Íme a képek.
Ezen a képen a termékek, rajtuk az árnyalatok nevei. Ebben a sorrendben lesznek a többi képen is.
Itt elsőre pöttyökként, már itt is látszik, hogy a korrektor tényleg nagyon világos.
1-es jelöléssel rögtön amikor szétoszlattam a pöttyöket:
2-es, kicsit jobban elkenve:
3-as, negyed órával később:
Nagy különbség egyébként a fair light és a light medium között sincs, talán a világosabb kicsit jobban rózsaszínesebb. Arcra egyébként jóval vékonyabban viszem fel (legszebb a Nabla picit keményebb, tömörebb blenderével), és nekem elég szépen idomul a színe, úgy tapasztaltam.
Érdekesség kedvéért megjegyzem, hogy van itthon egy Bourjois Healthy mix BB krém is, 01 light színben, és teszt gyanánt mellé húztam abból is. Amikor felkentem, majdnem olyan világos volt, mint az IT korrektor, viszont 20 perc múlva annyit oxidálódott, hogy majdnem azonos lett az IT fair light színével.
No de a lényeg, a korrektor jóval világosabb. Viszont el kell mondanom, hogy bár egy nagyon jó korrektor, talán a kedvencem is lehetne, mert bár hozzá kell szokni, hogy csak picurka mennyiség kell belőle, de nagyon kellemes, krémes állaga van, és tényleg szépen mutat. De!
Ez a “de” pedig a Becca under eye brightening korrektor, ami szem alatti korrektor tekintetében szerintem egyszerűen zseniális. Meglepő a színe a tégelyben, de és most direkt letöröltem az alapozót, és mellé húztam az IT korrektornak, hogy azt is lásd. Érdekes módon jóval rózsaszínesebb, de talán emiatt nagyon szépen, természetesen mutat a szem alatt. A saját Becca under eye brightening setting púderrel pedig szinte ragyog a tekintet, abszolút imádom.
Egyébként nagyon pici mennyiséget használva (csak ezt nagyon nehéz eltalálni, hogy tényleg pici legyen) nekem az IT sem ül be a ráncokba, a Becca pedig ez alapján is egy álom.
Az IT Bye-Bye under eye-t egyébként lehet használni máshová is, én már csináltam, a Becca viszont csak szem alá jó.
Remélem, segítettem!