Muszáj beszereznem. Már érzem, hogy ezt nekem tervezték
Hátha valakinek érdekes…
Ilyen volt kint és szuper dobozok voltak, ha sikerült időben megrendelni. De már nincs itt kint. A fő terméket mindig megosztották, hogy az embereknek ne legyen annyira zsákbamacska a tartalma, ill. a benne szereplő márkákat is leírták.
Úgy látom otthon a teljes tartalma publikus.
Engem megvett a lista, biztosan benevezek rá. Most már csak imádkoznom kell, hogy elég gyors legyek a rendeléskor.
Akarom!
Na ebből most én is fogok rendelni. Pedig eddig nem vett meg egyik lista sem, de ezen a kedvenc márkáim szerepelnek, úgyhogy ez most muszáj lesz.
A Revolution termék szerintetek mi lehet? Olyan furcsa a megfogalmazás, hogy tízféle termékből egy? Talán rúzsra kéne gondolni, hogy 10 árnyalatból egyet kapunk?
Vagy szemhéjpúder paletta lehet még
nem hiszem. én inkább arra gondolok, hogy rúzs, vagy, szájfény, vagy szemhéjpúder (monoban gondolkodom), vagy highlighter, stb.
Húha remek, szerintem én is beruházok lehet rá . Sőt biztos :D. El ne felejtsem mikor kell megrendelni . Nagyon megkapóak a márkák :).
Én is erre tippelek.
Van lehetőség email értesítőre feliratkozni a Skismartos “termék oldalon” de eddig mindig később jött az értesítő mint a termék elérhetővé vált, inkább állíts be emlékeztetőt a telódon, tavaly 20 perc alatt elfogyott a tavaszi box.
Én most lehet kihagyom, valahogy ezek a márkák nem mozgatnak meg pedig tényleg szupernek tűnik.
Nekem már vannak is tippjeim, hogy mik lesznek, kíváncsi vagyok bejön-e a találgatás
Tippjeim
Annabelle Minerals: Primer
Avon: Jelly pirosító vagy highlighter
Essence: 8h Stay Matte Liquid Lipstick
Helia-D: Tokaji Aszús hidratáló?
Yves Rocher: Expressz sminklemosó vagy az új Sensitive Camomille termékcsaládból egy lemosó
én a leírás alapján erre tippelek
Avontól: https://kremmania.hu/kremek/avon-true-matte-legend-ajakruzs
Annabelle Minerals: pirosító, de a leírás alapján a primer tényleg találóbb
Eveline: szempillaspirál
Essence körömlakk vagy rúzs de pirosító is akár
L’Oreal: szemhéjtus
Yves Rocher: ugyanezt az Expressz lemosót tippeltem én is
Én is megrendelem, legalábbis szeretném. Olyan érzésem van, hogy “mindent ki tudnék használni” termékek vannak benne
Hogy őszinte legyek, megtippelni se tudom, mi lesz benne. Az YR lemosó az egyetlen, amire gyanakszom. Az Essence meg a Revolution bármi lehet nagyjából, színben, termékben is.
De @Puszedli83 -hez hasonlóan, most én is azt érzem, el tudnám használni a benne rejlő termékeket.
Illetve az sem rossz, hogy minden teljes kiszerelés lesz, nem lesz utazó méret. Ez nálam pozitívum.
Nem tudjátok hogy Skinsmarton csak bankkártyával lehet fizetni vagy utánvételt is lehet kérni vagy ez hogy van?
Annabella minerals: Én púderra gondoltam, de lehet hogy primer .
Essence: Szerintem inkább rúzs lesz vagy korrektor .
Helia-d: Lehet arckrém, de akár szérum is szerintem.
Loreal: Szemceruza vagy szemhéjtus.
Már most attól rettegek hogy nem jut :/.
Az oldalon fenn van erről minden információ.