Sziasztok! Nem tudtam, melyik topikba írjam. Ha az én DW téli színem az Ecru, melyik árnyalat lesz jó nyáron?
De ha azt elárulja valaki nálam okosabb, hogy a számok pontosan mit jelentenek az 1N2-ben, azt is megköszönöm, mert azon is el lehet indulni.
Az 1 a legvilágosabb,az N a neutral- semleges bőrszìn ( w- warm - meleg sárgàs tònus, ) a 2 pedig az " alszín" , vagyis a a legvilágosabb szìnen belül különböző àrnyalatok, amik világosak.A C a cool- hideg bőrszìn, ròzsaszìnes.
Hát ehhez tudni kell, mennyire barnulsz, sárgásan vagy pirosasan barnulsz, mennyit tervezel napon lenni. Én volt hogy 1, de volt hogy 3(!) árnyalatnyival vettem augusztusban sötétebb DW-t.
2N1 desert beige talán? Nèzz swatchokat a 3 N màr elèg sötèt.
Szerintem @Isabelle nagyon jól eltalálta a színt. Nekem is jelenleg az 1N2 Ecru a színem, de megvan a 2N1 Desert Beige is, és nyáron jó volt. Most sötét, kell hozzá alapozó világosító.
Nekem lett új, kedvenc alapozóm, méghozzá a por állagú ásványi alapozók. Szerintem nyárra tökéletes választás lehet, mert egyáltalán nem érzem, hogy van rajtam valami, gyönyörű a fedésük, lehet építeni őket. Az Alverde borzalmas volt, azt nem ajánlom. A Yamuna nagyon bevált, de ha jól tudom már nem gyártják. Az Annabelle Minerals volt a legutóbbi amit kipróbáltam. Nagyon szimpatikus, hogy lehet tesztert rendelni mindenből, sőt akár komplett teszter csomagot is, hogy ki tudd találni melyik a te színed. Vannak matt hatású alapozóik, fényesek és fedő hatásúak is. Én utóbbit választottam. Meg fogom venni a nagy kiszerelést is. Azt hittem, hogy ez megint csak egy hype mert mindenhol ez a márka jött szembe velem, több magyar youtube videós is bemutatta és áradoztak róla. Én sem tudok rosszat mondani, 1-2 alkalom után pedig már a felvitel is gyorsan megy és nem macerás. Estig rajtam marad, és a homlokom is minimálisan fénylik 12 óra elteltével.
Kell a púder tulajdonosa Gabi említette Instagramon, hogy most májusban ők is kijönnek por állagú ásványi alapozóval.
Hűha, mennyi értékes infó, nagyon köszi mindenkinek. A Desert Beige-t meg fogom nézni, de az a por állagú sem hangzik rosszul, utánaolvasok.
Mellesleg van alapozó sötétítőm, azzal nagyon jól tudom sötétíteni az Ecrut, ez be is vált, csak reggel utálom a kutymászást, amivel jár.
Találtam egy nagyon jó oldalt, ahol ki lehet okoskodni, melyik DW lehet jó. A Desert Beige és a Buff, amit ajánl nekem.
https://www.ulta.com/shade-finders/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-makeup/index.html
Hú, annyit dicséritek az Annabelle Minerals ásványi alapozóját, hogy lassan megkívánom
Én is imádom! Az összes terméküket!
Miket próbáltàl tőlük?
Asvanyi alapozot, pirositot, korrektort es ecseteket.
Az ecsetek nagyon jo minoseguek, imadom oket.
A korrektor nem a legjobb, nekem sajnos kiemeli a ‘rancaimat’
A pirositot nagyon szeretem,konnyed lagy szinu nem feltuno,nagyon termeszetes
Köszi a véleményt! Eddig egy ecsetet és egy alapozó tesztert rendeltem tőlük. Nagyon elégedett vagyok, tervezem több termèk beszerzésèt is. Akkor a korrektort azt hiszem kihagyom, mert nekem amúgy is kb minden kiemeli a szem alatti ráncaimat
En ajanlom a pirositojukat is, szerintem tetszene neked, pirositok teren is hasonlo az izlesunk!
Egyebkent nekem is minden korrektor kiemeli a rancaimat… en meg sose talalkoztam olyannal, ami nem, ezert nem is hasznalok
Igen a pirosítókat nagyon nèzegetem. A Rose tetszik legjobban. Neked melyik van meg?
Pont,hogy az! Tudtam,hogy neked is az tetszik!!
Nagyon szep szin, kellemes, minden pirositom hasonlo szinu, de ez olyan kenyelmes, nem is erzem,hogy a boromon van egesznap, nem okoz pattanasokat. Egy negativuma van : sajnos nem valami tartos es mivel nekunk elegge hosszu a hajunk, igy sokszor ‘letorli’ es kisse kopott lesz de ezt eltekintve en nagyon szeretem, ajanlom mindenkepp!
Én ritkán hagyom kibontva a hajam, szinte soha. Általában felrakom a fejem búbjára vagy befonom. Szóval e letörlődés nálam nem jön szóba. Biztos, hogy fogok rendelni. Gondolkodom a Get Set teszter készleten, mert abban van mindenből egy kicsi (pirosító, szemfesték, korrektor, primer, púder) és el tudom majd dönteni, mi az ami tetszik és mi nem.
Akkor téged nem érint, csak engem, nekem mindig ki van engedve.
Szerintem is jó ötlet azzal kezdeni! Nekem is azzal kellett volna.