Milyen letisztult a Transparent Lab. Olyan jó ránézni.
Nekem is pont ez jutott eszembe. Még a betűtípus és a feliratok elhelyezése is profi.
A TBS új termékcsaládja az Edelweiss (LOL, az Edelweiss nekem a búzasört jelenti), amely a magas havasi gyopár tartalma révén 43%-kal hatékonyabb a retinolnál.
Az 50 ml-s szérum összetevőlistája kicsit szkeptikussá tesz: propanediol, denaturált alkohol, szalicilsav, moringa olaj stb.
Haha, nekem meg A muzsika hangja jut eszembe , a filmes musical.
Szerintem marketinges bla-bla. Akkor népszerűbb lenne a retinolnál.
Nem mondom hogy egy nagy xar, de azt gondolom.
De legalább egy kutatást mögé csaptak volna… nem ismerem annyira a TBS bőrápolási vonalát, de at, hogy alapvetően egy fürdőtermékeket forgalmazó cég, amely hirtelen előrukkol egy ilyen hatékonyságot ígérő antioxidáns szérummal, finoman szólva gyanakvást szül.
Semmi bajom a havasi gyopárral, legyen sok antioxi szérum a piacon és ne csak a C-vitamin folyjon a csapból is, de miért kell becsapni az embereket?
Mese habbal kategória.
Reggelente most a Helia-D antioxidáns szérumát használom, abban valamilyen fenyőkivonat (meg kell néznem azösszetevő pontos nevét - camu camu és fenyőkéreg kivonat) a “sztár”, de a Helia-D legalább nem ír hülyeséget.
Ezen a camu camu-n jót nevettem.
A magyar nyelv nagyon vicces.
Én is használom azt a szérumot. A TO pycnogenolban is az a fenyőkivonat van, bár azt nem tudom hogy a Helia-d-ben milyen koncentrációban van.
És hogy tetszik neked a szérum?
Kellemes termék, igazán viszont nem tudom a hatásosságát megítélni, ahogy pl a peptides szérumoknak sem, megelőzésként használom ezeket. A többi termék közé jól beilleszthető, hamar beszívódik, nem irritál. Külön plusz számomra, hogy nem kell rendelni.
Te szereted használni?
Kicsit ragacsos az állaga és rájöttem, hogy ő a bűnös abban, hogy újabban kukacosodik a szemhéjalapozóm. Az arcra való termékekkel jól együttműködik.
Hatását én se látom, de a lelkem megnyugtatja.
Nekem az üvege is nagyon tetszik.
Lehet, hogy volt már kérdés, ha igen akkor elnézést.
Ha primert is használok, akkor a sorrend az : szérum, naptej, primer,smink?
Én így szoktam.
Akkor holnap reggel én is így fogok tenni , köszi.
Akartam ma róla referálni, de bent hagytam a munkában a sminkes neszit, így ma reggel csak a toniq- szérum- naptej- primer négyesig jutottam. Nem vesztek össze a naptejjel, holnap reggel teszek rá sminket is
Sziasztok!
Szakdolgozatomhoz szeretném kérni a segítségeteket az alábbi kérdőív kitöltésével.
Dolgozatom témája a fogyasztói magatartás vizsgálata online környezetben, amelyet az Estée Lauder Companies példáján keresztül szemléltetek.
A kérdőív teljesen anonim és kb. 10 percet vesz igénybe.
Az adatokat kizárólag a dolgozatomhoz használom fel.
Előre is köszönöm a segítségeteket!