Bőrápolási rutin

A parfüm nagyon elől van, ilyet talán még nem is láttam. Én nem szeretem a nagyon illatos kencéket, de ha téged nem zavar akár jó is lehet.

2 Likes

hát itt vagy a sorrend nem stimmel, vagy nagyon fel van higítva a cucc… azt tudom, hogy amit az üvegen feltüntetnek, annak úgy kell lennie, hogy sorrendben az van előrébb, amiből több van benne. annak viszont semmi értelme, hogy annál rosszabbul tüntetnék fel a weboldalon: nézd, minden “hatóanyagnál” több benne a parfüm…

1 Likes

Ilyennel már én is találkoztam, egy Revolution sminkfixálónál, hogy hibás volt az INCI, Pink Pandán is a hibás INCI-vel volt fent, de közben előttem meg ott volt maga a termék és az totál nem egyezett a feltöltött INCI-vel. És tényleg a revolutionbeauty-n megadott összetétel volt, az ami stimmelt.

1 Likes

Ilyen esetekben meg szoktam nézni, hogy mit írtak azok, akik nem adtak 5*-os értékelést és ezt dobta ki az oldaluk: https://www.revolutionbeauty.com/en/Revolution-Skin-Superfruit-Extract--Antioxidant-Rich-Serum-and-Primer-Reviews/r-6692.aspx?ReviewRating=3

Nálam mostanában fontos szempont, hogy ne legyen illatos egy olyan termék, amit az arcomra kenek, illetve nem igazán bízok, egy olyan márkában bőrápolás terén, akinek az olcsóbb sminktermékek a fő profilja, engem nem igazán győzött meg egyelőre.

1 Likes

Köszi lányok, akkor ejtem a terméket :slightly_smiling_face:

1 Likes

Aki használta a C-Glowt, attól szeretném kérdezni, hogy naponta egyszer vagy kétszer használta, hogy elfogyjon a szavatossági idő alatt?
Reggelenként szoktam egyelőre, de az esti rutinba nem biztos, hogy be tudom iktatni a többi lépés közé (gyakran kell hámlasztanom és az aPadot, meg az Alpha Lipoic acidot is használom).

Nekem csak akkor fogy el, ha napi kétszer használom.
És igazság szerint, bár a színén nem látszik, de szerintem a harmadik hónapban már nincs az a hatása, mint frissen. Amúgy hűtőben tartom, és egyszerre csak 3-4 napnyi adagot tartok elől.

Másnak is ez az érzése, vagy csak addigra hozzászokik a bőröm?

1 Likes

És használtál mellette más nagyágyút?

Én napi egyszer használom. Megvan vagy öt hónapja, színe változatlan. Nekem a hatása is ugyanolyan jó. Még kb. egy havi adag van benne, ami tökéletes is nekem. Esti rutinba én sem tudnám beletenni.
Természetesen hűtőben tartom.

3 Likes

Köszi! Megkönnyebbülés, hogy nem romlott meg a tied.:slight_smile: Egy-két este még be tudnám szuszakolni, de minden nap 2x esélytelen és hosszabb távon szeretném élvezni a hatásait, nemcsak kúraszerűen.

Este az Estée Lauder ANR szérumot, reggel a Hylamide SubQ -t, nem tudom, hogy ezek nagyágyúnak számítanak-e?
Ha este hámlasztok, akkor a C-glowt nem használom, de én csak heti kétszer, nagyon maximum háromszor szoktam hámlasztani.

Köszi, akkor lehet, hogy csak nem érzem olyan látványosnak. Mert amikor elfogyott az előző, és kimaradt 2 hét, akkor ugyanolyan látványos volt a hatása, mint amikor elkezdtem használni az elsőt.

Nem tudom… bár nekem még egyszer se “sikerült” túlérzékenységet produkálnom aktív hatóanyagok egymásra rétegzésével (15-20 perces szünetekkel). A hámlasztót merem mellette használni.
Köszi, @BlackXentric tapasztalata alapján marad a napi egy használat, remélem, az enyém se fog megromlani.

Nekem elfogyott 3 hónap alatt napi egy használattal. Nekem a reggeli rutin része, csak hialuronsavas szérumot használok fölé, aztán jöhet a fényvédő. Nem csak az arcomra, hanem a nyakamra is teszek, fényvédő turbózás végett, mert sajnos elkezdtek megjelenni a ráncok. Szóval egy reggel alatt simán elmegy 4-8 csepp, és néha még a mellkasomra is teszek, ha olyanom van. Egyszerre max 2 heti adagot tartok az üvegcsében, így is a végére picit megsárgul. A nagy üveget hűtőben tartom, az előző alkalommal a 3. hónap vége felé már az is elkezdett sárgulni. Nem volt még romlott egyébként.

1 Likes

Tényleg, én is tehetnék a nyakamra meg a dekoltázsomra, hogyhogy nem jutott eszembe… Én csak utazáskor használom a pici üveget, a reggeli készülődéshez úgyis útba esik a hűtő, nem jelent külön kitérőt, ha ezt kikapom a polcról és gyorsan végigkenem vele a fejem.:slight_smile:

1 Likes

Na, a C-Glow nálam is mitesszereket okozott… amúgy is küzdök velük, de egy este megdöbbentem a tükörben, úristen, ennyi ezer éve nem volt, és folyamatosan hámlasztok. Eléggé elszontyolodtam, mert csodás az állaga, de ilyen áron nem kell.
Megpróbálom rávenni magam arra, hogy nem minden reggel használom, hátha akkor elkerülhetem ezt a kellemetlenséget (max. rám romlik, nem érdekel).

Vajon mi okoz benne mitesszert?
Csak mert egyébként mostanában mintha nekem is több lenne, de eddig még nem gondoltam a c-glowra. :thinking:

1 Likes

Fogalmam sincs… de sokan írják ezt értékelésekben. El is felejtettem, csak amikor alaposan tükörbe néztem, jutott eszembe.
@babyhippo -nak volt egy tippje, hogy felszínre hozza a faggyút(?) vagy valami ilyesmi, tehát meglévő mittyót tesz láthatóvá, nem újat csinál.

1 Likes

Hmm, ez most meglepett, nem is néztem mostanában a véleményeket róla. Mitesszer-fronton nekem is jön fel a faggyú a pórusaimból, az elmúlt héten néztem én is. Orrba-szájba hámlasztok kábé, szóval nem dugult be legalább, és tényleg csak arra kell odafigyelnem, hogy a kikandikáló faggyúkukacokat irtsam. Az előző és a mostani C-glow között nem tartottam sok szünetet, vagy csak nem tűnt fel annyira hogy történt volna valami. Ha ez elfogy, biztosan nem veszem meg azonnal, inkább szüneteltetem. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg ez okozza-e most a miti-háborúmat.

1 Likes

Én is hámlasztok folyamatosan, 2-3 naponta, meg használok agyagos maszkot, Narüko vörös árpás-csodamogyorós szérumot és az Apad szérumot, szóval mindenféle eszközzel harcolok. Az államról a Cheer Up nagyon szépen eltakarította őket, ezért is döbbentem meg, borzasztó volt.

1 Likes