Nos hát, megrendeltem a @Kokapu által említett/mutatott ecsetszárító eszközt, tegnap meg is èrkezett, ès ugyan èles bevetèsen mèg nem volt, de belepróbálgattam az ecseteimet ès egy kivètelèvel (kabuki ecset, naaaagyon vastag nyèllel, illetve szárral) mindegyik tökèletesen beleilleszthető ès tartja is őket rendesen.
Szóval ezúton köszönöm mèg egyszer a tippet 

A hulló ecseteket pedig ideiglenesen meghekkeltem (így kell írni?
), befőttesgumit tekertem a nyakukra, ez egyelőre úgy tűnik megállította a hullást, használhatóak így is (amíg nem veszek újat)
), de ez a használhatóságán szerintem nem oszt nem szoroz. Mutattam a fèrjemnek, hogy szèt lehet szedni, így kis helyen elfèr, de leszólt, hogy inkább összerakva tároljam, mert ha sokszor húzkodom a lábait ki-be akkor egy idő után ki fog kopni ès nem tudom majd összerakni 
Az ecsetek is tólélték egyben, nem hullanak azóta sem- it cosmetic , RT és bobbi brown ecsetkék voltak.
Ebbe eddig bele se gondoltam mi törtènne, ha a kèzfertőtlenítő kifolyna a táskámban… Vagy a parfüm.
Egy biztos, soha az életbe nem teszek még arcpermetet sem a táskámba 

Nèztem jó kis utazó ecsetet, ami ilyen egymásba dugható (règebben az essencenek volt ilyesmi ecsete), több “emeletes” kompakt púdert diy projecthez, meg hát fuxokat, nyilván 

pàrom màr règen ki akarta hajìtani, de èn nem engedtem, mondvàn ,hogy jò lesz vmire, olyan kis stabil.

Jó persze a cèlnak megfelel az is, csak nem olyan jó ránèzni