Elfogyott - minden, amit az utóbbi időben elhasználtál vagy fogyóban van

Egyszer mintha olyat olvastam volna, hogy a Niod az leginkább “rendszerben” hatékony, tehát ha a Niodra épül az teljes arcápolás.
De lehet, hogy csak rosszul emlékszem. :see_no_evil:

1 Likes

Előtte én is a G&G hialuronjaival próbálkoztam, de sajnos a két üvegcse után úgy éreztem, hogy inkább szárítja a bőrömet mint hidratálja :grimacing: Ezután kezdtem a NIOD-dal próbálkozni, épp most fogyott el a mini, én már egy használat után éreztem, hogy mintha “feltöltötte” volna a bőrömet, és érzetre is sokkal hidratáltabbnak tűnt mint a HA rich használatakor. Most megvettem a nagyot, kiváncsi leszek, hogy mire ennek a végére érek, úgyanúgy ez lesz-e a véleményem, vagy elmúlik az “újdonság” varázsa, sajnos több termékkel volt ilyen tapasztalatom.

1 Likes

Kép
Ismét összegyűlt egy adag a fürdőszobai öko- szatyimban.
Missha maszkok: szettben vettem,nagy kedvenceim, mert nyugtatják, táplálják a bőrömet.
Lee Stafford: hajhullás elleni sampon és hővédő spray évek óta újravevősek, szent grál kategória mind a kettő
Eucerin: Anti pigment nappali és éjszakai krém, hidratálónak használom mind a kettőt, jó hatással vannak a foltjaimra.
Yves Rocher tusfürdő: nem nagy szám,elpacsáltam de biztosan nem veszem újra
Shiseido : Ultimune szérum , nem fogom nagyban megvenni mert alapnak ugyan jó, de a Missha C vitaminos sokkal jobb nála.
Versace és Ricci parfüm: megvettem őket üvegesben is.
Mediblanc fogkefe: szerintem jobb mint a Curaprox és árban is sokkal kedvezőbb, tekintve, hogy évente 14 darabot használok el nem mindegy, hogy 1100 vagy 1700 Ft darabja.

12 Likes

IMG_20220403_121120

Chanel Precision Lotion Confort Selymes Nyugtató Arctonik (kremmania.hu)

12 Likes

Milyen gusztusosak ezek a flakonok! Együtt meg pláne jól mutatnak :star_struck:

1 Likes

Nekem is fáj a szívem, amikor kukában végzik. Szoktam eltenni egyet-egyet, hogy valamire még jó lehet, de mindet még sem lehet megőrizni!
Ugyanígy vagyok a parfümös üvegekkel is, Izia-t nem tudtam kidobni, az egy mestermű:
“Az üveget a rózsa árnyalattal és az arany metszettel, a lengyel szobrász, Bronisław Krzysztof tervezte. Egy absztrakt darab mely két üvegszobor egymásra helyezve, a mű Isabelle elképzelésének a megvalósulása.
A mű 2017-ben kelt életre.” www.parfumeden.hu

Szóval sokszor van rossz érzésem, de ez a fogyasztói társadalom átka!

5 Likes

Nekem is sokszor eszembe jut, hogy milyen keveset kapunk egy-egy nagy csomagolásban. Ilyenkor rettentően szégyellem magam. Közben meg ott van az esztétikai érzékünk, ha nem is számít mindig miben van az a krém vagy bármi, de bizonyos holmikat hamarabb megveszünk, ha szép is.
Bevallom én is őrizgetek csinos parfümösüveget, illetve tégelyt meg kiűrült smikcsomagolást is :sweat_smile: Nem sokat, csak 1-1 darabot.

3 Likes

20220402_190515
A március termékeny hónap lett, bár tulajdonképpen kicsit csaltam: a két Bioderma Kids fényvédő nem fogyott el, hanem kiselejteztem őket, mert régiek voltak. Rájöttem, hogy már felesleges duplán rendelnem, elég egy és azt szétöntöm két flakonba, így tudok vele kenekedni a munkahelyen és itthon is. Egyébként imádom ezt a fényvédőt, a hófehér, napallergiás bőröm régóta nem égett le vele és emlékeim szerint évek óta tünetmentes vagyok a segítségével - akkor is, ha szó szerint kiizzadom magamból.
A Holika Holika olajos arclemosó hatalmas mennyiség, sokáig hű társam volt, a Holika webshopból rendeltem. Könnyű lemosni, ami nekem fontos tulajdonság, ki nem állhatom a nehéz olajokat, amik valósággal rátapadnak az arcomra.
A Balea kék flakonos, korpásodás elleni samponja állandó része az eszköztárnak, a seborrhea is szereti és puha lesz tőle a hajam, plusz verhetetlen az ára, egyszóval tökéletes.
Évek óta a dm saját márkás körömlakklemosóját használom, ez éppen az acetonos verzió. Meg vagyok vele elégedve, nem töri ripityára a körmeimet (ellentétben az Isana ikonikus darabjával).
Elhasználtam egy ilyen kis semmilyen fürdősót, egy TBS english rose testvaj mintát (nem volt már mai darab, alig bírtam szétkenni magamon, brr). A márka egy kézkrémjét is elfogyasztottam, munkahelyi, expressz kézápolásra jó csak.
Az Uriage Xemose testápolóval egy gond volt, hogy alig bírtam kipréselni a flakonból, ezért hamar szétvágtam és átlapátoltam egy Sol de Janeiro tégelybe. Egyébként a száraz bőröm imádtam, a TBS testvajak pozícióját komoly veszély fenyegeti.
A másik testápoló-trónkövetelő a Dermedic márka Cicatopy krémje, ennek a legkellemesebb az állaga, könnyen kenhető, mégis jól hidratál. Igazság szerint jobban tetszett, mint az Uriage.
Az Organic Shop mangós radírja sokáig bírta, elszórakoztam vele, de egy darabig nem vágyom egyik testvérdarabját sem kipróbálni. Van, aki arcra is beveti, én nem, hatalmas, durva cukorszemcsék vannak benne.
Elfogyott a G&G mini Smooth Out hámlasztója. Nem igazán rajongok az AHA savak csipkedő hatásáért (most a by Wishtrend mandulasavas darabját használom, az kíméletesebb), nem biztos, hogy újraveszem.
A képen nagyon elbújt, de elfújkáltam a Lancome Idole parfümmintát (semmi extra, édes kis izé, rajtam nem is volt tartós), valamelyik rendelés mellé kaptam ajándékba, a fekete kupakos minta a Montale Greylandet rejtette, ami hivatalosan férfiillat, de ez engem nem akadályozott meg a kipróbálásában.
Elfogyott a mini R&Co kaktuszos sampont, amit megsirattam, mert a nagy kiszerelést kb. sehol nem lehet kapni, egyszer feltúrtam érte az internet minden bugyrát.

16 Likes

Áprilisban elfogyott a project p.-s kőpúderem és egy porpúder. Hát ez utóbbi nekem egy nem. Úgy néztem ki benne, mint aki úgy istenesen bepúderezte magát, mégis zsíros maradt az arca.
A Colour tattoo-t a 200. újramelegítéses, vízzel higítós életre keltés után most már elengedem.
Szegény Even Steven jó is lehetett volna, ha nem beszáradva érkezik a Notino-ról. Most már egy Mariana árok is nyílt benne, úgyhogy megy.
20220410_160911

Ezek pedig fiókom szégyenfoltjai voltak. Zöme még a “mennyiség mindenek felett” időkből. Nem használtam őket, sőt nagy része még bontatlan volt. Mindig elfogott a lelkifurdalás, ha rájuk néztem.
Szerencsére sikerült szűk baráti körben mindet elajándékozni.
received_463515305468237

16 Likes

február-márciusi gyér adagom: :smiley:

IMG_6392

Mindről elmondható, hogy jó volt. Egyszer igen, de újravevős csak a BABE teljes kiszerelésben.

• BABE comforting hydra-exfolator
  • Apivita fügés testápoló
  • Colourpop Act Natural szempillaspirál
  • “random” Nasivin reklám testápoló gyógyszerész barátnőtől
  • ami nincs a képen, nivea dezodort leejtettem, és az üveg feladta. de szerencsére alig volt benne, csak az áprilisi elfogyottakba tartott éppen, de közbeszólt a sorsa
    Ééés alig várom az április végét! Sok mindent nyüstölök, hogy elfogyjon végre, remélem sok mindent hozok majd!
    Boldog nyuszit innen is Mindenkinek! :egg:
11 Likes

Milyen volt a Colourpop szempillaspirál? Érdemes kipróbálni?

Egynek jó volt, de túlárazott eredeti áron a minőségéhez. Picit nálam maszatolt egy idő után.

1 Likes

Az áprilisi elfogytakra megint nem fotóztam:

https://kremmania.hu/kremek/nivea-color-protect-sampon-festett-hajra
https://kremmania.hu/kremek/yves-rocher-plaisirs-nature-malna-borsmenta-hab--es-tusfurdo
https://kremmania.hu/kremek/bobbi-brown-smokey-eye-mascara
https://kremmania.hu/kremek/nivea-aqua-effect-taplalo-arclemoso-krem-szaraz-es-erzekeny

Fogyóban van:
https://kremmania.hu/kremek/lactacyd-femina-intim-mosakodogel
https://kremmania.hu/kremek/nivea-aqua-effect-apolo-arctonik-szaraz-erzekeny-borre

7 Likes

Áprilisi elfogyottak.

A PC tonert, az LRP arclemosót és az Uriage Baby tusit újraveszem. A patikai termékekkel elégedett vagyok, abból még lesz újrázás.
Az Elemis cleansing butter-től, a Bybi SPF-től nem aléltam el, ezek messze vannak a tökéletestől.

IMG_20220501_095353

IMG_20220501_095312

13 Likes

Kép
Kép
Fátyolmaszkok: a Missha továbbra is újravevős az Alveolás az olyan mintha egy darab wc papír lett volna a fejemen.
Parfümök: A Signorina mintát másodszor vettem újra ,még nem tudom, hogy lesz - e belőle nagy üveges.
Ricciből elhasználtam a Mademoisellet és a L’ eau- t is de annak sehol nem lelem az üvegét, tavaszra jók voltak, szerettem mindkettőt.
Missha szérum: harmadszorra vettem és még mindig odavagyok érte, kenem reggel- este, gyönyörű a bőröm tőle.
Oriflame krém: aji volt és még nem üres de nem tudom elhasználni mert kegyetlen büdös, a talpamat kenegettem vele, de ez 6 méterről büntet.
Adrienne Feller arcpermet: szeretem fújkodni finom puha lesz tőle a bőröm.
Redupetin krém: többször újravettem már, kúraszerűen kenem , nekem bevált.
Lancome Idole alapozó: nem az én színem de kipróbáltam , hogy mit tud. Tapad, ragad, maszkhatású ,cserébe kiemeli a száraz részeket, nem fogom megvenni.
Mediblanc fogkefe: Kiváló Curaprox pótlék féláron :wink:

11 Likes

20220507_200411

Áprilisban nem fogyasztottam el sok mindent, de a májusi adag már szorgosan gyűlik; ahogy az lenni szokott, egy karcsúbb hónapot egy dúsabb követ.
A habfürdők tekintetében nem vagyok gourmand, általában egy nagy kiszerelésű Babát veszek, bevallom, az illatuk sem hagy bennem maradandó nyomot. A TBS Love & Plums testvajat akcióban vásároltam (ahogy általában szoktam), szinte tömbösen kemény állagú volt, még olajjal keverve is. Az illatát szerettem, a hatását is.
Ismét elfogyasztottam egy kis tasak fürdősót, ezeket mindig a nagy flakonos Teteseptekkel váltogatva használom fel. Nagyon tetszett a színe és az illata is, kár, hogy mire megtelt a kád, nem sokat éreztem belőle.
A kis illatminta a Creed Love in White volt, amit egy Neroliban dolgozó kedves krémmániás lánytól kaptam. Szeretem az erőteljes, nagy szillázsú illatokat, de vele nem tudtam megbarátkozni. Furcsán hangzik, de erőszakos, agresszív illatnak találtam, ami össze akarja törni az orromat, nem fogok vágyakozni az üveges verzió után.
A Parodontax fogkrémet fogínyvérzés ellen használtam, eléggé szárít, de a hatása miatt elviseltem.
A Seche Vite Dry Fast fedőlakk üvegcséjében már nagyon kevés van, őszinte leszek, nem volt kedvem ezt a kis maradékot hígítgatni, főleg, hogy a Sally Hansen Insta Dri fedőlakk letaszította a trónjáról a Seche Vitét, amit sose gondoltam volna. A SV nagyon hamar elkezd besűrűsödni, csak úgy nyeli a lakkhígítót. Összehúzza a lakkot, ami elsőre nem feltűnő, de ha pl. egy pár napos manikűr esetében rákentem a körömvégeimre, akkor már igen. Cserébe nagyon fényesre és kopogósra szárad, ezek az előnyei. A Sally Hansennél nem tapasztaltam se sűrűsödést, se összerántást, úgyhogy nagy szerelem van.
Az Essence lakkot kiselejteztem, mert rengeteg lakkom van és nem használok ilyen színt, emlékeim szerint ajándékba kaptam.
A Hylamide HA Blur sokáig a No. 1. primerem volt. Brutálisan szilikonos, ami atrófiás hegek esetében nagy áldás, de újabban azt vettem észre, hogy csíkoz, csúszkál rajta az alapozó, mindegy, hogy milyen vékony rétegben kenem. Egy darabig biztosan nem veszem újra, annál is inkább, mivel rengeteg primerem van (ahhoz képest rengeteg, hogy milyen lassan fogynak, napi használat mellett is).

15 Likes

Az utóbbi két hónapban igencsak megtelt a gyűjtögetős papírzacskóm. Vannak közte jól bevált termékek, de olyanok is, amiket most először használtam. Ezek fogytak el.

elfogytak

1 Likes

Ezek a termékeim fogytak el az utóbbi időszakban:
IMG_20220512_143127
IMG_20220512_142953
IMG_20220512_142610

19 Likes

Wow, gratulàlok a bronzer elhasznàlàsàhoz

1 Likes

@Ralynna Köszi, egy örökkévalóság volt! :grin: