Üdvözöllek köztünk A paletták csábításának te sem fogsz tudni ellenállni
Èn is üdvözöllek
Szia! Üdv a csapatban. Szerintem nagyon jó kis társaság alakult ki itt. Régebben én sem voltam túl nagy sminkgyűjtő, de az elmúlt 4-5 évben ez teljesen megváltozott. És ennek legfőbb oka a Krémmánia Milyen jobb minőségű palettákat szeretnél beszerezni? Van már konkrét vágyad?
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok.
Pár palettát már bepakoltam a kívánságlistámra, ezekre gondoltam elsőre:
ColourPop Brown Sugar Palette
ColourPop I Think I Love You…
Milani Soft & Sultry Eyeshadow P., vagy
Milani Most Loved Mattes Eyeshadow P.
Tarte Tartelette Toasted Eyeshadow P.
Zoeva Blanc Fusion Eyeshadow P.
Zoeva Caramel Melange Eye Shadow P
Zoeva Cocoa Blend Paletta
Top faced Natural Love paletta
Amit nem tudok még eldönteni, hogy a szőke hajamhoz, világos bőrömhöz és kék szememhez inkább a meleg, vagy a hideg árnyalatok állnának jobban. Úgy jobb lenne szelektálni. Illetve talán első körben lehet érdemesebb lenne a CP árketegóriáján maradni, és úgy kísérletezni. Úgyhogy most még nézegetem a swatchokat.
Én a hideg és a meleg árnyalatokat is el tudom képzelni rajtad…
Milani Most Loved Mattes Eyeshadow palettát én is nézegettem a múlt héten, de itt nem volt róla tapasztalat, majd írd meg, ha megtudsz valamit!
Attól függ, hogy a bőröd sárgás vagy rózsaszínes, a hajad melegszőke (pl. Vöröses) vagy hidegszőke (pl. Platina), a kék szem is lehet jeges vagy ibolyás pl. Az, hogy világos, önmagában nem meghatározó.
Illetve amilyen színű ruhák jól állnak, azok a színek sminknél is működnek, szerintem. Legalábbis én így vagyok ezzel.
Ő Molly (y-nal ). Hosszú fekete szempillái vannak és a szemei olyanok, mintha kozmetikus festette volna ki. Az a bajom vele, hogy nem igazán fotogén. Ritkaság számba megy, ha ilyen fotót lehet róla készíteni:
Jaj de tündér
Imádni való!!
Mindenki jól van? Hogy bírjátok a meleget?
Irjon mindenki, kivel mi újság
Tegnap értem haza nyaralásból. Botrányos ez a meleg itthon
Nem tudom hol jártál, és mióta, de múlt héthez képest jelenleg egész hűvös van.
Vettél esetleg valamit odakinn?
Most posztoltam az unboxing témához
Közben láttam, hogy Pargan. Milyen volt? Tetszett Görögország? Én úgy 16 éve voltam Korfun, az volt talán a legrosszabb nyaralásom, azóta sem mentünk Görögország közelébe.
Melegebb volt ott is, mint itt most, csak ott más érzete volt a tenger mellett. Amúgy Pargan voltam Görögországban.
Igen, a tenger mellett mindig kellemesebb a közérzet, melegben is.
Nem igazán akartam visszajönni
Akkor jó! Nekem az egészből csak a repülő út maradt meg, mert az egyrészt Korfun olyan, mintha a tengerre szállnál, másrészt ez még a boldogult MALÉV-vel volt, és annak örülök, hogy legalább egyszer utaztam velük.