Nálam is elfogyott pár dolog a héten, illetve van egy-két termék, aminek már csak az alján lötyög 1-2 ml, azokat is ide veszem.
Ziaja olivás regeneráló sampon
Krémmánia dobozban volt. Először tetszett, de már azon gondolkodom, hogy végig sem használom. Nagyon szárazzá, sprőddé teszi a hajam, már a mosás közben is érezni, hogy valami nagyon nem OK vele. Nemhogy ezt nem venném újra, de még a márkát is el fogom kerülni, mert még sosem csinálta semmi ezt a hajammal.
Garnier Fructis Macadamia hair food
Én hajpakolásnak használtam, legalábbis a csomagoláson azt írja, ha 3 percet a hajamon hagyom, akkor már pakolás. Én minden balzsamot rajtahagyom 5 percig a hajamon, bár eddig még nem gondoltam, hogy ez pakolás lenne. Na mindegy. Az illatát imádom, szép fényes, puha lett tőle a hajam. A kiszerelést is szeretem, mert ebből végre simán kinyerhető az összes termék. Ha kuponos napon tudok még majd fél áron venni, akkor biztosan veszek még.
Garnier Fructis Goji hair food
Felváltva használtam a makadámiással, ezért fogyott el szinte egyszerre a kettő. Ennek is kellemes az illata, de nem annyira, mint a másiknak, ezért valószínűleg inkább csak a másikból veszek még majd.
Egyébként helyettük most a Joico színrögzítő balzsamját használom.
The Body Shop vanilla pumpkin kézkrém
Egyszerűen imádom az illatát, bár maga a kézkrém azért nincs olyan jó, mint a márka kendermagolajos kézkréme. Mindenesetre még van belőle két darab, és remélem, hogy a TBS idén ősszel is újra kiadja.
Az egyetlen termék, amit mindig újra veszek az Avonnál, már nem is tudom, hogy hányadik flakonnál tartok. Sminkelős nap után használom, először lemosom a szemem, utána ezzel az olajjal átmasszírozom az arcom, aztán megnedvesítem, hogy tejessé váljon. Végül ezt lemosom, és utána még a szokásos arclemosómat is használom. Amire még kiválóan bevált, az a blenderek tisztítása. A Nabla halvány rózsaszín szivacsa még szinte újkori állapotában van, mert ezzel tisztítom.
Este használom tonik után, és a hyaluronos szérum előtt, mert fixa ideám, hogy a ezek a szérumok igénylik a plusz nedvességet, hogy legyen mit magukba zárni a molekuláknak. Lehet, hogy hülyeség, mindenesetre nagyon kellemes és hidratált tőle a bőr, akár önmagában is. A permetező részét meg egyenesen tanítani kéne a többi márkának is, mert kategóriákkal finomabb a permet, mint bármi, amit eddig használtam. Még egy pici lötyög a flakon alján, de egy következő koreai rendelésnél biztosan rendelek még, addig a reggelre használt mistet fogom este is használni.
Ez volt az a termék, amivel megértettem, hogy miért van értelme mistet használni. Talán már a harmadik flakonnak járok az alján, és már a következő tele flakon is otthon várja, hogy sorra kerüljön (éljen a Beauty Bay -30%-os akciója ). Reggelente ezzel ébredek fel, valahogy olyan frissességet ad, mint semmi más. Fogalmam sincs, hogy miért van, de nagyon élvezem.
Próbálkoztam már korábban is C-vitaminos szérumokkal (kétféle The Ordinary, Hylamide, Eveline), de valahogy egyiket sem szerettem. Vagy az állagával nem voltam elégedett, vagy hatását nem láttam. Ez viszont számomra tökéletes állagú, és segített egyenletesebbé tenni az arcom. Mégis gondolkodtam, hogy ha elfogy, megpróbálkozom Tindigo MAP-jával, de aztán pénteken mégis ezt rendeltem meg, mert így ingyenes lett a Skinsmart posta, a PC fényvédős hidratáló mellett.
Clinique All about eyes szemkörnyékápoló
Moisture Surge arckrém mellé volt travel exclusive csomagban egy 15 ml-es kiszerelés. Igazából olyan kis semmilyen, hidratál, jól lehet rá sminkelni, de egyébként önmagában én nem venném meg, az én szememnek szerintem ez már kevés. Egyébként reggel használtam, este pedig az Alverde Naturschönt, ami most majd átkerül reggelre, estére pedig ezt fogom használni, miután átveszem a Notinonál: Rilastil Intensive. A kép alapján van benne retinol, hát kíváncsi vagyok, hogy egyrészt bírja-e majd a szemkörnyékem, másrészt lesz-e hatása (nagy ráncaim nincsenek, inkább azt mondanám, nem olyan feszes már ott a bőröm).