Beauty box tapasztalatok - szépségdobozok - előfizetések

Muszáj beszereznem. Már érzem, hogy ezt nekem tervezték :grinning:

2 Likes

Hátha valakinek érdekes…

Screenshot_20200603_142550

2 Likes

Ilyen volt kint és szuper dobozok voltak, ha sikerült időben megrendelni. De már nincs itt kint. A fő terméket mindig megosztották, hogy az embereknek ne legyen annyira zsákbamacska a tartalma, ill. a benne szereplő márkákat is leírták.
Úgy látom otthon a teljes tartalma publikus.

Engem megvett a lista, biztosan benevezek rá. Most már csak imádkoznom kell, hogy elég gyors legyek a rendeléskor.

3 Likes

Akarom! :slight_smile:

Na ebből most én is fogok rendelni. Pedig eddig nem vett meg egyik lista sem, de ezen a kedvenc márkáim szerepelnek, úgyhogy ez most muszáj lesz.

1 Likes

A Revolution termék szerintetek mi lehet? Olyan furcsa a megfogalmazás, hogy tízféle termékből egy? Talán rúzsra kéne gondolni, hogy 10 árnyalatból egyet kapunk?

1 Likes

Vagy szemhéjpúder paletta lehet még

nem hiszem. én inkább arra gondolok, hogy rúzs, vagy, szájfény, vagy szemhéjpúder (monoban gondolkodom), vagy highlighter, stb.

1 Likes

Húha remek, szerintem én is beruházok lehet rá :smiling_face_with_three_hearts::crazy_face:. Sőt biztos :D. El ne felejtsem mikor kell megrendelni :sweat_smile::joy:. Nagyon megkapóak a márkák :).

1 Likes

Én is erre tippelek.

Van lehetőség email értesítőre feliratkozni a Skismartos “termék oldalon” de eddig mindig később jött az értesítő mint a termék elérhetővé vált, inkább állíts be emlékeztetőt a telódon, tavaly 20 perc alatt elfogyott a tavaszi box.
Én most lehet kihagyom, valahogy ezek a márkák nem mozgatnak meg pedig tényleg szupernek tűnik.

1 Likes

Nekem már vannak is tippjeim, hogy mik lesznek, kíváncsi vagyok bejön-e a találgatás :smiley:

Tippjeim

Annabelle Minerals: Primer
Avon: Jelly pirosító vagy highlighter
Essence: 8h Stay Matte Liquid Lipstick
Helia-D: Tokaji Aszús hidratáló?
Yves Rocher: Expressz sminklemosó vagy az új Sensitive Camomille termékcsaládból egy lemosó

5 Likes

én a leírás alapján erre tippelek
Avontól: https://kremmania.hu/kremek/avon-true-matte-legend-ajakruzs
Annabelle Minerals: pirosító, de a leírás alapján a primer tényleg találóbb
Eveline: szempillaspirál
Essence körömlakk vagy rúzs de pirosító is akár
L’Oreal: szemhéjtus
Yves Rocher: ugyanezt az Expressz lemosót tippeltem én is

2 Likes

Én is megrendelem, legalábbis szeretném. Olyan érzésem van, hogy “mindent ki tudnék használni” termékek vannak benne :slightly_smiling_face:

2 Likes

Hogy őszinte legyek, megtippelni se tudom, mi lesz benne. Az YR lemosó az egyetlen, amire gyanakszom. Az Essence meg a Revolution bármi lehet nagyjából, színben, termékben is.
De @Puszedli83 -hez hasonlóan, most én is azt érzem, el tudnám használni a benne rejlő termékeket.
Illetve az sem rossz, hogy minden teljes kiszerelés lesz, nem lesz utazó méret. Ez nálam pozitívum.

1 Likes

Nem tudjátok hogy Skinsmarton csak bankkártyával lehet fizetni vagy utánvételt is lehet kérni vagy ez hogy van?

Annabella minerals: Én púderra gondoltam, de lehet hogy primer :sweat_smile:.
Essence: Szerintem inkább rúzs lesz vagy korrektor :sweat_smile:.
Helia-d: Lehet arckrém, de akár szérum is szerintem.
Loreal: Szemceruza vagy szemhéjtus.

Már most attól rettegek hogy nem jut :/.

Az oldalon fenn van erről minden információ.

1 Likes