De jó, örülök, hogy tetszik
Igen ezeknél a termékeknél én is így érzek, bár nincs fulladásig halmozva párom utálja ha DM van itthon bezzeg most jól jött volna a halmozási kényszerem, mert alig vannak cuccok a boltokban épp év elején szólt rám, hogy minek kell ennyi kaja, liszt stb itthonra Mondom, csak megnyugtat és kész
Szerettem varrni, most is szeretek, csak nagyon alulfizetett munka és folyton otthon dolgoztam, bevallom egy idő után nagyon zavart, hogy átjáróház a nappali. Utána ha valaki eltűnt, nem fizetett stb. Sajnos sok negatív tapasztalatom volt ezzel. 3 éve ínhüvelygyulladásom (kétoldali) amit az angol egészségügy képtelen volt mint komolyan venni és kezelni, el is lehetetlenítette ezt az egészet. Igazából nem bántam, mert ez is olyan munka volt amiből nem lehetett megélni. Épp most váltok, tanulok másik szakmát, aztán meglátjuk mi lesz
12 évig csináltam, ennyi idő allat kiélveztem, felfedeztem amit csak tudtam, a hatalmas hercegnőkomplexusomat is maximálisan kiéltem Nem is a megválás az eladással, hanem az, hogy mennyit dolgoztam vele és képtelenség eladni, örültem, ha legalább az anyagár kb visszajött.
Én azt gondolom, amit te is írtál, néha jó és üdítő egy kis változás, a sminkelésben azt szeretem, hogy bármikor kiélhetem, de 6-8 hónapon át dolgozol egy ruhán és kb 3 órát van rajtad évente 1x feleslegesnek éreztem. Utcai ruhákat viszont szeretnék majd magamnak varrni