Én is néztem ,de nekem sajnos sárga.
Nem semmi ez a fedés.
Nekem is van ásványi alapozóm a KAP-tól, de nem tudok ilyen fedést elérni.
Köszi, megnéztem. Amikor felkente nekem úgy tűnt, hogy nagyon besárgult tőle a bőre…Vagy csak a kamera adta vissza rosszul?
Igen, végig sárga az arcbőre utána.
Ez kicsit visszatart, de a kíváncsiságom lehet, hogy erősebb.
Én a szempillaspirálok mellett keresem alapozóban is az igazit a DW mellé, ami lehet BB/CC is.
Ki fogom próbálni
az Hourglass-tól: Immaculate, Vanish liquid, Vanish stick,
Shiseido BB
Nars színezett hidratálóját
ősztől lehet, hogy a Fenty Pro filter-ét és az új Eaze Drop-ot, vagy mi a neve, illetve az új Clinique szérumos alapozót
Drogériás vonalon, mivel könnyebb a beszerzés, ezt az említett Lorealt.
Én is BB vagy színezett hidratáló keresőben vagyok, és az sem ártatna, ha lenne benne fényvédő is.
Most végigböngészem a patikai kínálatot, mert az még egy jó opció a könnyebb beszerzésre.
Én most a 15%-os Notino kupont gondoltam kihasználni, ott van a Loreal BB is, de azért a véleményeket végiolvasom róla.
Én is keresem az igazit, ebből is ez a jelenlegi készlet. Már most mondom a bal fele nekem felejtős.
De jó lenne, ha mindenből lehetne venni mini kiszerelést.
most néztem, esküszöm zöldnek látom, mikor felkeni
ez akkor durván igazodik, és anti-redness, ami nekem kell
Shiseido, Clinique is, látom, a bal oldalon van:-(
A Bobbi tartós alapozójából van minim, csak éppen nekem a Porcelán nem jó, eggyel sötétebb, nekem Alabaster kell, abból pedig nincs mini.
A bal oldallal színproblémáim vannak jobbára, de mióta retinolozok és fizikai fényvédőzök a kombináltból átestem a száraz oldalra. A Shisedo, Clinique pedig szerintem csak kombinált vagy zsíros bőrre való, hiába írják, hogy minden bőrtípusra.
Nekem egyéni preferenciám az alapozó-BB-színezett krémnél, hogy nem kell erős fedés, könnyű érzetű legyen és minimum bőrfényt adjon. Jelenleg a Hourglass magasan veri a többit.
igen, zöldessárga
Egyébként most néztem, van a Dm webshopban, Douglasban is.
A BB primer hogy tetszik? Azt mindig rázd fel.
Pár napja a DW-t kentem fel, éreztem, hogy túlságosan fed, maszkosra száradt, valószínűleg dehidratált volt a bőröm. Totál kiborult tőle estére. Két napig tartott, míg rendbejött.
Ilyenkor érzem, hogy valami könnyebb kell a DW mellé, mert előtte szép volt az arcbőröm. A DW-t alkalmanként kenem fel, amikor egész nap tartania kell, de fulladozik alatta a bőröm. Másik megoldás, hogy aláhidratálok persze, de ezt mindig megteszem.
Az Hourglass Immaculate lesz a kiszemelt elsőre, tavaly nyáron a Face and Body-t használtam, illetve holnap benézek a DM-be egy Lorealért.
Ma próbáltam ki, felráztam persze, első benyomásra jónak tűnik. A light-ot vettem, elsőre ijesztően sötétnek tűnt. És primer létére nagyon durva fedése van.
Amúgy nem értem a km-es véleményeket a Complexionnal kapcsolatban, mert hogy mindegy melyik árnyalat, nincs fedése, mert arcápoló. Igenis van fedése, még jó, hogy nem sötétebbet vettem.
A hétvégén a Baremineralsokat fogom próbálgatni, mert reggel csak gyorsan feldobtam, de nekem kellene alá plusz hidratáló, az tuti. Nyárra vettem, nem a mostani téli időjáráshoz.
Egy BB krém és egy primer ötvözete fényvédelemmel. Én nagyon szeretem. Alapozót nem kenek fölé. Szerintem enyhe fedése van. Kézzel szoktam eldolgozni, nagyon gyorsan lehet vele dolgozni.
Még próbálgatom, a no makeup napokra vettem.
Tesztelés indul.