Ekcéma (és egyéb állandó bőrgyulladásaink)

Gyanakszol valamilyen összetevőre vagy nem sikerült kikísérletezni mi okozza a bajt?
Arra emlékszem, hogy máshol írtad milyen sok kence okoz komoly tüneteket és alig tudsz valamit használni. Ez alapján igazán küldhetne arra a tesztre a doki.

1 Likes

Egyszerűen nem jövök rá. Idefent már a termék összehasonlításokat is megcsináltam az összes kozmetikumomra, hátha kibukik, hogy valamelyikben van olyan, ami a többiben nincs. Ez sem vezetett eredményre. Már azon is gondolkoztam, hogy valamilyen összetevők együttesen váltják ki. Mint a Batman-ben, hajlakk rúzzsal vagy nem tudom :smiley: Azon mérgeltem fel magam, hogy pontosan a mindenféle bőrhisztijeim miatt egyáltalán nem változtatok termékeken, tehát nagyon ritkán húzok be valami újdonságot kipróbálásra, de azt is csak alapos tanulmányozás (INCI ellenőrzés stb) után és egyszerre csak egyet, pont a kizárásos verzió miatt. Aztán meg így járok. Hát ha mást nem is teszek, de maximum magánúton elmegyek epicutan-ra, mert ez így nem állapot.

1 Likes

Nekem ugyanerre csukamàjolajat/vagy màs halolajat ìrt fel a bőrgyógyàsz, azzal kellett kenegetni a szàm körül ès az orrom alatt. Kegyetlenül büdös volt, ezèrt csak otthon kentem, de mindig szèpen elmulasztotta egy pàr nap alatt. Szerencsère egy ideje nem jött elő

1 Likes