hármat, amit hamar el is vittek.

Amúgy nekem a Rexona stift elég jól bevált, csak oda nem vagyok kibékülve az illatával. Úgyhogy legtöbbször marad a H&M kis rövidnadrágja. :slightly_smiling_face:

Van valami keresője a dmnek ami mutatja hogy melyik boltban kapható, abból a stickbol most láttam vagy 6ot a Mammutban pl

1 Likes

Ebbe az üzletbe is mutatott hármat, szóval…
🤷

Azért az durván eltér attól hogy már 1 sem volt, én még nem tapasztaltam ilyet hogy írta hogy kapni de közben 1 darab se volt az üzletben

Nekem sajnos nem az első eset, akkor azt mondták, hogy az előző esti készlet látszik a neten.

(Vagy bent volt a raktárban, és nem volt kedve érte bemenni.)

Erről a testápolóról az első benyomásom az volt,hogy leértékelve, 800 forintért gyere velem haza.
A második pedig az,hogy tök jó a bőrömnek az első alkalom.

IMG_20240704_183652_463

5 Likes

Képzeld, végül sikerült. Kíváncsiságból megnéztem, hogy most este 6-kor hány darabot ír (ugyanúgy hármat), viszont egy másik nem messze lévő üzletben ötöt. Gondoltam hátha abból maradt még, úgyhogy gyorsan elmentem, és ott sikerült venni.

2 Likes

én ettől a márkától ezt próbáltam: B.Fresh You're One In A Melon tusfürdő - 473 ml
a Müllerben 1600 Ft körül kapni, a mentából nem éreztem semmit de az illata egész kellemes, viszont nagyon híg. Utólag vettem észre hogy a csomagoláson írták hogy szivaccsal érdemes felhabosítani de addig még nem jutottam el hogy kipróbáljam úgy is.

1 Likes

Screenshot_2024-07-06-18-13-50-775_de.dm.meindm.android

Furcsa egy termék.
Ma felvittem a combjaim belső felére. Nem mondanám teljesen hatástalannak, de…
Már felvitelkor furcsa, mert nem olyan lesz az érzete, mint amikor a Rexona stiftet viszem fel, hanem kissé mintha ragacsos lenne. Persze nem ragad, de nem is siklik úgy egymáson a két összeérő bőrfelület. Szóval, gondoltam adjunk neki esélyt, ma úgysincs nagy forróság. Hála égnek azért bedobtam a táskámba egyet a számomra leginkább bevált H&M kisnadrágból, mert egyszer csak (olyan háromnegyed óra múlva) ahol bekentem, elkezdett izzadni a combom. Hirtelen nagyon furcsa érzés lett, úgyhogy nem mertem tovább kísérletezni, és mivel éppen volt lehetőségem mosdóba menni, gyorsan felvettem a megnyugtató, mindig bevált megoldást.
Nos, a combomra nem fogom többet kipróbálni (hiszen a Rexona is jobban teljesít), de lehet, hogy más helyre még tesztelem.
Az illata nagyon kellemes.

7 Likes

Ígértem, hogy írok róla:

Ez a kép adja vissza legjobban a színét:

Világos a bőröm, de el lehet oszlatni szépen, egységesen, nem üt el, az arcon. Viszont gyorsan kell, mert hamar szárad, a cink-oxidnak köszönhetően egyáltalán nem fényesedik ki a kombinált bőrömön. Én erre már nem sminkelek csak bronzosító, pirósító max. Így nem tudom kukacosodna-e. Az adatlapján néhány vélemény szerint igen.

7 Likes

Köszönöm, a színére voltam kíváncsi, mert stockfotón szinte csillámos sötét narancs, de így már más. Nem sötét és enyhén barack árnyalat, ami arcon szép is lehet. Marad a listán, ki fogom próbálni.

2 Likes

Nem csillámos szerencsére élőben, matt az egész. Így nyárra jó nekem a színe, télen azért sötét lenne.

Nem termék, hanem szolgáltatás. Kipróbáltam a dm házhoz szállítást, mert nem jutottam el a boltba. Teljesen le voltam döbbenve, pozitív értelemben. Teljesen korrektül becsomagolva érkeztek a termékek a dobozon belül. Folyékony holmikon plusz egy cellux ragasztás a kupakokon, hogy véletlenül se folyjon ki. Azonos termékből több pedig kétoldalú ragasztós pukifóliába csomagolva érkezett. Ami még teljesen lenyűgözött, hogy fogkefét 2 db-ot rendeltem ugyanazt a típust, de több színben is van. Még arra is koncentráltak, hogy különböző színűek legyenek, pedig féltem tőle, hogy megegyezőek lesznek.
Sok helyről rendeltem már, de ennyire korrekt béleléses, csomagolásos dobozzal még nem találkoztam.

10 Likes

Ugyanezt tapasztaltam a dm-nél én is. Nagyon odafigyelnek a korrekt és biztonságos csomagolásra!

4 Likes

Sokszor rendeltem màr én is és ugyanilyen jó tapasztalataim vannak mint nektek.
A Covid idején nagy Vegyidiszkont rajongó voltam , de elkezdtek 2 hétre szállítani és besokalltam, így háztartási vegyiáru , női higiénés termékek tekintetében átálltam a DM- re.
Pár nap alatt kihozzák, szépen van csomagolva, a saját márkás termékeikkel és akciókkal jó árat lehet kifogni, csak ajánlani tudom.

5 Likes

Írtam véleményt:
Egy mintacsomagot kaptam a rendelésemhez, a legvilágosabbat egyből kipróbáltam, bár ez még mindig túl sötét nekem (Fair2). Meglepően nagy adag volt benne, sok használatra volt elég. Előre szólok, nem szeretem a stiftes alapozókat, sosem vásárolok ilyet, úgyhogy én biztosan nem venném meg. Nagyon meglepett, hogy nem lett olajos a bőröm, csak fényes, és áttetsző, egész jól hidratálja az érzékeny, kombinált bőrömet. Ha valaki erős fedést keres, ez nem a neki való termék. Erre én is a Luminous Silket használom, amit nem cserélnék le. Ha valaki szereti a Double Wear maszkos hatását, ez a termék attól a hatástól teljesen messze van, ahhoz képest ez egy csillogó, kevés fedésű alapozó. Zárójelben jegyzem meg, vannak skin tint-ek, amiket nagyon szeretek, nem áll tőlem a kevés fedés.
Szemre is kentem, kicsit csillogó hatású ott is, ezzel sokat elmondtam. Nem jelentkezett nálam bőrérzékenység (szemen sem), vagy pattanás, és ami legjobban meglepett, hogy a piros foltjaimat is eltüntette, lefedte. Woww! De sajnos nincs tinibőröm, így nem az én termékem, szerintem ez hibátlan bőrön lehet a legszebb (fotózáson?), esetleg érettebb bőrön, ami szárazabb, és csillogásra vágyik a viselője. Én érettebb, ám kombnált bőrrel rendelkezem. Nincs termék, amihez hasonlítani tudnám, szerintem pont ebben lehet a különlegessége. Ha megértjük, hogy ez egy áttetsző, ragyogó alapozó, azt hiszem, beváltja, amit ígér. Nem adok neki négyest azért, mert nem az én bőrömnek készült, Tilbury kisasszony mindig meg tud lepni…

9 Likes

Ez a valaha volt legszebb termék, ami a kezemben volt. Pedig rengeteg pirosító volt már a kezemben és az arcomon, de ez a legszebb, amit valaha láttam. Egy kedves krémmániás segítségével jutottam hozzá, amit itt is köszönök neki. Mindig a kívánságlistámon volt, csak az ára elriasztott.
Rose árnyalatban kaptam. Én szőke, kék szemű, nagyon világos bőrű ember vagyok, ez az árnyalat elképesztően szépen mutat a bőrömön. Mint a selyemfátyol, úgy vonja be.

12 Likes

Ez meglepett, mert úgy érzékeltem, hogy számodra az Hourglass és az Armani pirosítók mindent vittek :slight_smile: Ezek szerint lehet überelni :wink:

Engem is meglepett. Nehéz kérdés, mert amiért más szeret egy pirosítót, azért én pont nem. A pigmentáltság. Annyira világos színeim vannak (nem csak a bőröm, hanem a színeim, hála a svéd nagyimnak), hogy a pigmentált pirosítók rajtam már SOKnak hatnak, mert nincs huszonéves bőröm sajnos, és van némi pirosodás az orcákon.
Az Hourglass pirosítóimon túladtam, az Armani elfogyott, most a Korff volt az, ami mindent vitt, mert nem extrém pigmentált, csak finoman. A szemet és a számat szoktam erősebben festeni azért. Én azokat a a pirosítókat szeretem, amik beleolvadnak a bőrömbe, finomak, lágyak, szofisztikáltak. Ez ilyen. Mint a Rare Beauty legvilágosabb árnyalata. Az is egy csoda ugyanezért rajtam. :heart_eyes:
Valljuk be, ez egy gyűjtői darab, én azokat (is) imádom.

11 Likes

Értelek :blush: Pirosítóban szeretem, ha “fog”, de nem szeretem, ha “leugrik” az arcomról és kiveri a saját szememet vagy másokét :smiley: Pont emiatt szemlélem gyanakodva a mostani trendet, amikor pirosítót még a füle mögé is ken a sminkes :smiley:

4 Likes