Nagyon remélem, hogy sikerül megszereznem.
Lehet, hogy én leszek az egyetlen, de engem nem Igazán villanyoz fel a doboz. Ár-érték arányban biztos jó vétel, ez kétségtelen. De egy halom smink van otthon, így újat csak gondos megfontolás után szeretnék venni. A dobozban szereplő márkák is ismertek, így vélhetően -ha elérhető volt korábban az adott termék- beszereztem tőlük azt, ami érdekelt. Az Annabelle Mierals érdekel egyedül, de emiatt nem venném meg az egész dobozt.
@Szandika: Szerintem meg tudod gond nélkül szerezni, csak legyél bejelentkezve a Skinsmartra (lehet talán regisztráció nélkül vásárolni de gyorsan fogyó termékek esetén ez nem annyira előnyös) 4 órakor egy stabil net kapcsolattal rendelkező géppel.
Van egyébként utánvétel, bár sosem próbáltam (úgy írják a honlapon, hogy ez a Magyar Posta szolgálatatása).
Nekem se csillant fel a szemem a márkák láttán. A KM boxok közül egyedül a második volt, ami érdekelt, az tényleg jó volt, de lemaradtam róla.
Én az első kivételével eddig az összes KM boxot megvettem, szerintem ezt is meg fogom.
Én is a második óta mindet megvettem. Nekem ez már inkább lelki szükséglet szerintem. Plusz ilyenkor rendelek szérumukat magamnak. Most jön egy A game az biztos, már ha lesz készleten. Mindig várom az új boxot.
Én is pont ugyanígy érzek. Ilyenkor rendelek a skinsmartról más dolgokat is, amiket egyébként is megvennék idővel. Lehet nem fogok mindent használni a dobozból, de jó részét biztosan. Annyira felkeltette az érdeklődésemet, hogy megvegyem - a tavalyi magyaros kiadás egyáltalán nem lelkesített fel, nem is vettem meg. De a lelkemnek szüksége volt valami hasonlóra, szerencsére a joy box nagyon szimpatikus volt és nem bántam meg, hogy végül azt rendeltem.
Én is megteszem a tippjeimet, mondjuk nem kifejezetten termékek, hanem inkább termék kategóriák.
Tippjeim
Annabelle Minerals: pirosító
Apivita: arcmaszk (arckrém a Helia-D miatt gondolom nem lesz)
Avon: nem annyira ismerem az újdonságokat, így ezt nem tudom
Biola: leírás alapján valamilyen tonik lehet
Essence: én körömlakkra gondolok, de akár rúzs is lehet, vagy mono szemhéjpúder
Eveline: na ez megint nagy homály, alapkellék, lehet pl szempillaspirál, szemceruza, esetleg primer, vagy valamilyen szemfesték
Helia-D: ebben biztos vagyok, hogy a tokaji aszús hidratáló lesz
Yves Rocher: szemfesték lemosó,az express búzavirágosra tippelek inkább, de lehet akár új termék is
Revolution: hát itt lehet rúzs, szájfény, bronzer, highlighter, tus, nehéz megtippelni…
L’Oreal: szemceruzára tippelek, de lehet tus, esetleg szemhéjpúder
Észrevettem hogy a Helia-D logó a blogon megjelent képen az egyik termékcsaládjukra utal: https://www.helia-d.hu/Helia-D-Aquaboom-termekcsalad
Az Apivita szerintem is az a 2 db-os fóliás arcmaszk lesz.
Állítólag a termék volt már hónap kedvence az oldalon. Most végigpörgettem 2 évet, egyedül a szőlős arcpermet volt kedvenc, kb. 1 éve, ill. az AquaBoom mélyhidratáló arczselé 2 éve. Szóval kíváncsi vagyok. A szőlős arcpermetnek örülnék, mert mindjárt elfogy itthon és imádom
Én is arra gondoltam először de az meg a tavalyi tavaszi boxban már benne volt és miért tennék az Aqua Boom-os logót a promoképre ha utána más termékcsaládból való dolgot tesznek a dobozba ?
De ez csak találgatás, ameddig meg nem kapjuk / közzé nem teszik a doboz tartalmát bármi lehetséges.
Jaaa, fene, nem tudtam, hogy benne volt Akkor szinte tuti az lesz amit mondtam
Pár google keresés ad találatot:
De előfordulnak más termékek is:
Az aquaboom logó nekem is feltűnt, de valahogy annyira a tokajit nyomják mindenhol… Kíváncsi leszek rá.
Na ennyire nem mentem vissza, csak a 2018 júliusit láttam
Tök jó volt nosztalgiázni, mikor mi volt a kedvenc :). Szerintem mikor lesz időm végig nézem az összes hónap leget .
Tegnap megjött a Femini box, elvileg holnap lesz róla ilyen “leleplező” videó úgyhogy inkább így teszem csak fel rejtve
Összegzés
5 teljes méretű dolog és 5 minta.
Az értéke nem olyan lenyűgöző mint pl a Kremmania boxnak, de mivel kisebb vállalkozásokról van szó ezt nem is vártam el.
15-40% kedvezményre jogosító kuponokat is raktak bele.
Még semmit sem próbáltam de a könyv nagyon tetszik.
Az en dobozomban volt egy Viro emlék őrző kupon is, meg lehet adni egy dátumot és csinálnak egy képet hogy milyen volt az éjszakai égbolt akkor, erről sehol máshol nem hallottam volna ha nincs ez a doboz.
Remélem mire mindent kipróbálok ugyanúgy pozitív véleménnyel leszek róla.
Na már Internal Server Error van Mindenki rámoccant a dobozra?
Pont ezt akartam írni
Én is
Tiszta Neptun tárgyfelvétel flashbackem van. Az oldal rossz, csak bámulom és frissítgetek, közben attól félek “nem lesz elég hely”.