Kísérletezni mindig lehet, a kíváncsiság hajtja előre az emberiséget. #napicoelho
(Kezdek jóban lenni a Violette rúzzsal-ajakápolóval.)
Igen, ezt néztem. A nagyon folyékony fényvédőket nem igazán tudom hova tenni. Nagyon sok kell belőle, és akkor már nem is olyan gyorsan szívódik fel. Lehet ezért szeretem az Evyt, mert az a hab elég gyorsan beszívódik, vagy mit csinál.
Régebben kifejezetten szerettem a folyékony fényvédőket, egy ideje már a krémesebb állagot preferálom. Azért lehet nyáron kipróbálom majd, hajt a kíváncsiság, bár most sok kedvencem van
Már nem is tudom számon tartani, hogy hányadik flakon Evy-nél járok, nekem is a top fényvédő. A BOJ-nak azért örülök annyira, mert meggyorsítja a reggeli készülődést. Nagyon korán megyek dolgozni és ha sminkelek, az Evy-nek több időt kell hagynom, hogy valamennyire elmúljon a tapadóssága. Kézzel alapozok, ami nehezebb/ tovább tart, ha nagyon ragadós az alap. De biztosan marad, meg vagyok vele elégedve, én szeretem a hab állagát és azt is, hogy vízálló, testre is nagyon jó. Viszont most télen amúgy is jobban esik egy hidratálóbb formula. A Bobbi spf50 primere nagyon hasonlít a BOJ-ra, de zsírosabb, annak is több idő kell.
Az új verzióról meg majd beszámolok, mennyire sok kell belőle/ mennyire folyékony.
A hagyományosból a 2 ujjnyi pont jó, az Evyből kb egy mandarin méretű habot nyomok archoz.
Láttam már pár oldalon, nyárra megveszem a zsíros-kombinált bőrre valót, mert akkor nekem a másik sok, fénylek rendesen tőle, mint aki izzad.
Innen rendeltem pár dolgot, mert kicsit olcsóbb volt, mint máshol (a belföldi webshopok között). Átutalással fizettem, mert nem ismertem az oldalt. Nagyon gyorsan kiszállították és meglepetésemre 4 mintát is adtak, az egyik egy Mediheal collagen ampoule pad.
Én is innen rendeltem, 2x, teljesen rendben van és mintákat is kaptam. Árban egész jó, van amit kifejezetten nyomott áron láttam, más webshophoz képest.
20eFt felett ingyenes Paketa.
Nem ez volt az a Balea olaj, amely pár éve a vágy tárgya volt, mert csak kevés ideig lehetett nálunk kapni, viszont mindenki istenítette?
Huhh, ezt be kell szereznem. Még az ára is ugyanaz, mint sok évvel ezelőtt. A legutóbbi kísérletük lemosó olajjal elég pocsékra sikeredett, de hátha ez olyan mint régen…!
Eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak nekem újdonság, hogy újra elérhető. Amúgy sose próbáltam, remélem, olyan ikonikusnak fogod találni, mint amilyennek írták!
Nekem is, mert nem sokat járok mostanában DM-ben. Régen, amikor még kapható volt az elődje, nagyon szerettem, csak azt használtam. Az árához képest nagyon jó minőség volt, és illatmentes. Meglátjuk, ez hogyan szuperál. Ellenben DM-be ma sem jutottam el.
Látszik, hogy én is régen voltam. Hiába van sok helyen, máshogy vannak berendezve, nem ugyanaz az árukészlet és ahol sokan vannak, csak végigszaladok és bedobálom a kosárba, ami kell. Amikor fotóztam, akkor viszont direkt nézelődni, önnyugtatás céljából mentem.