Bőrápolási rutin

Kísérletezni mindig lehet, a kíváncsiság hajtja előre az emberiséget. #napicoelho
(Kezdek jóban lenni a Violette rúzzsal-ajakápolóval.)

3 Likes

Igen, ezt néztem. A nagyon folyékony fényvédőket nem igazán tudom hova tenni. Nagyon sok kell belőle, és akkor már nem is olyan gyorsan szívódik fel. Lehet ezért szeretem az Evyt, mert az a hab elég gyorsan beszívódik, vagy mit csinál.

4 Likes

Régebben kifejezetten szerettem a folyékony fényvédőket, egy ideje már a krémesebb állagot preferálom. Azért lehet nyáron kipróbálom majd, hajt a kíváncsiság, bár most sok kedvencem van :slight_smile:

2 Likes

Már nem is tudom számon tartani, hogy hányadik flakon Evy-nél járok, nekem is a top fényvédő. A BOJ-nak azért örülök annyira, mert meggyorsítja a reggeli készülődést. Nagyon korán megyek dolgozni és ha sminkelek, az Evy-nek több időt kell hagynom, hogy valamennyire elmúljon a tapadóssága. Kézzel alapozok, ami nehezebb/ tovább tart, ha nagyon ragadós az alap. De biztosan marad, meg vagyok vele elégedve, én szeretem a hab állagát és azt is, hogy vízálló, testre is nagyon jó. Viszont most télen amúgy is jobban esik egy hidratálóbb formula. A Bobbi spf50 primere nagyon hasonlít a BOJ-ra, de zsírosabb, annak is több idő kell.
Az új verzióról meg majd beszámolok, mennyire sok kell belőle/ mennyire folyékony.
A hagyományosból a 2 ujjnyi pont jó, az Evyből kb egy mandarin méretű habot nyomok archoz.

3 Likes

Láttam már pár oldalon, nyárra megveszem a zsíros-kombinált bőrre valót, mert akkor nekem a másik sok, fénylek rendesen tőle, mint aki izzad.

1 Likes

1 Likes

https://maskohungary.com/

Innen rendeltem pár dolgot, mert kicsit olcsóbb volt, mint máshol (a belföldi webshopok között). Átutalással fizettem, mert nem ismertem az oldalt. Nagyon gyorsan kiszállították és meglepetésemre 4 mintát is adtak, az egyik egy Mediheal collagen ampoule pad.

2 Likes

Én is innen rendeltem, 2x, teljesen rendben van és mintákat is kaptam. Árban egész jó, van amit kifejezetten nyomott áron láttam, más webshophoz képest.
20eFt felett ingyenes Paketa.

1 Likes

Nem ez volt az a Balea olaj, amely pár éve a vágy tárgya volt, mert csak kevés ideig lehetett nálunk kapni, viszont mindenki istenítette?

5 Likes

Huhh, ezt be kell szereznem. Még az ára is ugyanaz, mint sok évvel ezelőtt. :smiley: A legutóbbi kísérletük lemosó olajjal elég pocsékra sikeredett, de hátha ez olyan mint régen…! :star_struck:

1 Likes

Eszembe jutott, hogy lehet, hogy csak nekem újdonság, hogy újra elérhető.:rofl: Amúgy sose próbáltam, remélem, olyan ikonikusnak fogod találni, mint amilyennek írták!

1 Likes

Nekem is, mert nem sokat járok mostanában DM-ben. :smiley: Régen, amikor még kapható volt az elődje, nagyon szerettem, csak azt használtam. Az árához képest nagyon jó minőség volt, és illatmentes. Meglátjuk, ez hogyan szuperál. Ellenben DM-be ma sem jutottam el. :sweat_smile:

1 Likes

Látszik, hogy én is régen voltam. Hiába van sok helyen, máshogy vannak berendezve, nem ugyanaz az árukészlet és ahol sokan vannak, csak végigszaladok és bedobálom a kosárba, ami kell. Amikor fotóztam, akkor viszont direkt nézelődni, önnyugtatás céljából mentem.